Publicat de: Ovidiu Creanga | 12 Februarie 2011

MĂRIREA SÂNILOR PRIN HIPNOZĂ (lecția a doua – curs practic)

Stimați vizitatori ai blog-ului meu, interesți în mărirea sânilor prin Hipnoză. Lecția precedentă cuprinde generalități teoretice și recomandă utilizarea unei casete pe care este imprimat textul respectiv, adica textul cu care o persoana doritoare poate să folosescă metoda măririi sânilor prin hipnoză, fără ajutorul lui prcticant hipnoterapeut. Dar este greu sa obții o asemenea casetă. De aceia în lectia a doua, adica cea prezentă, se expune metoda de a mări sânii prin hipnoza cu ajutorul unui hipnoterapeut, care poate fi un prieten de al dumneavoastra care a învațat sa hipnotizeze din textele de specialitate expuse pe blogul me. Să stiți că am primt mulțumiri de la mai mulți hipnotiști ce au învățat să hipnotizeze din cartea mea aparută acum dsoi ani „Cu Hipnoza și tu poți face minuni”.

Procedeul este probat de mine și dă rezultate aș putea spune spectaculoase. Pe 14 feb. împlines 90 de ani și m-am hotărât sa „mă pensionez”.

Dacă urmați sfaturile mele de pe blog puteți deveni cu perseverență hipnoterapeut chiar.

Succes

Ovidiu Creangă

Toronto 2 feb. 2011

MÃRIRE SÎNILOR PRIN HIPNOZÃ
Discuţie prealabilã cu pacienta
Text preluat din BREST ENLARGEMNT GUIDELINES FOR THE CLIENT
by John C. Hughes D. C.

Acest program îţi oferã o ocazie foarte specialã ca sã-ţi îmbogãţeşti viaţa. Este proiectat ca sã te ajute sã obţii avantaje din proprile tale resurse naturale, ca sã obţii o schimbare in mãrimea sînului tãu pânã la dimensiunea pe care o doreşti. Programul oferã o metodã ca sã obţii un bust mare şi ferm aşa cum ţi-l doreşti – fãrã riscul operaţiei sau exerciţii istovitoare. Acest program combinã arta hipnozei cu tehnica vizualizãrii; tehnicã dezvoltatã având ca rezultat cercetãrile moderne care demonstreazã cum lucreazã creerul şi mintea.
Hipnoza o metodã nepericuloasã, bazatã pe cercetãri ştiinţifice, pentru mãrirea sânilor tãi. Mintea şi trupul (mind and body) tãu sunt strîns legate. Conecţiile între procesele tale mentale şi trupeşti sunt reale şi explicate anatomic. Gândurile, credinţele şi atitudinile tale pot altera nivelul hormonilor şi al neurotransmiterilor tãi. Neurotransmiterii sunt mesagerii chimici care faciliteazã comunicarea între celulele tale şi in linii mari, guverneazã activitatea multor procese fizice. Gîndurile, credinţele şi imaginaţia ta nu sunt numai imagini fugare, ci evenimente electrochimice ce afecteazã puternic mintea si corpul tãu.
Beneficiul pe care tu îl vei cãpãta eventual utilizînd acest program, depinde cît de conştiincios tu urmezi sugestiile pozitive ale hipnotistului. Odatã ce fiecare individ este unic, doua femei nu vor avea aceiaşi experienţã în timpul aplicãrii programului. Totuşi, mãrturii de la femei ce au utilizat aceste metode, reflectã succesul lor şi satisfacţia lor personalã.

TEXT PENTRU MÃRIREA SÎNILOR
(John C. Hughes recomanda utilizarea unei casete înregistrate, eu o voi face verbal)

Pentru început se utilizeazã orice metodã de inducţie, dupã care începe textul special pentru mãrirea sînilor.

Acum, închide ochii. Cu ochii închişi tu poţi începe sã te relaxezi, Cu toate cã la început, tu vei fi sub influenţa faptului cã ce ai fost tu ceva mai înainte. Zgomotul din camerã, sunetul vocii mele, senzaţia din mâini şi picioare, gânduri şi imagini anterioare se vor stinge în mod automat. Deoarece, cu ochii închişi este cu mult mai uşor sã asimilezi lucruri şi noţiuni noi, care de alfel ţi-ar fi scãpat. Gînduri, senzaţii, percepţii, şi alterarea atenţiei încep sã aibã loc odata ce mintea în mod gradat ãncepe sã alunece într-o nouã formã de experienţã.
Respirã acum adânc….inspirã adânc….cât mai adânc….umplând bine plãmânii tãi….şi ţinând aerul în plãmâni cât poţi de mult (pauzã), acum expirã foarte încet….astfel permiţând minţii şi corpului tãu sã se relaxeze.Ţine ochii închişi şi tu vei observa cã te cufunzi din ce în ce mai mult în relaxare. Acum respirã încet şi natural….şi mergi mai adânc în relaxare. Vei fi mai relaxatã cu fiecare respiraţie adâncã. Este atît de uşor sã faci asta, cufundându-te în relaxare şi ascultând vocea mea.

Şi acum corpul tãu începe îtradevãr sã se relaxeze. Respirã din nou şi ţine aerul în piept un moment….apoi expirã încet…fãcând aşa….corpul tãu devine ca o cârpã udã, sau o pãpuşe de cârpã. Adicã fãrã nici o rigiditate. Dupã cîteva momente, tu vei începe sã te simţi cã te cuprinde o pirotealã, o somnolenţã. Tu observi o senzaţie de confort şi adâncã relaxare ce pãtrunde în corpul tãu. Gîndeşte-te sã relaxezi fiecare muşchi din vârful cpului pânã în vârful degetului mare de la picioare.
Observã acum cât de confortabil a început sã se simtã corpul tãu. Bucurã-te de aceastã plãcutã relaxare….tu vei avea o noua experienţã de calm şi pace interioarã….o senzaţie de uşurare. Acum mergi mai departe în relaxare…. relaxeazãţi adânc mintea şi corpul. Acum inspirã tot aerul pe care tu poţi şi-l introduci în plãmânii tãi….şi reţine-l o perioadã de timp….şi acum expirând încet….tu simţi cum te relaxezi din ce în ce mai adânc….alunecând într-o somnolenţã plãcutã….alunecând într-o stare visãtoare….alunecând….alunecând….din ce în ce mai mult….în relaxare plãcutã şi adâncã.
Ochii tãi sunt acum complect relaxaţi. Lasã acum ca un val de relaxare să se scurgã în tot restul corpului tãu. Simte acest val la scalp, la frunte, la muşchii feţei, la buze şi la mușchii fãlcilor. Lasã ca relaxarea sa se scurgã în jos la gît la umeri, la spate. Lasã ca relaxarea sã alunece în jos la braţe, pânã la buricele degetelor.
Acum, respirã din nou adãnc….şi ţine aerul în piept un moment….şi când vei elimina încet acest aer vei simţi cum aluneci din ce în ce mai adânc în relaxare. Acum respirã normal….simţi cum se ridicã şi se coboarã abdomenul tãu, cu fiecare respiraţie şi fã ca aceaste ridicari şi coborâri sã relaxeze organele tale interne. Fã ca aerul sã aducã relaxare în piept, în pelvis, şolduri, genunchi, picioare, înceieturi, şi labele picioarelor….absolut toate organele pânã în vârful degetului mare de la picioare
Tu te simţi atât de somnoros şi paşnic şi tu cu ajutorul vocii mele introduci aceasta stare de somnolenţã la organele tale interne. Mai somnoros şi dispus spre pirotealã cu fiecare expiraţie. Tu te relaxezi cu fiecare respiraţie, din ce în ce mai adânc….din ce în ce mai profund. Relaxeazã-te…..Relaxeazã-te….Relaxeazã-te.
Corpul tãu este profund relaxat şi o amorţealã plãcutã se rãspîndeşte în tot corpul tãu…. acum, cu fecare cuvânt de al meu, şi cu fiacare respiraţie delicatã, tu te vei simţi mai somnoros, mai amorţit….mai relaxat….mai visãtor…..creerul şi corpul tãu sunt relaxaţi….şi tu simţi cum aluneci în jos spre relaxare adâncã….într-o stare odihnitoare hipnoticã. Dar aşa ameţit şi somnoros. Relaxeazã-te….cufundãte mai adânc ãn relaxare hipnoticã….alunecãnd din ce în ce mai mult. Aşa cum tu te cufunzi în aceastã relaxare plãcutã….fã ca aceastã relaxare plcutã sã se transfere şi la organele tale interne la auzul vocii mele. Mai confuz….mai adormit la fiecare respiraţie. Bucurã-te de aceastã relaxare plãcutã….şi simte sensul acestui calm interior….acestei stãri de pace….prin relaxare. Ce simţãmînt minunat pe care ţi l-ai creat în mintea ta….şi tu te relaxezi şi mai adânc. Tu eşti acum atât de relaxat, cã nu doreşti sã mişti un muşchi din corpul tãu. Aceşti muşchiuleţi din scalpul tãu, din faţa ta sunt complect relaxaţi….fãlcile tale sunt relaxate. Poate curând tu vei simţi o slabã fâlfâire a ochilor tãi. Toate acestea sunt dovezi cã tu eşti cufundat adãnc într-o stare de hipnozã. Fiecare muschiuleţ….fiecare nerv….fiecare fibrã de a fiinţei tale se bucurã de o senzaţie de pace, bucurie şi relaxare
Acum ai experienţa unei relaxari liniştitoare ce inundã creerul tãu relaxând în acelaşi timp şi mintea şi corpul. Tu poţi simţi cum nervozitatea, tensiunile, grijile, anxietatea, nervozitatea se scurg afarã din mintea şi corpul tãu. Lasã-le sã se ducã. Acest simţãmânt de calm interior de linişte te dominã. Aceastã senzaţie minunatã dominã starea de relaxare hipnoticã, subconştientul tãu devine foarte receptiv la sugestii.
Tu eşti acum coplect relaxat din creştetul capului, pânã în vârful degetelor de la picioare. Bucurã-te de aceastã plãcutã stare interioarã de calm şi bunã dispoziţie. Nimic nu va deranja relaxarea ta plãcutã şi adâncã.
ADÂNC….ADÂNC….ADÂNC…. DORMI ADÂNC nimic nu va deranja somnul tãu plãcut hipnotic. Tot ce vrei tu sã faci este sã te relaxezi….adânc….plãcut….o relaxare odihnitoare.
Imagineazã-ţi cã tu stai şi privești la corpul tãu într-o og;indã şi tu ai scos hainele tale ce te jenau ca sã te simţi confortabil şi tu priveşti cu atenţie la corpul tãu, de la cap pâna la degetele de la picioare, insistând sã priveşti mai atent bustul tãu, obsevând conturul şi forma sânilor tãi. Privind corpul tãu din faţã, din lateral, din spate, tu ajungi la concluzia cã tu ai un corp puternic, sãnãtos, şi atractiv. Tu observi cã este necesar sã mãreşti dimensiunea sânilor tãi şi pentru asta tu trebuie sã interiorizezi aceastã schimbare a corpului tãu şi în mintea ta.
Tu de fapt îţi iubeşti corpul tãu. Tu ştii cã tu eşti cea ce a creat corpul tãu aşa cum apare el acum. Prin urmare numai tu poţi schimba aparenţa corpului tãu., tu ai puterea de a schimba aparenţa corpului tãu. Abilitatea care este necesarã ca sã ai un bust splendid, acum aşteaptã direcţiuni de la subconştientul minţii tale; toate resursele pentru a determina aceastã creştere sunt în tine.
Acum imagineazã-ţi cã tu faci o baie caldã. Tu te relaxezi din ce în ce mai adânc. Toate aspectele pe care le prezintã camera ta de baie, şi care de fapt îţi sunt familiare şi pe care tu le vezi intens, te face sã aluneci şi mai mult în relaxare hipnoticã. Cu cât vezi mai strãlucitoare tote lucrurile din camera ta de baie, cu atât te vei adânci în hipnozã. Şi cu cât vei simţi apa caldã imaginarã cã te udã pinã la subţiori, cu atît te vei relxa mai adînc. Respiraţia ta devine mai înceatã, mai adâncã, mai regulatã….mai înceatã….mai adâncã….mai regulatã. ….Un sistem care provoacã vârtej de apã (whirlpool) este în funcţie şi împroaşcã un curent de apã caldã peste corpul tãu….În acest moment tu poţi simţi mişcarea curentului de apã peste sânii tãi….Mişcarea ritmicã a curentului de apã creazã o senzaţie plãcutã pulsatorie în sânii tãi….Aceastã senzaţie pulstorie stimuleazã celulele, nervii, şi ţesuturile sânilor tãi….Bucurã-te de aceastã senzaţie creatã de curentul de apã caldã ce curge din abundenţã peste corpul și sânii tãi….Privește-ţi corpul tãu şi concentreazã-ţi privirea la sânii tãi sã îi vezi cum îşi maresc dimensiunea la mãrimea pe care ţi-ai dorit-o. Tu devii perfectã, cu sânii pe care ţi i-ai dorit….Şi cum aceastã imagine devine clarã în mintea ta….senzaţia pulsatorie este în creştere în intensitate în sânii tãi. Resursele mintale pentru mãrirea sînilor tãi cresc şi devin din ce în ce mai puternice….din ce în ce mai eficiente.
Acum tu ieşi din cada de baie….tu stai drept în picioare….aerul rece atinge corpul tãu ud…..este plãcut cãci tu tragi cu ochiul în oglindã….şi cu uimire tu observi cã sânii tãi nu mai sunt aceiaşi….sunt mai voluminoşi….tu te simţi mai bine….ţie îţi place ce vezi….tu eşti încântatã….ţie îţi place corpul tãu….tu iubeşti corpul tãu….şi tu acum aşteaptã-te la o schimbare normalã şi naturalã a corpului tãu….şi aceasta este calea care îţi va aduce enorme satisfacţii.
Acum, dupã ce te vezi în oglindã, imaginea ta este idealã, eu doresc ca tu sã te îmbraci….şi sã te simţi în continuare foarte bine.
Astfel….relaxseazã-te….şi imagineazã-ţi cã te afli afarã….este o frumoasã zi de varã. Poate cã te afli pe o plaje minunatã….poate te afli într-o pãdure….dar oriunde te-ai afla, este un aer proaspãt….liniştit….suflã o brizã cãlduţã peste corpul tãu….este un cer foarte frumos albastru….cu nori alburii….şi un soare mãreț ce dominã toatã natura din înaltul cerului.
Acum, lumina soarelui este caldã şi radiantã şi învãluie corpul tãu. Tu simţi cum razele soarelui strãbat bluza ta încãzindu-ţi sânii. Sânii tãi se simt calzi şi confortabili în timp ce tu te adânceşti din ce în ce mai mult în relaxare hipnoticã. Cu fiecare cuvânt rostit de mine, şi cu fiecare respiraţie a ta, tu aluneci şi mai profund în relaxare.
Sã mergem mai departe, acum tu ai o altã experienţã dirijarea razelor de soare cãtre pieptul tãu, catre sânii tãi. Tu simţi cãldura soarelui penetrând în fiecare fibrã….fiecare muşchi….fiecare nerv din pieptul tãu….şi tu te relaxez mai adânc….din ce în ce mai adânc.
Acum, îndreaptã lumina soarelui cãtre partea stângã a pieptului tãu şi simte cum pãtrunde în fiecare fibră….fiecare muşchi….fiecare nerv din aceastã parte a corpului tãu. Şi simte fiecare celulã în ambele pãrţi dreapta şi stânga a sânilor tãi vibrând odatã cu razele soarelui….simte aceastã senzaţie gâdilitoare…..acum relaxeazã-te şi cufundã-te şi mai mult în relaxare hipnoticã.
Adu cãldura şi lumina soarelui în sânii tãi şi relaxeazã-te….simte cum cum lumina soarelui penetreazã fiecare organ şi fiecare sistem şi fiecare nerv al corpului tãu. Noteazã expasiunea sânilor tãi….şi pe mãsurã ce tu te adînceşti în relaxare hipnoticã, aceastã imagine devine mai clarã în mintea ta.
Şi tu poţi simţi cum lumina de la soare se mişcã prin fiecare organ, prin fiecare sistem al corpului tãu, revitalizând totul pe unde trece. Acum lumina începe sã radieze şi sã pulseze prin fiecare nerv al corpului tãu….stimulând creşterea sânilor tãi…relaxându-te….stimulând expasiunea sânilor….alunecã mai adânc în relaxare hipnoticã.
Vizualizeazã tu înseşi cum vei arãta când sânii tãi au crescut la dimensiunea pe care ţi-o doreşti…..Tu vei păstra aceasta imagine în mintea ta…..imaginea cea idealã….cea atractivã….cea pternicã şi sãnãtoasã….Şi tu vei deveni acea persoanã zilnic….cuând tu vei fi o persoanã perfectã.
Existã o forţã incredibilã în tine, de care nici nu ai ştiut, care va face ca fiecare celulã din corpul tãu sã radieze de sãnãtate şi armonie…..tu ai acest drept pe care îl ai de la naturã de când te-ai nãscut…. tu ai dreptul la schimbare….tu ai sâni atrăgãtori.
Toate sugestiile pe care le-ai auzit pînã acum, fac parte efectivã din tine, şi asta fiindcã corpul tãu se supune minţii tale.

Tu vei repeta aceasta experienţã pânã vei obţine rezultatul dorit.

(utilizeazã o metoda de trezire cunoscutã)

Anunțuri

Responses

  1. marirea penisului prin hipnoza este posibila?

    • normal ca se poate!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: