Publicat de: Ovidiu Creanga | 12 februarie 2011

MĂRIREA SÂNILOR PRIN HIPNOZĂ (lecția întâia)

Mãrirea sânilor (brest enlargement) prin hipnozã,

O problemã care chinue foarte multe fete şi femei mature este ca au sânii prea mici. Afarã de partea esteticã şi a atracţie sexuala, aceste victime au probleme cu alãptatul. Metoda curentã a rezolvãrii acestei deficienţe este implantul cu siliconi. Desigur este cunoscut faptul ca aceste intervenţii chirurgicale sunt periculoase, de foarte multe ori duc la cancer de sân, punga cu siliconi nu este toleratã satisfãcãtor de organism, şi femeile au suferinţe continuu, şi in afara de aceste neajunsuri implanturile de siliconi sunt foarte scumpe, zeci de mii de dolari. Şi totuşi nu rezolva problemele legate de alãptare.
Hipnoza oferã o metodã sigurã, bazatã pe date stiinţifice pentru a mãri sânii pâna la dimensiunea doritã. Mintea şi corpul dupã cum se ştie sunt în permanenţã într-o strânsã legãturã. Legãturile între procesele mentale şi fiziologice sunt reale şi anatomice. Gândurile, credinţele, şi atitudinea dumneavoastrã pot influenţa hormonii şi neurotransmiţãtorii din corpul dumneavoastrã. Neurotransmiţãtorii, sunt mesagerii chimici ce transportã informaţiile intre celule şi guverneazã activitatea proceselor fizice. Gândurile, credinţele, imaginaţia dumneavoastrã are rolul nu numai de a crea imagini, ci şi a determina reacţii electrochimice ce vã afecteazã gândul şi corpul (mind and body). Avem rapoarte de la femei ce au utilizat aceste metode obţinînd succes deplin şi satisfacţie. Eficienţa maximã se obţine dacã afarã de şedinţele obişnuite de hipnoterapie se asculta si casetele pe care vi le ofera operatorul hipnoterapeut.

Cum se utilizeazã casetele hipnotice,

Pentru a obţine rezultatele dorite trebuie sa ascultaţi casetele cât mai des şi în orice împrejurare în afara timpului când sunteţi la volan sau operaţi vre-o altã maşinãrie. Cel puţin odatã pe zi trebuie audiatã casetã, şi în paralel sã se continuie şedinţele cu operatorul cel puţin 12 sãptãmâni. Audierea repetatã are un puternic efect cumulativ şi este rãsplãtitã cu rezultatul dorit; mãrirea sânilor. S-ar putea ca atunci când audiaţi caseta, în condiţii de linişte şi poziţie foarte confortabilã sã alunecaţi pe nesimţite în somn hipnotic. Acest semn este foarte bun şi nu vã impacientaţi. Cele mai bune rezultate se obţin dacã vã faceţi comodã, vã scoateţi pantofii, faceţi în camerã o luminã difuzã, ocupaţi un loc într-un fotoliu conforabil, nu in pat, stingeţi televizorul, scoateţi lentilele de contact şi respiraţi adinc, inspiraţi încet pe nas, numaraţi unu, doi, expiraţi puternic pe gurã, numaraţi iarãşi unu, doi şi repetaţi ciclul respirator. Faceţi acest exerciţiu de cel puţin cinci ori. De obicei din somn hipnotic pe nesimţite treceţi în somn normal fiziologic. Īn acest caz când vã treziţi, puneţi caseta de la cap şi repetaţi ciclul.
Conceptul de a folosi „mind body connections” nu este nou Īn 1974, The Journal of Sex Research a publicat un articol scris de cercetãtorul ştiinţific medical James E. Williams, în care el descria cercetãrile sale in domeniul creşterii sânilor prin hipnozã. Nu mult dupa aceia s-a publicat o lucrare foarte documentatã a lui R.D. Willard, cercetãtor ştiinţific la Institute of Behavior and Mind Science. El a vrut sã verifice afirmaţiile lui James E. Williams. El a luat 22 de voluntare între 19 şi 54 de ani şi le-a supus la experment prin hipnozã care a durat 12 sãptãmîni. O echipã de doctori independenţi de acest experiment au mãsurat greutatea, diametrul şi circomferinţa sânilor voluntarelor. Din timp în timp ei mai fãceau şi mãsurãtori intermediare. Dupa 12 sãptãmîni, 28% din subiecţi au cãpãtat dimensiunea sânului pe care şi l-au dorit. 46% au trebuit sã-şi cumpere sutiene mai mari. Deci 2/3 din voluntari au mãrit sânul cu 1 inch vertical, mai mult de 1 inch orizontal şi 1.37 inch creştere în circomferinţã ( un inch=2,53 cm). Unele femei au reuşit sã aibã o creştere chiar dubla faţã de cifrele de mai sus. Īn general femeile au câştigat in greutate, însa 42% au pirdut 4 lb. ( o librã- pound= 453 grame) în aceastã perioadã. Un lucru interesant, unde la inceput toate aveau sânii de dimensiuni neegale, la sfârşitul experimetului toate aveau sânii simetrici.
Rezultatele surprinzãtoare obţinuate au încurajat şi pe alţi cercetãtori sã repete experimentul. La Univeritatea din Houston s-a constatat ca sânii au crescut şi dupã trei luni dupa ce a încetat experimentul. S-a mãsurat şi talia voluntarilor şi s-a constata cã s-a micşorat în general, dar la un caz a crescut cu 2.2 inch.
Deci creşterea sânilor prin hipnozã este o metodã controlatã riguros ştiinţific, nu produce nici o durere, nu prezintã riscurile pe care le prezintã implantul de siliconi şi este incomparabil mai ieftinã.
O problemã poate chiar mai importantã decât mãrirea sânilor la femei, este mãrirea penisului la bãrbaţi. 70% din bãrbaţi sunt nemulţumiţi de dimensiunea penisului lor. Femeile spun, fiindcã sunt bine crescute, (ca sã-i linişteascã pe bãrbaţi) ca „mãrimea penisului nu conteazã”, aflaţi cã importã foarte mult si desigur cã aş putea spune cã orice femeie normalã şi cucoanã serioasã va prefera un penis mai „convingator” şi sãnãtos. Şi mãrire penisului se poate obţine prin hipnozã. Acest subiect va fi eventual tratat intr-un articol viitor.

Ovidiu Creangã Holistic Practitioner tel 416 221 1143

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: