Publicat de: Ovidiu Creanga | 14 februarie 2011

Să te crucești nu alta !!! vedți ce fac jigodiile pe care le cărăm în spinare

POATE VREI SA STI CINE TI-E SORA GEAMANA………..!!!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Hazel_McCallion

–––––––––––––––––––––––––––

Subject: Grupul nababilor români de pe Coasta de Azur


Cine este Monica Maurer, consiliera lui Adriean Videanu?
Grupul nababilor români de pe Coasta de Azur
Adriean Videanu şi Aurel Cernăianu

Bogaţii României se adună vara în casa lui Adnan Khashoggi, un turco-saudit implicat în imobiliare şi comerţ cu arme, cu vile scumpe şi celebre la Mediterana şi cu mari afaceri în toate ţările puternice ale Europei şi ale Americii. În casa lui Khashoggi s-au reunit pentru discuţii secrete şi părţi în conflict din fostul război iugoslav, şi facţiuni rebele din fosta URSS precum şi familia Bin Laden.
Fotografia unei doamne cu zulufi şi privire inteligentă a defilat pe toate ecranele televizoarelor. Consiliera personală a lui Adriean Videanu juca rolul celui mai preţios funcţionar al actualei guvernări. Monica Maurer încasează 5.000 euro de la Ministerul Economiei şi de la alte instituţii ale statului în conducerea cărora reprezenta Guvernul României. Într-o seară, Mihai Gâdea se întreba cu insistenţă cine este oare Monica Maurer? Ia 220 de milioane lei vechi pe lună, un salariu greu de explicat şi aproape imposibil de acoperit prin muncă din poziţia de consilier personal, fie şi al lui Adriean Videanu!
Beizadelele din lumea nouă
Monica Maurer are 34 de ani. Este una din cele două fiice ale lui Jean Maurer şi ale Danei Maurer. Dana Maurer a fost una dintre figurile familiare în lumea protipendadei comuniste. Circula mai ales în zona beizadelelor. Cu Jean Maurer, fiul fostului prim-ministru al României, Dana Maurer a avut cele două fete, după care a divorţat şi s-a căsătorit cu doctorul Aurel Cernăianu. Familia Cernăianu îşi petrece vara pe Coasta de Azur şi iarna într-o casă de la St. Moritz în Elveţia.
Veţi spune ce legătură are funcţia de consilier personal al Monicăi Maurer cu viaţa de huzur a familiei Cernăianu? Abia o asemenea întrebare deschide poarta unui univers pe care presa română l-a ignorat de mai multă vreme. Pe Coasta de Azur, în fiecare vară, şi în Elveţia, în fiecare iarnă, familia Cernăianu îşi petrece nesfârşitele vacanţe în compania lui Adriean Videanu. Alături de familia ministrului de la Energie, gaze şi marmură, mai participă ca invitaţi şi familia Drăgoi, fost reprezentant al grupului englez Balli, proprietară o vreme la Aluminium Tulcea. Dan Drăgoi, devenit apropiat al PDL după ce o vreme a fost om de casă pe la PSD, a izbutit să-şi plaseze fiul, Bogdan Drăgoi, în poziţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice ,unde n-a depăşit condiţia de ciuca bătăilor şi ţinta băşcăliei.

Adriean Videanu şi Bebe Ionescu
Tot la Cannes şi Monte Carlo, în preajma familiei Videanu se mai învârt Raul Doicescu, patronul firmei de construcţii Bogart, şi Bebe Ionescu. Bebe Ionescu, fost director în FPS şi tatăl celebrului Syda Ionescu (mama se numeşte Sidonia şi de aici vine numele), este unul şi acelaşi cu logodnicul Elenei Băsescu. Syda Ionescu a fost trimis pe post de consilier la Ambasada României la Paris şi retras în urma scandalului. Bogdan Drăgoi ocupă a doua oară funcţia de secretar de stat. Iar Monica Maurer, fiica Danei Cernăianu şi a lui Jean Maurer, a fost numită consilier personal la Ministerul Economiei. Raul Doicescu este cel care în baza prieteniei cu Adriean Videanu a luat contractul de construire a Stadionului Naţional.

Syda Ionescu, alături de Elena Băsescu
Raul Doicescu a fost şi el, ca şi constructorul Nicolae Badea, un apropiat al tuturor guvernelor postdecembriste, de la care a obţinut cele mai grase contracte cu statul. Aşadar, cel puţin trei beizadele din grupul de pe Coasta de Azur au beneficiat de numiri spectaculoase în posturi-cheie. Monica Maurer, Syda Ionescu şi Bogdan Drăgoi. De fapt, pe croisette şi la Monte Carlo s-a constituit un grup politic şi economic care ia decizii importante pentru economie, împarte contracte şi trăieşte boiereşte la un nivel la care nici marii şefi de bănci din Occident nu îşi pot permite.

Raul Doicescu şi Bebe Ionescu
Grupul acesta închiriază destul de frecvent o vilă în împrejurimile oraşului Nice. Este vorba de vila lui Adnan Khashoggi, închiriată cu iaht cu tot. Pentru o perioadă de două săptămâni, pentru 5 familii, servitori şi iaht la dispoziţie, vila costă 200.000 de euro. Serviciile secrete din România ar trebui să ştie care dintre cei pomeniţi şi din ce conturi se achită cele 200.000 pe sejur. Cine ar putea ghici din contul cui se achită nota de plată? La vilă sau pe iaht sunt invitaţi prietenii doctorului Cernăianu, ai lui Adriean Videanu sau ai lui Dan Drăgoi, alţi politicieni şi industriaşi îmbogăţiţi cu japca în perioada tranziţiei.
Ultrabogatul Cernăianu – una şi aceeaşi persoană cu impostorul şi profesorul Cernăianu?
Cine este doctorul Cernăianu? El a terminat Medicina în România, a plecat prin lume, a ajuns şi director administrativ al unui spital din SUA. Când se prezintă, Aurel Cernăianu se recomandă ca fiind profesor, mdeşi prin America nu mai calcă, iar personalul de la spitalul administrat de el îi poartă o amintire demnă de o declaraţie la poliţie. Doctorul Cernăianu este personaj şi în România. A fost aproape de toţi premierii şi miniştrii cu legături în lumea beizadelelor bucureştene. De la Petre Roman la Călin Popescu Tăriceanu (prieten din copilărie cu Dana Maurer), de la Mircea Beuran la Adriean Videanu, a trecut pe la toţi, reuşind să-i împacheteze cu imaginaţia sa de impostor.
Doctorul Aurel Cernăianu îşi face viaţa de vară pe croisette şi se laudă cu colecţia sa de Bentley, cu petrecerile de la vila Khashoggi, cu spitalele construite în Rusia (nimeni n-a putut să afle dacă este vorba de un fapt adevărat sau de o fantezie vînătorească). Un lucru este cert. Doctorul Cernăianu a devenit bogat după ce în anul 1999 a dirijat cu abilitate, din postura de consultant, achiziţii de echipamente medicale de 250 de milioane de euro, achiziţii organizate de Ministerul Sănătăţii.
Atunci ministru era Hajdu Gabor, cel care a păstorit ultimul mare import de aparatură medicală din anii de după 1989. Din pacate, multe din aparete cumpărate atunci mai zac în colete prin subsolurile spitalelor şi nu folosesc la nimic. nAurel Cernăianu, în schimb, a prosperat, publică şi cărţi de chirurgie, deşi petrecerile de pe Coasta de Azur şi de la St. Moritz nu-i prea lasă timp pentru scris, cercetare, profesorat sau chiar călătorii în America şi România.
Cât costă vacanţele familiei Videanu?
La Cannes, toate familiile, înstărite şi pe drama economiei româneşti, o ţin într-o petrecere pe vas sau în restaurante scumpe. O masă a grupului oscilează între 10.000 şi 25.000 de euro. Un apartament la hotelul Martinez din Cannes, unde stă Adreian Videanu pe timpul verii, costă cam 2.500-3.000 euro pe noapte. Pentru o vacanţă de două săptămâni, apartamentul cu mic dejun costă aproximativ 30.000 de euro. Dacă mai luăm în calcul una sau două mese bogate, numai familia Videanu sparge 50.000 de euro în două săptămâni.

Adriean Videanu şi Dan Drăgoi
Cam tot atâta şi companionii săi, dintre care unii se întind la sume mult mai mari. Asta într-un sejur pe Coasta de Azur. De regulă face două pe vară, plus unul de iarnă la Saint Moritz, cea mai snoabă şi mai scumpă staţiune de schi din lume. Bunăoară, în iarna care a trecut, familia Videanu a locuit la Hotelul Kulm. Ştiţi care sunt preţurile pentru un apartament la Kulm Hotel? Tot între 2.500-3000 de euro! Tot 5-7 familii de români îl însoţesc, tot cu doctorul Cernăianu, care se laudă cu o vilă în Saint Moritz şi cu ceilalţi apropiaţi ai petrecerilor de pe Coasta de Azur.
Ei bine, nu vi se pare firesc ca Monica Maurer să devină consilier personal al ministrului plecat în vacanţă cu mama şi cu tatăl vitreg? Nu vi se pare normal ca în timp ce Adrian Videanu joacă table pe Coasta de Azur cu Bebe Ionescu, fiul acestuia să primească decizie de consilier la Ambasada de la Paris? Sau Bogdan Drăgoi, băşcălia fetelor din Dorobanţi, să devină şi el secretar de stat la Finanţe? Puştiul încă bezmetic în materie de finanţe este cel care a semnat hârtiile pentru ca grupul Mitall Steel să scape de o ultimă plată de 20 de milioane de dolari către statul român. De fapt, o mulţime dintre consuli, consilieri, secretari şi consilieri personali au aparenţa unor recompense acordate cu generozitate de Adriean Videanu pentru prietenii săi de vacanţă.
Despre averile şi călătoriile Monicăi Maurer
Este suficient să citim declaraţia de avere a Monicăi Maurer. A primit 10.000 de dolari pentru şcoala celor doi copii, a mai primit 50.000 de dolari donaţie de la familia sa, Dana Cernăianu (Maurer) şi Aurel Cernăianu, a câştigat şi de la restaurantul Barka din Piaţa Domenii, pe care l-a deţinut împreună cu soţul ei, Krishan Georges, 120.000 de euro.

Două odrasle sub protecţia ministrului: Monica Maurer şi Bogdan Drăgoi / Foto: Agerpres
În acelaşi timp, Monica Maurer mai deţine şi o companie de IT care i-a adus în 2008 peste 70.000 de dolari. Plus două proprietăţi, una de 143 metri pătraţi în Bucureşti şi o alta mai generoasă la Snagov de nu mai puţin de 1.824 metri pătraţi, un Audi şi un BMW, obiecte de artă de 100.000 de euro, bijuterii de 60.000 de euro. Deţine şi mici economii în bănci de 26.000 de dolari şi de 15.000 de lei. Mai deţine Clubul Snagov Contry în România şi firma MJM Biotech în SUA.
Din când în când, după ce oboseşte de munca de la minister şi prin Consiliile de administraţie, Monica Maurer pleacă la Cannes sau la Saint Moritz, la familia sa pentru a-şi încărca motoarele. Şi apoi se întoarce la Bucureşti pentru a „trudi” la relansarea economiei româneşti!
Monica Maurer, la nunta lui Andronic, consilierul de campanie al lui Băsescu
Ziarul CanCan remarca prezenţa consilierei ministrului economiei la nunta consilierului preşedintelui ţării: „Dan Andronic, sfetnic, de-a lungul timpului, al lui Basescu, Nastase, Tariceanu si al altora, si-a pus din nou pirostriile, duminica, la hotelul Vista Palace din Monte Carlo, aleasa inimii sale fiind Monica Comsea, o tanara avocata, apropiata a sotiei premierului. La nunta au participat, pe langa parintii celor doi, premierul Tariceanu, Adrian Nastase, Serban Mihailescu, Miron Mitrea, Cristian Burci, Catalin Harnagea, Dorin Marian, Razvan Petrovici, Cosmin Guta, Radu Timofte, Monica Maurer (…)”.

Cine este Adnan Khashoggi?
De la Bin Laden la CIA, prin comerţul cu arme
Adnan Khashoggi, 76 de ani, este un celebru comerciant de armament, care a intermediat contractele cu Arabia Saudită semnate de companiile americane Lockheed Martin (constructorul F16), Raytheon (constructorul sistemului antirachetă SM-3) şi Northrop Grumman. Khashoggi a intermediat şi afacerea Iran-Contra, prin care administraţia Reagan a vândut în secret arme Iranului, pentru a finanţa forţele antisandiniste din Nicaragua. El şi-a mascat conturile în bănci din Elveţia şi Liechtenstein şi a avut legături cu ofiţeri CIA precum Kermit Roosevelt sau cu afaceristul Bebe Rebozo, un apropiat al preşedintelui Richard Nixon. A lucrat ca intermediar şi pentru liderul libian Muammar Ghaddafi.

Fotografii ale unuia dintre iahturile şi avioanele lui Adnan Khashoggi
În 1980, Khashoggi a devenit proprietarul celui mai mare iaht din lume. În 1988 a fost arestat în Elveţia pentru că şi-a ascuns conturile. A fost transferat în SUA, unde a fost achitat de acuzaţia de fraudă, alături de Imelda Marcos.
Tatăl lui Adnan Khashoggi a avut origini basce şi turceşti şi s-a stabilit în Arabia Saudită, unde a devenit medicul regelui, dar şi al familiei lui Ossama bin Laden. Sora sa este mama lui Dodi al-Fayed, iubitul prinţesei Diana, alături de care a murit în accidentul din 1997. După atacurile de la 11 septembrie, conturile sale din SUA au fost îngheţate. În 2003, înainte de invazia SUA în Irak, Khashoggi s-a întâlnit cu Richard Perle, şeful Comitetului Militar Consultativ al preşedintelui Bush şi fost oficial al administraţiei Reagan.

click: http://www.cotidianul.ro/116267-Grupul_nababilor_romani_de_pe_Coasta_de_Azur


Lasă un comentariu

Categorii