Publicat de: Ovidiu Creanga | 9 februarie 2011

Dezvaluiri cutremuratoare, Masoneria demascata

Un mare mason Bilderberg, magnat al petrolului, bolnav in stadiu terminal, vorbeste despre Noua Ordine Mondiala!Posted: 08/02/2011 by mucenicul in Noua Ordine Mondiala
Etichete:2012, Antihrist, Bilderberg, CFR, comisia trilaterala, dolar, Iran, magnat, Mason, Mesia, Noua Ordine Mondiala, Rusia, SUA, virusi 13Scris de Editor
Un mare magnat al titeiului – un mason de rang înalt din grupul Bilderberg este bolnav în stadiu terminal si se afla in SUA. El si-a deschis inima plina de remuşcări in fata pastorului Lindsay Williams săptămâna trecută. El i-a relatat pastorului unele dintre evenimentele care vor veni pentru noi toţi în anul următor, printre care si faptul ca înainte de preluarea lumii de catre Noua Ordine Mondiala, vom fi condusi de către China, rasa cu piele galbenă.

Dar, desigur, Adevaratii Stapanitori sunt Bancherii Illuminati, care vor rămâne în umbră pentru ca preluarea chineza sa apara in prim plan! Urmeaza un rezumat al celor spuse de el, care include, de asemenea, si alte dezvăluiri şi fapte date noua de către mass-media alternativa care nu este controlată de masoni.

1 – O lovitura asupra Iranului în termen de 2 ani şi [razboiul] care se va răspândi peste tot!

2 – Dolarul american va fi cu siguranta mort până în 2012 – valute vor fi lipsite de valoare deoarece EI vor introduce o noua Unica Moneda Globala. Lumea aşa cum o ştim acum va fi complet diferita în 2012. Complotul distrugerii valutelor este in curs asa ca retrageti-va banii din Banci si cheltuiti-i ACUM!

“Chinezii sunt cei puternici” – China este Noua Ordine Mondială.
Liderii impreuna cu America vor fi redusi la statutul de Lume a Treia! Timothy Geithner secretarul Trezoreriei Statelor Unite vorbeste fluent chineza! (KEVIN RUDD fostul prim-ministru al Australiei si actualmente ministru de externe vorbeste fluent mandarina-n.editor). În termen de cel mult doi ani nu vom mai recunoaşte America. Elitele au schimbat mult Cronologia ( orarul planului de atac-n.m.). După 2 ani vom fi atât de săraci, incat nu vom putea nici să ne mai răzvrătim!

3 – Aurul şi Argintul sunt singurele pe care te mai poti baza – conversia activelor şi a numerarului in aur- Urgent! Nu lânceziti pentru ca Illuminati au de gând sa prabuseasca în continuare bancile, foarte curând. Intrăm într-o depresie prin care vom deveni cu TOTII cu adevarat săraci în termen de doi ani de acum – atitudine de ţăran şi mod de viaţă ţărănesc .. Nu depindeti de Imobiliare, Active ( averi, mosteniri, investitii, etc.-n.m)!

4 – Petrolul brut va fi de $ 150 – $ 200 pe baril în următoarele câteva luni!

5 – Băncile orchestreaza Criza Ipotecilor Bancare, care va fi reglementata prin Actul care a fost validat de Congresul SUA cu doua saptamani in urma si care permite bancilor sa ia casele fara a avea Imputerniciri. Dacă aveţi o ipotecă, achitati-o ACUM sau vindeti-va casa pentru a vă putea permite să plătiti integral pentru o alta locuinţă – chiar dacă cu banii rezultati din vanzare o să cumparati doar o baracă. Asiguraţi-vă că locuinţa dumneavoastra umila este plătita – milioane de oameni isi vor pierde casele!

6 – Legea Sănătatii data de Obama este un instrument de control scris de către bănci şi pus în aplicare de către societăţile de asigurare! Preluarea controlului de catre Guvern asupra- armelor de foc, eutanasiei, etc.- este ascunsa în aceasta lege.

7 – Guvernul SUA a dat, cu mulţi ani în urmă, Canalul Panama Chinei – o strategie a Consiliului de Relaţii Externe (CFR) şi a Comisiei Trilaterale!

8 – China deţine toate porturile greceşti!

9 – China detine 90% din toate mineralele rare ale Pamantului – componente pentru tehnologii, arme, etc. China produce 80% din componentele armelor pentru armata SUA. SUA se afla la Mila Chinei!

10 – China este cel mai mare extractor de Resurse Minerale Naturale, la nivel mondial. Ea detine mai mult de jumătate din exploatarile miniere din Australia. China detine exploatari miniere în Africa, SUA, Orientul Mijlociu, Canada! China deţine un monopol de 90% asupra tuturor Mineralelor Rare ale Pământului!

11 – China face tranzactii în toate monedele, devenind bogata in numerar, astfel încât ea poate cumpara / vinde în orice monedă.

12 – Rusia este cel mai mare producator de petrol şi gaze. Trebuie sa pandim China şi Rusia. Americanii nu vor câştiga niciodata un război împotriva lor, deoarece SUA si-a mutat toata industria sa de producţie în China!
13 – Elitele, globalistii doresc o criza in Orientul Mijlociu în câteva luni. Goldman Sachs Bank, City Bank şi FMI sunt deja în Iran – au mers pe uşa din dos ca să spunem aşa, în scopul de a le paraliza financiar înainte ca EI sa atace. De asemenea, trebuie să fiti conştienţi de faptul că SUA / Europa au vândut computere cu viermi (virusi) Iranului – o lovitura deliberata. Deci, vedem cum Iranul este în curs de “aranjare” asa cum a fost si Irak ul- se fac pregătiri pentru un atac împotriva Iranului în câteva luni!

14 – Proiectul Devil’s Mesia ( Mesia Diavolului). Magnatul bolnav in stadiu terminal a spus:

“A trebuit sa ne descotorosim de Dumnezeu pentru a aduce Noua Ordine Mondială “. El a mai spus că Mesia Diavolului înseamnă perversiune totala, deoarece EI (Illuminati) nu-l pot aduce pe Mesia Diavolului la un Popor Drept (un popor cu frica lui Dumnezeu)! Deci, acum ştim de ce homosexualitatea, avortul, eutanasia, pornografia, rochiile desfrânate, vrăjitoria sunt impuse cu forţa asupra omenirii – pentru a pregăti venirea lui Antihrist!!!

15 – Illuminati fac presiuni pentru a institui “One World Religion” (O Religie Unica a Lumii).

Consiliul Naţional al Bisericilor (Consiliul Mondial al Bisericilor) este finanţat de aceste organizatii masonice – Fundatiile Rockefeller, Carnegie si Ford. Este interesant de observat că Comunităţile Religioase sunt un factor-cheie în ceea ce priveşte Falsul Ecumenism împins de aceste Consilii şi Fundaţii. Iniţiativele Bazate pe Cler au preluat majoritatea bisericilor din Statele Unite. Te doare mintea atunci când reflectezi asupra modului în care Iniţiativele religioase luate in numele Cuvântului Domnului au fost riguros deturnate în anumite părţi ale SUA, Irlanda şi în special în Arhiepiscopia Westminster! Astfel de iniţiative religioase conduc doar spre o Biserica ATOTCUPRINZATOARE! De-ajuns, oameni buni!

16 – Ordonanţe (hotărâri locale) au fost adoptate în unele districte ale SUA care il împuternicesc pe Seriful districtual să vină şi să puna lacătul pe o biserică chiar si în cazul în care se face o reclamaţie împotriva acestei biserici (pastor), pentru ca a vorbit împotriva homosexualităţii, a unei rochii desantate, etc ! Ei pot prin aceste ordonanţe să închidă biserici în afara oricărui proces legal – la fel ca si China!

17 – “Trebuie să avem propriile noastre [Mijloace] Media Nationale pentru a aduce Noua Ordine Mondială!” Pe care le au deja – cu o corporatie mass-media detinuta de o colectivitate masonica Civilizaţia este distrusa in mod premeditat. Elitele controleaza China şi Rusia, dar şi pe Preşedintele şi Congresul SUA. Congress are going to try and ram through the Cyber Security Act and the Carbon Tax Act. Congresul vrea să încerce şi sa bage pe gat Cyber Security Act şi CarbonTax Act. Contribuabilul american va fi rugat sa salveze tara din ghearele Crizei ipotecare, ceea ce va aduce pe tava în jur de 3 trilioane marilor bănci. Băncile mari distrug băncile mici care încearcă să salveze economiile noastre, dar Băieţii Mari, Illuminati evrei care sunt Mega Zarafii Globali nu PERMIT asa ceva. Numele jocului lor este CONTROL – al banilor, al casei si masinii tale – al intregii tale vieţi!

Comentariul meu: Chiar daca nu credem in aceasta asa-zisa marturisire cu limba de moarte, exista alte stiri, oficiale, care se pliaza exact pe unele dintre aceste informatii.

1. Despre atacarea Iranului si despre existenta bazelor americane in jurul tarii s-a scris si s-a vorbit mult. Sper ca sunteti cu totii constienti ca aceasta tara nu va scapa de razboiul ravnit de Israel si SUA.

2. Dolarul va dispare in mod cert si asta deja nu mai este o noutate.

http://www.zf.ro/politica/politica-externa/china-cere-inlocuirea-dolarului-cu-o-moneda-internationala-4081885/

http://www.ziare.com/bani/valuta/onu-propune-inlocuirea-dolarului-cu-o-valuta-supranationala-video-1045524

http://www.tititudorancea.com/z/china_solicita_din_nou_inlocuirea_dolarului.htm

http://www.antena3.ro/economic/biz-news/fmi-ia-in-serios-inlocuirea-dolarului-cu-o-moneda-a-rezervei-de-inspiratie-chineza-67795.html

http://mucenicul.wordpress.com/2010/03/24/china-cauta-o-alianta-cu-rusia-pentru-contracararea-dominatiei-sua/

Despre China la carma Noii Ordini Mondiale am scris cu ceva timp in urma dar in mod sigur multi n-au crezut la aceea vreme ca ar fi posibil asa ceva:

http://mucenicul.wordpress.com/2009/11/04/cum-vede-china-guvernarea-noii-ordini-mondiale/

http://mucenicul.wordpress.com/2009/10/31/obama-si-a-delegat-functiile-de-presedinte/

http://mucenicul.wordpress.com/2009/10/29/george-soros-china-ar-trebui-sa-conduca-noua-ordine-mondiala/

Cred ca ati observat cu totii ca Elitele apasa pe accelerator in ultima vreme asa ca, cei care credeau ca mai au la dispozitie vreo 10-20 de ani ca sa se hotarasca de partea cui sunt, ar trebui sa se cam grabeasca. Timpul e foarte scurt.

3. Din fericire nu am bani in banca, in seifuri sau prin alte ascunzatori. Am niste datorii dar astea nu intra in discutie in cazul de fata. N-am averi, nici mosteniri asa ca nu-mi pasa. Dar cei care le au si nu sunt aserviti masonilor si sistemului, ar face bine sa le transforme in bani si apoi in aur sau argint. Citeam pe undeva ca cel mai bine este sa cumperi monede si nu lingouri. Nu prea ma pricep eu la chestiile astea, dar ar trebui sa intrebati pe cineva care se pricepe dar care nu lucreaza la banca ( pentru ca astia au instructiuni precise si isi mint si prietenii).

4. Petrolul deja a urcat foarte mult datorita tulburarilor din Egipt. Sa nu credeti ca daca se termina criza politica din Egipt pretul va cobori.

5. Criza ipotecara deja exista si nu numai in America.

6. Am citit legea lui Obama pentru sanatate. E o mizerie care se vrea impusa in toata lumea. Despre eutanasiere si donarea de organe se vorbeste din ce in ce mai des. Olanda, Suedia si Elvetia au legi care permit eutanasierea unei persoane. Si Franta a incercat in 2009 sa adopte o astfel de lege. Nu stiu daca a si reusit. Oricum legea pensionarii o sa ne ingroape pe toti inainte de termen.

8. Asta pot sa confirm. Urmeaza sa cumpere si datoria greaca si Grecia e a lor toata.

13. Criza din Orientul Mijlociu a inceput deja. Ca sa intelegeti ca totul e regizat, priviti la negocierile ce au loc in prezent. Fratia Musulmana care a scos oamenii in strada, initial a spus ca nu va negocia cu nimeni pana Mubarak nu demisioneaza. Dupa ce au murit suficienti oameni, astazi ei stau la masa negocierilor in ciuda faptului ca Mubarak nu a demisionat inca, incalcandu-si astfel promisiunile. Omar Suleiman, care conduce negocierile, este si el un prieten al Israelului, conform dezvaluirilor WikiLeaks. Fratia Musulmana este condusa de oameni care au fost platiti si antrenati in SUA de catre CIA. Pe de alta parte, exista informatii oficiale cum ca o intreaga “armada” se indreapta spre Egipt, doar pentru a-i salva pe americanii de acolo, daca este cazul.

http://www.businessinsider.com/senior-us-marine-says-multiple-platoons-are-headed-to-egypt-2011-2#ixzz1DJ6JoOAI

http://islammemo.cc/hadath-el-saa/Entefadat-Masr/2011/02/05/116518.html

Grija Pentagonului fata de cetatenii americani este induiosatoare, mai ales cand soldatii sai mor zilnic pe pamanturi straine.

Restul punctelor nu le mai comentez pentru ca vorbesc de la sine.

Share this:
EmailPrintShare
FacebookDiggRedditStumbleUponLikeOne blogger likes this post. Comentarii Colaps spune:
08/02/2011 la 8:21 pm
Și lumea doarme… Mai actual ca niciodată citatul lui Francisco Goya, mucenico…

Și la fel de actuale sunt și vorbele părintelui Iustin Pârvu: „Solutii omenesti nu sunt, dragii mei! Solutia este moartea pentru Hristos”

Doamne apără și păzește!

Răspunde

Un MARE MASON Bilderberg DEZVĂLUIE planurile OCULTELOR MONDIALE pentru următorii 2 ani | Descopera spune:
08/02/2011 la 8:39 pm
[…] Bilderberg DEZVĂLUIE planurile OCULTELOR MONDIALE pentru următorii 2 ani8 februarie 2011 CITEZ:Un mare mason Bilderberg, magnat al petrolului, bolnav in stadiu terminal, vorbeste despre Noua Ordi…Scris de Editor Un mare magnat al titeiului – un mason de rang înalt din grupul Bilderberg este […]

Răspunde

? spune:
08/02/2011 la 9:16 pm
daca e o capcana? sa ne vindem tot, sa ramanem pe drumuri? ma refer la treaba cu vandutul proprietatilor, nu ca nu ar veni nwo de care se vorbeste…

si de ce sa investim in aur?! daca vine vreo catastrofa, vreun razboi la nivel global, ce sa faci cu aurul si argintul?! nici astea nu vor mai avea valoare…atunci mai de valoare va fi un topor, un gratar, sa tai lemne sa faci foc…

Doamne ajuta!

Răspunde

mucenicul spune:
08/02/2011 la 9:55 pm
@ ?
intotdeauna aurul si argintul au avut valoare, chiar daca nu pe cea reala in vremuri grele. uita-te la tigani. nu ti-a spus nimeni sa-ti vinzi proprietatea ci daca ai o ipoteca asupra ei sa o vinzi si sa-ti cumperi o casa pe masura banilor pe care ii ai. oricum daca n-ai bani sa-ti platesti ratele ti-o ia banca. daca vine o catastrofa la nivel mondial sau un razboi poti pierde si casa si uneltele si tot. inclusiv viata.

Răspunde

Qubit spune:
09/02/2011 la 2:46 am
Din momentul introducerii monedei virtuale,aceasta nu va avea corespondent in natura: deci investiitiile in metale(aur,argint) sunt inutile.Sf.Parinti din vechime au profetit ca in vremea domniei antihristului aurul si argintul vor fi pe strazi si nimeni nu le va baga in seama.Oamenii vor avea linguri din aur,dar ele ca valoare nu vor depasi inox-ul…Iata aici profetia care spune acestea: Sfântul Nil Athonitul(1612-1692)

Acesta a fost trăitor la Muntele Athos, de aici şi numele. Prooroceşte zile negre Sfântului Munte, anume pierderea protecţiei Fecioarei Maria: “Se va lăsa din mainile ei, nu din pricina slăbiciunilor ei, nici din puterea neamurilor, ci numai pentru păcatele celor ce locuiesc într-însul. Prooroceşte cum că mama antihristului va fi o preadesfrânată, idee reluată şi de alţi prooroci:”Când se va înmulţi farădelegea, se vor aduna toate prihănirile şi necuraţiile lumii şi se vor învistieri într-o necurată fiica a desfrânarii, care va fi locaş al preadesfrânării”. Ca şi Sfântul Mucenic Cosma Etolianul, prooroceste inflaţia:”Atunci cei bogaţi îşi vor deschide comorile lor, aurul şi argintul vor fi defăimate şi vor fi pe drumuri ca pietrele”. De asemenea, prevede şi izbucnirea unor epidemii infecţioase”Se vor împuţina şi oamenii, vor slăbi şi vor muri pe drumuri ca pasările; cei pecetluiţi de antihrist vor mânca cărnuri de oameni morţi, neputând suferi foamea şi leşinătatea şi, mâncând trupuri moarte, vor muri şi ei”. http://ro.orthodoxwiki.org/Proorociri_despre_semnele_timpului .Iar despre aceasta moneda virtuala ce nu va avea corespondent in natura, ce va fi introdusa cat de curand,se numeste “SDR” cititi aici:
În galop către falimentul mondial. Explicaţiile reale ale crizei economice
iunie 5 2009 – 19:19 (Presaortodoxa.ro, ideiindialog.ro) Ioan Bucur, Bogdan Glavan

În galop către falimentul mondial. Acordul cu FMI şi summit-ul G20
Iuda Iscarioteanul, unul dintre ucenicii Lui, care avea să-L vândă, a zis: Pentru ce nu s-a vândut mirul acesta cu trei sute de dinari şi să-i fi dat săracilor? Dar el a zis aceasta, nu pentru că îi era grijă de săraci, ci pentru că era fur şi, având punga, lua din ce se punea în ea (Ioan 12:3-6).
Recent au avut loc două evenimente care vor afecta profund evoluţia economică a României, laolaltă cu evoluţia economică a întregii planete. Este vorba despre acordul încheiat de guvernanţii „noştri” cu FMI şi de un summit mondial G20 al celor mai reprezentative puteri economice ale lumi, ţinut la Londra la începutul lunii aprilie. Aşa cum au arătat numeroşi observatori, acordul cu FMI ne afundă şi mai mult într-o situaţie de dependenţă şi supunere faţă de instituţiile globaliste financiare şi forţele care stau în spatele lor. În acelaşi timp, summit-ul G20 a pus bazele unei tranziţii către o nouă formă de sistem financiar global – moneda mondială virtuală, alături de un organism ce prefigurează guvernul mondial.
Acordul cu FMI este, practic, o lesă prin care anexarea României la această tranziţie către un nou sistem financiar (o nouă ordine mondială) este asigurată din scurt şi fără eventuale surprize.
1. Acordul cu FMI sau cum se pregăteşte falimentul naţional
Cum am ajuns la mâna FMI. Deşi atât preşedintele Traian Băsescu, cât şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, asigurau opinia publică, acum câteva luni, că România nu are nicidecum nevoie de vreun acord cu FMI, lucrurile s-au schimbat de aşa manieră încât ţara noastră nu numai că a încheiat acest acord, dar s-a legat de FMI în condiţii mai restrictive şi dezavantajoase decât o făcea în anii 1990. S-a ajuns aici printr-o constantă şi continuă presiune asupra României, exercitată prin intermediul agenţiilor de rating economic care au coborât constant (şi nejustificat) „notele” date situaţiei economice din ţară, dar, mai ales, prin presiunile exercitate de instituţiile internaţionale şi forţele care stau în spatele lor.
Cine sunt „cămătarii” noştri. O altă noutate a acordului cu FMI este că, de această dată, acţiunea din partea instituţiilor internaţionale globaliste a fost concertată. Astfel, partea cea mai consistentă a împrumutului provine de la FMI – 12,9 miliarde euro, de la Comisia Europeană – 5 miliarde, de la Banca Mondială – 1,5 miliarde şi de la alte instituţii financiare – 1 miliard. FMI, Comisia Europeană şi Banca Mondială este constelaţia de organisme cu rol decisiv în stabilirea noii ordini financiare mondiale.
Acordul: bani pentru străini, taxe şi şomaj. Împrumutul imens impus cu forţa României presupune măsuri pe care guvernul s-a angajat să le respecte. Agenţiile de rating şi-au reintrat deja în rol şi reclamă faptul că eşecul respectării acordului va duce la degradarea ratingului şi colapsul economic. Care este însă realitatea? Văzând măsurile stabilite împreună cu FMI, pe care guvernul le aplică, se observă cum colapsul economic este conţinut exact în cadrul acestui acord.
În primul rând, banii împrumutaţi nu ajung la populaţie şi nici măcar la guvern. Ei vor merge în rezervele BNR şi, având în vedere că băncile de la noi sunt filiale locale ale unor bănci străine, aceşti bani eliberaţi de BNR vor ajunge în mâna străinilor.
„Aproape 13 miliarde de euro vor veni de la FMI şi, pentru că potrivit statutului organizaţiei nu pot fi folosiţi de ţara beneficiară decât pentru finanţarea problemelor de balanţă de plăţi externe, vor merge la Banca Naţională, în principiu spre a apăra leul. Este doar o supoziţie că, odată eliberate, sumele respective vor fi folosite de băncile străine din România pentru a relua creditarea în România şi nu vor lua calea străinătăţii către băncile-mamă. Oricum, să observăm că este vorba de aceleaşi sume: aproape 13 miliarde de euro reprezintă rezervele minime obligatorii ale băncilor comerciale ţinute la BNR, şi tot atât se împrumută România de la FMI!” (Ilie Şerbănescu, Bloombiz)
În al doilea rând, o condiţie drastică impusă de FMI este creşterea taxelor pentru alimentarea bugetului de stat, laolaltă cu îngheţarea salariilor din sectorul bugetar sau chiar cu disponibilizări masive făcute de stat. Deja guvernul a introdus impozitul forfetar, prin care orice întreprindere, indiferent de profitul pe care îl înregistrează, trebuie să plătească taxe în plus la stat (de la 500 de euro în sus, în funcţie de profit). Bugetul de salarii al profesorilor a fost nu numai îngheţat, ci şi tăiat, iar creşterile (oricum minore) de salarii sunt amânate sine die, prefigurându-se, în plus, concedierea a zeci de mii de angajaţi din sistemul de educaţie şi din alte sectoare bugetare.
Măsurile sunt aberante şi dovedesc o logică anti-economică programatică. Impozitul forfetar loveşte din plin firmele micilor întreprinzători, „talpa ţării”, adică exact în cei care reprezintă sectorul vital al economiei oricărei ţări – cei care produc şi aduc bani la buget. Consecinţele sunt mult mai importante, deoarece prin eşecul provocat al acestor micro-întreprinderi se urmăreşte, de fapt, nu numai distrugerea forţei economice (ceea ce, oricum, e îndeajuns de grav), ci şi distrugerea unei mentalităţi şi a unui tip de raporturi dintre oameni, precum şi a unei atitudini faţă de stat-sistem. Se obţine astfel, pe de o parte, eliminarea acelei pături sociale de oameni independenţi de sistem, autonomi, care au căpătat deprinderea de a gândi pe cont propriu, şi, pe de alta, slăbirea statului naţional, care va avea o mare de şomeri şi un buget secătuit.
Aceşti întreprinzători sunt nevoiţi, prin însuşi genul de activitate economică în care s-au implicat (realizarea unei mici afaceri, practicarea unui meşteşug, a artizanatului, comercializarea producţiei agricole etc.), să aibă o atitudine autonomă faţă de sistem. Ei nu depind de salariul dat de guvernanţi sau de o multinaţională, deci nu au o mentalitate funcţionărească, dependentă şi pasivă, ci una activă, ce implică un grad mai mare de cunoaştere, şi un spirit mai critic faţă de mişcările statului. Prin intervenţia brutală a FMI în acest tip de realităţi, activitatea economică nu se va mai realiza la nivelul de jos (şi real) al societăţii, într-un mod natural, între persoane, firme, asociaţii etc., ci totul va fi înglobat într-un sistem tiranic (şi virtual) ce stabileşte, în mod arbitrar, în funcţie de supunerea arătată, cine primeşte pâine şi cine nu.
Logo-ul summit-ului G20 infatiseaza zorii programatei noi ordini mondiale, socialismul mondial
2. Summit-ul G20 – socialismul utopic religios, ultima ideologie
Din măsurile luate la summitul G20:
• (a) FMI va vinde rezerva de aur
• (b) un trilion de dolari pentru instituţiile financiare internaţionale
• (c) triplarea resurselor financiare ale FMI la 750 miliarde de dolari
• (d) înfiinţarea unui Consiliu de Stabilitate Financiară (Financial Stability Board – FSB) care să includă toate statele membre ale G20 şi Comisia Europeană
O caracteristică mai puţin băgată în seamă legată de acordul cu FMI este faptul că el nu este denominat în dolari sau euro, ci în… SDR („Special Drawing Right”), moneda internaţională virtuală a FMI (conform declaraţiei făcute de Jeffrey Franks, şeful delegaţiei de negociere a FMI). Dar acest lucru este poate cel mai semnificativ şi arată că implicaţiile acordului FMI încheiat cu România trebuie înţelese în contextul mai larg al transformărilor sistemului financiar mondial, stabilite la summit-ul G20 din Londra.
În tranziţie către moneda internaţională şi guvernul mondial. În ciuda divergenţelor de faţadă afişate pe parcursul summit-ului (Nicolas Sarkozy, preşedintele Franţei, făcând un spectacol pe cinste prin „fronda” sa, ameninţând că, dacă nu îi sunt îndeplinite cererile, va pleca de acolo), filosofia şi deciziile luate sunt un tot unitar care se reduc la următoarea ecuaţie: control exhaustiv asupra economiei globale (vezi punctul d) + intervenţie financiară masivă a statului pe piaţa globală, prin plasarea de fonduri imense (a, b, c). Implicaţia este simplă, aşa cum au arătat de altfel şi acei economişti nebăgaţi în seamă de mainstream-ul mass-media: falimentul autoprovocat, deoarece controlul şi planificarea duc la sufocarea economiei, iar banii tipăriţi în neştire pentru a fi aruncaţi în credite vor duce la o inflaţie de neoprit. Un faliment mondial.
Referitor la deciziile acestui summit, cotidianul britanic The Telegraph comenta că s-au pus bazele unei monezi internaţionale de facto (sus-numita SDR), ce scapă oricărui control exercitat de statele naţionale. De asemenea, s-au pus bazele unei structuri internaţionale de control financiar (Consiliul de Stabilitate Financiară), făcându-se un prim pas spre întemeierea unui organism global de reglementare financiară. Practic, o astfel de autoritate ar fi echivalentul unei structuri economice similare cu primele forme ale Comunităţii Europene – un fel de guvern economic, o autoritate supranaţională care va acţiona în tandem cu noua bancă mondială, FMI. Fondurile masive injectate în trezoreria FMI au transformat această instituţie, după afirmaţiile observatorilor economişti, într-o adevărată bancă mondială.
În ceea ce priveşte moneda internaţională a FMI, crearea acesteia reprezintă ultimul pas dintr-un lung proces de virtualizare a banilor, sau, mai direct spus, de falsificare a lor. Prin tranziţia către noua monedă internaţională, orice legătură între realitatea economică şi „monedă” este ruptă. Noua monedă va fi pur virtuală, nu va avea niciun corespondent în realitate (nu va avea o valoare reală, cum era aurul, care este, de altfel, vândut de FMI, şi nici nu va avea o valoare stabilită de procesele economice reale dintre oameni), ci va fi folosită într-un mod complet discreţionar de către cei ce au puterea mondială. Iar folosirea unei astfel de „monezi” (de fapt, o hârtie fără acoperire) va putea fi instrumentul perfect pentru falimentarea globală a tuturor celor ce au vreo activitate economică independentă de sistem.
Cât priveşte „soluţia” găsită pentru a contracara criza, şi anume injectarea de enorme fonduri guvernamentale în instituţiile financiare, pentru încurajarea creditării (măsuri de tip Obama şi Gordon Brown, premierul britanic), ea nu face decât să ducă la inflaţie şi depreciere economică mondială – acestea fiind, de altfel, chiar cauzele ce au dus la criza actuală! Într-adevăr, a trata economia îmbolnăvită datorită expansiunii nejustificate a creditării prin încurajarea creditării este totuna cu a trata un alcoolic cronic cu vodcă la discreţie.
Premierul Cehiei, Mirek Topolanek, a declarat că planurile de salvare adoptate de autorităţile americane reprezintă „un drum ce duce spre iad”, adăugând că pachetul de stimulare propus de Administraţia Obama „va submina stabilitatea pieţei financiare mondiale”.
Socialismul pan-religios – noua ideologie. Aceste măsuri economice falimentare de la un capăt la altul sunt prezentate atât de liderii marilor puteri cât şi de presa internaţională drept un prim pas către noua ordine mondială. Ele sunt promovate printr-o propagandă de tip socialist care, deja, a luat o turnură religioasă. Ne referim la discursul „istoric” ţinut de Gordon Brown, premierul Marii Britanii şi gazda summit-ului, practic o „predică” în Catedrala londoneză Saint Paul – un fapt fără precedent pentru viaţa politică a britanicilor. Discursul arată că ambiţiile liderilor politici mondiali depăşesc mizele economice. Brown a clamat că credinţa religioasă (de orice fel), Evangheliile în mod special, dar şi alte principii enunţate de „marile religii”, trebuie să slujească întemeierii noii ordini mondiale, acelei societăţi globaliste în care va domni dreptatea şi egalitatea absolută. Semn explicit că puternicii pământului vor să pună bisericile în slujba noului guvern mondial.
Asistăm, de fapt, la o nouă ideologie de tip socialist-utopic care, spre deosebire de ideologiile ateiste pre-existente, face apel în sprijinul ei la valorile religioase „universale”. Socialismul ştiinţific şi materialist de altădată a devenit socialismul religios şi „mistic” de astăzi!
Iată cum percepea Revoluţia Bolşevică din 1917 Pierre Pascal, un romano-catolic francez amăgit de mitul comunismului: „E un spectacol unic şi exaltant: demolarea unei societăţi. Acum se realizează psalmul 4 al Vecerniilor duminicale şi Magnificatul: cei puternici sunt răsturnaţi de pe tronuri, iar săracul e ridicat din mizerie.” (F. Furet, „Trecutul unei iluzii”, Humanitas). Cu atât mai mult se poate amăgi un creştin al zilelor noastre când este pus înaintea unui discurs ca al lui Gordon Brown: „Toate credinţele arată că se cade să plângem cu cei ce plâng, că omul are tendinţa să creadă în ceva mai mare decât el însuşi, că nu putem fi fericiţi când alţii disperă…”, care clamează patetic faptul că forţele pieţei ar trebui înlocuite de cele ale „inimii” (!). Câtă ipocrizie…
Este vorba, de fapt, despre o falsificare, o maimuţărire foarte apropiată de original a mesajului proorocesc ce spune că „pe cei flămânzi i-a umplut de bunătăţi şi pe cei bogaţi i-a scos afară deşerţi.” Mitul comunist al „bogaţilor” ce trebuie distruşi şi al societăţii egalităţii perfecte va fi resuscitat, însă, de această dată, într-o notă profund „religioasă”. Mesajul noii utopii este preluat şi de clericii ce slujesc noii ordini mondiale, prin predicile, pastoralele şi mesajele finale, în care se vor aborda, într-un inconfundabil stil politic, temele sărăciei, bogăţiei şi lăcomiei drept cauze ale crizei, prezentându-se, astfel, adevăruri amestecate cu minciuna, spre amăgire. Căci lăcomia a servit doar ca mijlocul prin care o astfel de criză să poată fi provocată, o pârghie din cele multe folosite de „arhitecţii” lumii acesteia pentru a o duce în haos programat.
În loc de concluzie. Planificatorii lumii sunt doar nişte trepăduşi care fac voile „marelui arhitect” al lumii căzute. Şi chiar de îşi vor duce la sfârşit planurile lor până în amănunt, pentru netrebnicirea şi nerodirea vieţii noastre de creştini, ultimul cuvânt nu aparţine lor şi nici tatălui lor, diavolul. Ultimul cuvânt este al lui Hristos, Judecătorul lumii, Care, dintr-o singură suflare de gură, va face de ruşine toată această împărăţie a răului.
Ioan Bucur, articol aparut in Presa Ortodoxa nr. 4/2009
***
Continuam cu o analiza mai putin obisnuita in spatiul nostru public, dominat de ideologia etatist-bancara de sorginte masonica. Explicatiile date crizei economice produse anul trecut sunt pure declamatii demagogice in care se ataca, in stil socialist, lacomia si bogatia, cerandu-se instaurarea unei specii noi de planificare mondiala, colectivism periculos ce are potentialul unei tiranii fara precedent in istoria umanitatii (numita de perpetuatorii sai “noua ordine mondiala”). Analiza reprodusa, partial, mai jos, este in aceeasi paradigma cu analizele aparute in cadrul paginilor revistei noastre. Articolul a aparut in Idei in Dialog si este semnat de Bogdan Glavan.
Criza financiara actuala: o critica a explicatiilor oferite
I. O singura criza, mai multe explicatii
De la inceputul crizei, in 2007, trei tipuri de explicatii au fost avansate constant pentru a justifica atat evidentul ciclu de tip boom-bust prin care a trecut economia in acest deceniu, cat si solutiile propuse pentru atenuarea efectelor si prevenirea acestui fenomen in viitor. Argumentele oferite nu sunt insa satisfacatoare – nici prin prisma coerentei logice, nici prin gradul de reflectare a realitatii. Sa le luam pe rand.
1. Lacomia
Cea mai la indemana explicatie este lacomia. Lacomia bancilor care au vanat chiar si clientii rau-platnici in speranta incasarii unui venit mai mare din dobanda aplicata creditelor. Lacomia debitorilor care s-au intins mai mult decat le este plapuma si au marit achizitiile pe datorie. Lacomia investitorilor care cumpara creditele ipotecare titrizate (obligatiuni garantate cu ipoteci) fara sa se mai uite la riscul aferent acestora.
Problema cu acest argument este ca lacomia nu evolueaza ciclic.
Nu exista nici un motiv pentru a-i banui pe capitalistii americani ca fiind mai lacomi decat cei rusi, brazilieni sau francezi. Si nu exista nici un motiv sa presupunem ca participantii la piata sunt mai lacomi decat cei care ii privesc, ii analizeaza si ne prezinta lacomia drept cauza principala a crizei. Din perspectiva psihologica, asadar, nu avem motive sa dam crezare acestui argument. In plus, din perspectiva economica, argumentul lacomiei nu explica modul concret de dezvoltare al avantului (care determina totodata si detaliile fazei de declin): nu ne spune de ce anumite sectoare sunt in mod special afectate de boom (activitatea imobiliara, constructiile, industria auto si sistemul financiar). Nu ne ajuta sa explicam de ce febra speculativa a demarat in tromba dupa anul 2001 si de ce s-a oprit brusc in anii 2006-2007.
Nu este pentru prima oara in istorie cand cresterea preturilor este pusa pe seama lacomiei speculantilor. Lasand la o parte problema cresterii diferentiate a preturilor (ceea ce ne face sa ne intrebam de ce lacomia se manifesta mai mult in domeniul imobiliar si mai putin in cel turistic, de pilda), se pune cu acuitate urmatoarea intrebare: daca lacomia dicteaza cursul economiei, de ce se multumesc vanzatorii sa creasca preturile doar cu 10% (sau 50%) pe an? De ce nu se dubleaza preturile in fiecare luna? Raspunsul este ca, de fapt, lacomia nu determina evolutia cererii. Mai precis, lacomia este limitata de banii pe care ii avem in buzunar. […]
II. Adevaratii vinovati: statul si bancherii
Cele trei tipuri de explicatii aruncate in ochii publicului nu sunt valabile. Printre altele, toate se impotmolesc in punctul din care trebuie de fapt sa inceapa explicatia corecta: banii si functionarea sistemului financiar.
In varful acestui sistem se afla banca centrala in calitatea sa de producator monetar. Banca centrala poate extinde oricand masa monetara, deoarece banii de hartie pe care ii produce costa practic… zero. Astfel, devine foarte simplu pentru stat sa adopte politica too big to fail, prin care bancherii si ceilalti actori importanti din sistemul financiar sunt incurajati sa se indatoreze si sa investeasca imprudent – fenomen cunoscut sub numele de “hazard moral”. Daca investitiile se intorc cu profit, banii se duc in buzunarele bancherilor si ale celorlalti jucatori de pe piata. Daca investitiile aduc pierderi, acestea sunt externalizate prin inflatie. Nimanui nu-i mai pasa de rationalitatea economica din moment ce eventualele pierderi pot fi pasate statului (adica cetatenilor). De fapt, rationalitatea este intoarsa pe dos. Devine rentabil sa speculezi, sa te indatorezi, pentru ca numai asa poti castiga. Daca stai pe margine si te comporti prudent, nu faci decat sa irosesti o oportunitate si sa pierzi in raport cu ceilalti. Pur si simplu, aceasta este logica dupa care functioneaza sistemul. Indiferent cate reglementari i se aduc, tendinta catre crize este incorporata in sistem. Ea nu poate fi evitata decat prin reformarea din temelii a acestuia.
Exista si alte motive punctuale, specifice contextului, care au modelat acest avant artificial. De exemplu, un rol important l-a avut politica guvernului american de incurajare a creditarii populatiei sarace – asa-numitele credite subprime – urmare a politicii mai vechi de crestere a numarului proprietarilor de case. Masurile legislative adoptate in acest sens au distorsionat alocarea creditului, in sensul stimularii expansiunii constructiei de locuinte si cresterii ponderii imprumuturilor neperformante.
Cheia evitarii situatiilor de acest gen care se pot intampla in viitor sta in intelegerea corecta a trecutului. Din nefericire, dezbaterea publica este dominata de “experti” care isi obtin veniturile din relatiile pe care le intretin cu statul sau cu sistemul financiar – atunci cand prim-planul nu il detin politicienii insisi. Nu ne putem astepta ca solutiile veritabile sa vina de aici. Stimulentele se opun.

http://www.mdn.md/index.php?view=viewarticle&articleid=4954
Concluzia finala: strangeti unelte care va vor ajuta la supravietuire: un topor,un fierastrau,un ceaun,o plita,unde sa poti fiebe niscaiva buruieni,ori seminte.Iata si aici: * Fericita Matrona Dimitrievna Mironova (1881-1952):

Apoi vor veni alţii, şi va fi mai rău decât a fost! Cât de milă îmi este de voi. Veţi trăi până în timpurile cele de pe urmă. Viaţa va fi tot mai rea şi mai rea. Apăsătoare. Va veni timpul când vi se va pune în faţă crucea şi pâinea, spunându-vă: „Alegeţi!” „Noi alegem crucea”. „Maică, dar cum se va putea trăi atunci?” Ea: „Noi ne vom ruga, vom lua puţin pământ, vom face cocoloaşe, ne vom ruga lui Dumnezeu, le vom mânca şi vom fi sătui”. „Fără de război veţi muri cu toţii, vor fi multe jertfe, toţi morţii vor zăcea pe pământ. Şi iată ce vă mai spun: seara veţi fi cu toţii pe pământ, la suprafaţă, iar dimineaţa, trezindu-vă, toţi veţi dispărea sub pământ. Fără război merge războiul“.http://www.razbointrucuvant.ro/2009/01/15/din-profetiile-mai-putin-cunoscute-ale-sfintilor-ii-noi-alegem-crucea/ ori aici: * Schimonahia mucenita Macaria (1926-1993):

“Cine este al lui Dumnezeu, acela nu-l va vedea pe antihrist. Multora li se vor deschide căile, unde să meargă, unde să plece. Dumnezeu ştie cum să-i ascundă pe ai Săi, nimeni nu-i va găsi“.http://www.razbointrucuvant.ro/2009/01/15/din-profetiile-mai-putin-cunoscute-ale-sfintilor-ii-noi-alegem-crucea/ Asa ca nu va fie frica si ziceti mereu rugaciunea lui Iisus Hristos cel Ortodox: “Doamne Iisuse Hristoase Te rog sa ma miluiesti!”.Amin Un link interesant: http://ide4ortodox.blogspot.com/2010/11/profetiile-staretului-antonie-despre.html

Răspunde

Qubit spune:
09/02/2011 la 3:07 am
MIRAJUL BUNASTARII SE SPULBERA. COLAPSUL BANCILOR. DUPA HAOSUL GENERAL, ANTIHRIST VINE CA SALVATOR SI JUSTITIAR, FACE MINUNI AMAGITOARE, VA FI SOCOTIT DUMNEZEU SI VA FI PRIMIT CHIAR SI IN BISERICI. IMPOTRIVA ORICARUI COMPROMIS CU DIAVOLUL.
Antihristul va apărea ca un izbăvitor de neajunsurile sociale, cu toate că anume în acest scop se vor produce ele. Va avea o putere nemaivăzută această talpă a iadului. Oamenii ce pregătesc venirea lui de pe acum au în mâinile lor bogăţiile de bază ale pământului. Mirajul bunăstării actuale se va spulbera tot atât de repede cum trece apa. Să ne aducem aminte unul dintre antrenamente, o repetiţie care s-a făcut cu oamenii în Uniunea Sovietică – cei care s-au încrezut în bănci au devenit cerşetori în tr-o singură zi. Au agonisit cu anii, care în contul burţii, care în contul sănătăţii, şi părea că aceasta e pentru o viaţă. Dar s-a dovedit a fi un miraj.
Acum va fi mult mai rău. Va avea de suferit întreaga lume. Totul se va petrece prin intermediul instituţiilor bancare, de aceea trebuie avut cât mai puţine contacte cu ele. Acesta e şi zălogul neacceptării codurilor, printre altele. Niciun fel de bănci şi credite, toate astea sunt controlate de aceeaşi mână şi de acelaşi cap. Iar dacă vei controla, vei vedea că mâna nu e mână, ci o labă cu gheare, iar capul nu e simplu cap, ci unul încornorat. Iar în loc de faţă are un bot de fiară cu un rânjet înfricoşător. De ce pe toţi îi deprind acum cu băncile? Îţi iei salariul de la bancă, pensia – de la bancă. Repede vor fi adunaţi toţi în acelaşi staul. Mare mirare vor avea oamenii să afle că şi ultimul bănuţ din portmoneu le este numărat, lucru care, în Occident, deja se întâmplă.
Iar acesta, din păcate, nu va fi ultimul prilej de mirare. Toată această carcasă de bunăstare construită de omul modern se va dovedi a fi o capcană de oţel pentru el însuşi. Ei, dar ce să mai vorbim, capcana are cel puţin arcuri, apasă pe ele şi eşti liber. Chiar şi animalelor închise le reuşeşte uneori să facă aceasta. Aici aşa ceva nu va fi posibil. Şi-i va împinge dracul pe oamenii necredincioşi sau pe cei cu puţină credinţă să-şi facă seama, îngrozitor e faptul că vor fi prohodiţi şi înmormântaţi – se va scrie că a fost în stare de iresponsabilitate şi, gata, lucrul e ca şi făcut. Ca şi cum judecata asupra unui asemenea lucru, vizând iertarea sau pedeapsa, s-ar putea face pe pământ! E ceva de felul indulgenţei catolice – ai cumpărat-o şi eşti deja iertat. Şi altui nenorocit i se pare mai puţin înfricoşător – l-au prohodit doar pe precedentul: „Cu sfinţii odihneşte-L…”, e iertat, iar mie ce-mi încurcă?! Mulţi, mulţi oameni vor merge în iad cu cântarea aceasta, punându-şi singuri capăt zilelor, lipsindu-se de orice posibilitate de a lupta pentru viaţa veşnică, pentru viaţa în Viaţă. Am văzut şiruri de sicrie. Pe pământ plâng, bocesc, se cântă prohodul, iar în jur joacă dracii, mulţumiţi că au putut să piardă atâtea suflete!
Iar viii îi vor invidia pe cei morţi. Da, frica de boli şi de războaie, de moartea celor apropiaţi. Trebuie să ai multă credinţă şi nădejde în Dumnezeu ca să poţi suporta toate acestea.Cum un om plin de mândrie şi iubitor de argint să îndure umilinţa? Doar ieri el însuşi striga: „Dacă eşti deştept, de ce nu eşti bogat?.’” Ieri, mulţumirea de sine dădea din el, iar astăzi e un nimeni. Va accepta orice; şi codurile, şi „666″, şi cu sânge va semna contractul cu satana. Dar el nu mai are nevoie de aceasta! Şi aşa eşti al lui, te mai zbaţi, mai sari în sus, dar gâtul de acum ţi-e în laţ – eşti al nostru! Umilinţa îndurată cu smerenie în zilele bunăstării himerice, iată podeţul peste cei trei ani şi jumătate de putere ai lui antihrist.
Asupra cui însă va ţinti atunci gheara ispitei duşmăneşti? Asupra celor credincioşi. Nu i-au putut ispiti cu confortul şi aurul, cu bunătăţi şi maşini, să încercăm acum, sub ameninţarea morţii de foame, să-i ispitim cu o bucată de pâine. Greu, oh, ce greu va mai fi să-ţi păstrezi sufletul când cei apropiaţi, copiii, demult nu au mai pus o fărâmă de pâine în gură. Numai cel care crede în Dumnezeu, care Il crede pe Dumnezeu se va putea stăpâni să nu facă pasul ireversibil. Va da ceva antihristul lumii? Nu, pentru că nu va fi nimic de dat. Ce va avea el mai mult decât bogăţiile strânse, bogăţii preţuite în acea lume organizată de diavol şi tot de el distrusă, pentru instaurarea mai comodă a falsului mesia! Aceşti jinduiţi dolari vor fi număraţi cu metrul. Aurul va ajunge la preţul său adevărat – zero. Ca metal, nu e bun de nimic, iar în rest, nici de foame, nici de frig nu ţine. Preţ vor avea doar lucrurile funcţionale, lucruri fără de care nu e posibilă supravieţuirea omului – topoare, fierăstraie, orice instrument, plite simple de fier.
Stareţul a închis ochii. Iarăşi s-a strecurat o lacrimă. Părea că doarme, dar buzele i se mişcau după obişnuinţă în rugăciuni.
În ajunul venirii antihristului va fi un haos în viaţa tuturor ţărilor. Vor prospera cei care, în virtutea religiei pe care o practică, aşteaptă venirea antihristului [ca Mesia]. Aceştia sunt, întâi de toate, iudeii şi musulmanii. După ei, acei protestanţi care, negând Dumnezeirea Domnului nostru Iisus Hristos, propovăduiesc împărăţia lui Dumnezeu pe pământ. Creşterea influenţei lor se vede de pe acum, iar mai departe va fi şi mai mare.Principalul pentru ei acum e să ia în stăpânire pământul. În taină, vor cumpăra tot – şi păduri, şi câmpuri, şi râuri. Siberia va fi luată de chinezi şi poate şi mai mult.
„Atunci, unde e mai bine să ne salvăm?“, îl întrerup pe stareţ.
Unde va arăta Dumnezeu. Principalul e mântuirea, nu discu ţiile [teoretice] despre mântuire.
Esenţa „minunilor” antihristului va consta în seducţia pe care o vor emana. Adică, atrăgătoare vor fi aceste false minuni, vor vrăji ochiul. De aceea, până şi să te uiţi la ele e păcat şi primejdie de moarte. Trebuie să te ascunzi şi privirea să ţi-o ascunzi. Dar nici aceasta nu e tot. Sensul venirii sale va fi dreptatea absolută. A venit Mântuitorul nu în Numele Său, ci în Numele Tatălui. Nu L-au primit, ci, mai mult decât atât, L-au răstignit.Dacă e să judecăm drept, şi acum îl batjocoresc şi-L răstignesc, negând Dumnezeirea Lui şi schimonosind învăţătura Lui. Iar acesta va veni ca dumnezeu, nu Dumnezeu, dar cadumnezeu, şi îl vor primi şi-l vor crede dumnezeu pentru minunile sale mincinoase, pentru faptele sale înşelătoare. Adică pentru ceea ce va fi plăcut şi atrăgător pentru oameni. Ispititor, ne spune limba slavonă, bisericească.
De aceea se şi spune că nu se va îndrepta tot cel viu – nu va avea îndreptăţire. Acum sunt din cale afară de vorbăreţi pseudoînvăţătorii. Atunci însă când faptele şi cuvintele lor vor fi verificate de Adevăr, se va vădi toată minciuna. Dar va fi primit antihristul în orice biserică din lume şi i se vor închina lui ca unui dumnezeu. Ia aminte, cinstite părinte, nu el se va declara dumnezeu, dar cu minuni amăgitoare va face astfel încât i se vor închina ca unui dumnezeu! Iată în ce constă grozăvia, iată de ce va lipsi orice motiv de îndreptăţire! Dar cei care îl vor primi vor fi oamenii pentru care Evanghelia se sfârşeşte la Cina cea de Taină. Pentru Golgota, ei sunt surzi. Chinurile pe cruce sunt pentru El, toate astea se întâmplă acolo, în Ierusalim, cu 2000 de ani în urmă.
Ştii, când ne luau CK, eram ca nişte oi, nu vreau să spun miei, ca nici măcar astfel să nu mă compar cu Mântuitorul. Mergeam tăcuţi la abator; pur şi simplu era greu să-ţi imaginezi că e posibilă o asemenea fărădelege. Şi doar ştiam cine sunt ei. Cât au proorocit stareţii despre aceste vremuri, despre puterea slugilor întunericului. Dar şedeam şi aşteptam – cine va fi următorul. Doar mulţi au nimerit în aceste mreje ale minciunii. Cât de mari şi de deştepţi erau şi arhiepiscopul Ilarion, învăţătorul meu, şi mitropolitul Serghie, şi mulţi alţii. Dar au greşit când au crezut că te poţi înţelege cu dracii şi cu slugile lor. Le părea că, păstrând forma, conţinutul va rămâne de la sine. Numai că nu a fost aşa, dar aceasta s-a văzut mai târziu. Tot aceasta se întâmplă şi acum, numai că se va vedea mai târziu.

SUPUNEREA FATA DE PUTEREA SATANICA? NU E DE AJUNS SA CITIM SI SA DISCUTAM, CI SA FAPTUIM CELE CARE DUC LA DOBANDIREA HARULUI
„Iertaţi-mă, părinte Antonie, dar cum rămâne cu cuvintele Apostolului despre putere şi despre supunerea în faţa ei?“, îl întrerup eu iarăşi.
E-e-eh, suflete al meu – a zis stareţul. Dar Apostolul Petru n-a fugit el, oare, din Roma, când L-a întâlnit Mântuitorul? Dar pe Apostolul Pavel nu l-au salvat oare într-o coşniţă, dându-l jos de pe zid? Ce are a face aici acceptarea realităţilor şi opunerea satanismului? Ce să-ţi aduc eu exemple – aminteşte-ţi de marea muceniţă Ecaterina, sau de marele mucenic Gheorghe.Supunerea e posibilă doar în lucrurile ce ţin de puterea laică – să-ţi faci meseria, să nu faci răscoale armate. Dar şi aceasta, după cum vede fiecare. Fraţii Macabei sunt un exemplu bun de folosire a forţei împotriva celor ce-L insultă pe Dumnezeu şi tot ce este Dumne zeiesc. Dacă apuci drumul smereniei prosteşti, aşa şi vei începe a pune întrebări despre proslăvirea în rândul sfinţilor a lui Alexandru Nevski, biruitorul, şi a lui Dimitrie, cel care i-a prăpădit pe tătari pe câmpia Kulikovo. Întrebările ca întrebările, dar de proslăvit, i-a proslăvit Dumnezeu! Eu, când aud asemenea întrebări „evlavioase”, îmi amintesc de viaţa Sfântului Vasile cel Mare şi a Cuviosului Iov de la Poceaev, făcătorul de minuni. Ce vreme înfricoşătoare le-a dat Dumnezeu pentru viaţă. Ei, şi ce? Nu s-a rugat, oare, Sfântul Vasile să moară împăratul Iulian? Văd că vrei să spui că Iulian a fost un apostat, dar era împărat şi împărat legitim, bagă de seamă! Oare nu de frică pentru comoditatea noastră ne rugăm pentru „puterea” satanică?! Şi doar Dumnezeu a arătat că Sfântul Vasile a avut dreptate – lui Iulian i s-a tras moartea nu de la o arma pământească, ci a fost străpuns de lancea unui soldat ceresc. Dar Cuviosul Iov a făcut compromisuri cu polonezii? Nu, el a luptat cu ei şi cu acoliţii lor în fel şi chip. Nici de judecăţi nu s-a ferit dreptul! Dar tu-mi spui de putere!
Lucrarea lui Dumnezeu trebuie să se facă cu chibzuinţă. Dacă în relaţiile de putere, perechea şef-subaltern ar însemna doar atotputernicia unuia şi adânca smerenie a celuilalt, n-ar mai fi nevoie de Sobornicitatea Bisericii. Dar dacă n-ar fi Sobornicitatea, n-ar mai rămâne Biserica nici Ortodoxă – de câte ori s-a întâmplat ca cel care era în adevăr să fie un singur om, în timp ce ierarhia superioară era în erezie?! Ce să mai vorbim despre puterea laică – mitropolitul Filip şi patriarhul Nicon, de exemplu. Şi aceşti drepţi, însetaţi de adevăr, sunt proslăviţi ca sfinţi: Sfântul Vasile cel Mare, Sfântul Grigore Teologul, Cuviosul Maxim Mărturisitorul, Cuviosul Iosif Voloţki, dar parcă poţi să-i enumeri pe toţi. Dar mai trebuie ţinut minte că, luptându-se pentru curăţenia credinţei, ei, Sfinţii Părinţi, singuri erau împlinitori plini de râvnă ai Legilor lui Dumnezeu.
Supunerea smerită în faţa oricărei puteri îi convine celui care nu este atras de viaţa după Cuvânt. Pentru că drumul mărturisirii, chiar dacă e pe undeva şi aşternut cu roze, neschimbat,după „Osana…“, va răsuna şi „Răstigneşte-L, răstigneşte-L“. Această incomoditate va servi drept motiv pentru justificarea de sine şi primirea antihristului – ştiinţă avem, dar raţiunea s-a întunecat din cauza păcatelor. Adică, dacă orice putere e de la Dumnezeu, ne-om supune şi antihristului, n-avem încotro. Şi încă vor adăuga că toate se fac cu voia Domnului. De aceea, se şi spune că se va întrona necuratul în orice biserică şi niciun cuvânt despre cei care au slujit acolo mai înainte. Ţine minte exemplul marelui stareţ, făcătorul de minuni de la Sarov. Câte icoane avea el? Una. Cărţi? Vreo zece. Dar a dobândit mare slavă, şi nu de la oameni, ci de la Dumnezeu. Acum toţi au pe-acasă iconostase, rafturi întregi de cărţi, numai că nu se săvârşeşte fapta cugetată! Mulţi ascultă, dar puţini aud, părinte.
„Da, m-am gândit eu, e o piatră şi în grădina mea, ce mai bucurie îmi aduce biblioteca de vreo mie şi jumătate de cărţi!”
Îţi mai spun încă o dată: nu e nevoie de discuţii despre mântuire, ci de fapte pentru mântuire – atât acum, cât şi atunci, ceva mai târziu. A trecut timpul îndreptăţirilor, dacă a mai fost vreodată. Nu numai mântuirea, toate trebuie supuse acestui scop. A lăsat Domnul timp liniştit pentru a ne deschide mintea şi a auzi cuvântul lui Dumnezeu şi, principalul, pentru dobândirea harului Dumnezeiesc înainte de anii înfricoşători. Cine va folosi aceasta spre bine, iar cine spre rău. Primii vor mai primi, iar cei din urmă şi ce-au avut vor pierde! Cum s-a şi spus: că celui ce are i se va mai da, iar celui ce n-are i se va lua şi puţinul ce-l are.Veghează!”
(Din: “Staretii despre vremurile de pe urma“, Manastirea Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, Petru-Voda, 2007)
Staretul Antonie a fost un batran duhovnicesc, preot de mir de rang inalt care a slujit, după detenţia din lagărele sovietice, în parohiile Bisericii Ortodoxe Ruse a Patriarhiei Moscovei şi care s-a învrednicit de două viziuni de la Dumnezeu despre timpurile de la urmă (avea in jur de 100 de ani la data acestor convorbiri, al carei an este neprecizat, dar este foarte aproape de zilele noastre), iar la scurt timp a trecut la Domnul. Sursa originala de unde a fost preluat textul o constituie cartea: Convorbiri duhovnicesti si invataturi ale Staretului Antonie de Pr. Alexander Krasnov, care este disponibila si in limba engleza, online.
http://ide4ortodox.blogspot.com/2010/11/profetiile-staretului-antonie-despre.html

Răspunde

Un mare mason Bilderberg, magnat al petrolului, bolnav in stadiu terminal, vorbeste despre Noua Ordine Mondiala! « Blackjack’s Blog spune:
09/02/2011 la 8:29 am
[…] 17 – “Trebuie să avem propriile noastre [Mijloace] Media Nationale pentru a aduce Noua Ordine Mondială!” Pe care le au deja – cu o corporatie mass-media detinuta de o colectivitate masonica Civilizaţia este distrusa in mod premeditat. Elitele controleaza China şi Rusia, dar şi pe Preşedintele şi Congresul SUA. Congress are going to try and ram through the Cyber Security Act and the Carbon Tax Act. Congresul vrea să încerce şi sa bage pe gat Cyber Security Act şi CarbonTax Act. Contribuabilul american va fi rugat sa salveze tara din ghearele Crizei ipotecare, ceea ce va aduce pe tava în jur de 3 trilioane marilor bănci. Băncile mari distrug băncile mici care încearcă să salveze economiile noastre, dar Băieţii Mari, Illuminati evrei care sunt Mega Zarafii Globali nu PERMIT asa ceva. Numele jocului lor este CONTROL – al banilor, al casei si masinii tale – al intregii tale vieţi! Sursa : mucenicul.wordpress.com […]

Răspunde

Qubit spune:
09/02/2011 la 9:18 am
Referitor la ce a spus staretul Antonie mai sus:”Mare mirare vor avea oamenii să afle că şi ultimul bănuţ din portmoneu le este numărat, lucru care, în Occident, deja se întâmplă”,sunt adevarate.Aceasta este “tehnica RFID”,care se aplica pe sest in occident.Iata aici un documentar cu o femeie – Katherine Albreht,care dezvaluie subteranele tehnologiei RFID:http://www.youtube.com/watch?v=n4E0dj-H-rI sau scrieti pe you tube urmatorul titlu:KATHERINE ALBRECHT : Semnul fiarei.

Răspunde

Qubit spune:
09/02/2011 la 9:25 am
Mai vedeti tot pe you tube: KATHERINE ALBRECHT : RFID Supravegherea tuturor, peste tot

Răspunde

Qubit spune:
09/02/2011 la 11:08 am
Iată un film documentar-eseu din 2009
despre conditia omului modern ca sclav în societatea dictaturii de piață.

Filmul a fost realizat de Jean-François Brient si Victor L. Fuentes.
http://www.delaservitudemoderne.org/video-ro.html

Răspunde

mucenicul spune:
09/02/2011 la 1:50 pm
@ Qubit
filmul e mai de actualitate acum decat atunci cand a fost facut. asta e adevarul: oamenii au devenit niste imbecili constienti de imbecilitatea lor dar incapabili de a se descotorosi de ea. partea cea mai proasta e ca isi cresc copiii in spiritul propriei imbecilitati. cei mari au avut avantajul ca macar copilaria le-a fost libera. cei mici nici macar pe asta nu-l mai au. ei vor fi sclavii perfecti ai sistemului pentru ca din leagan vor fi crescuti asa de catre parinti.

Răspunde

Qubit spune:
09/02/2011 la 12:23 pm
Astazi am aflat ceva terifiant.As vrea sa nu fie aceasta ipoteza de lucru,dar concluziile infioratoare apar nedorite.Totul a plecat de la citirea unui articol: “ Baze si bunkere subterane pentru elite

luni, 2 august 2010
O scrisoare de la un politician Norvegian
Persoana care a scris acest mesaj ne-a divulgat numele real (pe care l-am verificat), impreuna cu o serie de fotografii cu Primul ministru al Norvegiei si separat cu Benazir Bhutto. Suntem convinsi de veridicitatea lor, dar veti intelege ca nu putem sa le dezvaluim numele lor real sau sa publicam fotografiile fara consimtamant.
Continutul acestui mesaj, daca este adevarat, poate fi de o importanta majora.
[Editat gramatical si de erori de ortografie acolo unde a fost necesar pentru a asigura o deplina claritate. Ca o prefata a mesajului, scriitorul isi cere scuze pentru engleza folosita, aceasta nefiind limba lor natala].
Sunt un politician Norvegian. As dori sa spun ca vremuri grele vor fi, incepand cu anul 2008 pana in anul 2012.
Guvernul Norvegian contruieste tot mai multe baze subterane si bunkere. Cand sunt intrebati, acestia raspund ca sunt pentru protectia populatiei din Norvegia. Cand am intrebat : cand vor termina ?, mi-au raspuns ca “inainte de 2011″.
Israelul face la fel, precum multe alte tari.
Dovada mea ca ceea ce spun este adevarat, sunt fotografiile trimise de mine si toti acei Prim-ministrii si ministrii cu care ma voi intalni si pe care am sa-i cunosc. Ei stiu totul despre asta, dar nu vor sa produca panica in randul populatiei.
Planeta X se apropie (al treilea razboi mondial, etc ), iar Norvegia a inceput sa depoziteze hrana si seminte in Svabald si in zona arctica de N, cu ajutorul SUA si EU si in jurul intregii tari. Ei ai vor salva doar pe aceia din elita societatii si pe cei cu care pot reconstrui: doctori, oameni de stiinta, etc.
Cat despre mine, pot spune ca stiu ca o sa plec pana in anul 2012, in zona Mosjoen, unde avem o mare baza subterana militara. Acolo suntem impartiti in sectoare, rosu, albastru si verde. Ordine militare au fost deja date in acest sens, iar campusurile au fost construite cu mult timp in urma.
Oamenii care vor fi lasati la suprafata, vor muri alaturi unul de celalalt si nu vor primi nici un fel de ajutor. Planul este ca 2 000 000 (mil) de norvegieni vor fi salvati, iar ceilalti vor muri. Aceasta inseamna ca 2 600 000 vor disparea in noapte, nestiind ce sa faca.
Toate sectoarele si arcile sunt conectate prin tuneluri si au trenuri, care fac legatura intre acestea. Aceasta este pentru a se putea mentine legatura intre ele. Doar niste usi mari le separa, astfel incat sectoarele nu pot fi compromise vreodata.
Sunt foarte trist. De multe ori plang alaturi de altii care stiu, ca atata de multi vor afla prea tarziu si atunci totul va fi terminat pentru ei. Guvernul a mintit populatia inca din 1983 si pana acum. Toti politicienii importanti din Norvegia cunosc acest lucru, dar putini vor recunoaste public acest lucru – deoarece le este teama ca in cazul in care o fac, vor pierde trenul NOAH 12 care ai va duce catre arka, unde se vor afla in siguranta.
Daca spun cuiva acest lucru, cu siguranta ca vor muri. Dar mie nu mai imi pasa de mine insumi. Omenirea trebuie sa supravietuiasca, specia umana trebuie sa supravietuiasca. Oamenii trebuie sa cunoasca acest lucru.
Toate guvernele lumii sunt constiente de acest lucru si toti spun ca se va intampla. Pentru oamenii care vor reusi sa se salveze, pot sa le sugerez sa caute locuri mai inalte, pesteri, in munti unde pot sa isi tina hrana, pentru cel putin 5 ani, hrana la conserva si apa pentru o perioada. Pastile contra radiatiilor si costume antiradiatii, sunt de asemenea recomandate, daca bugetul va permite.
Pentru ultima data spun “Dumnezeu sa ne ajute pe toti”…dar Dumnezeu nu ne va ajuta, stiu eu. Numai individual, fiecare persoana poate face diferenta. Treziti-va, va rog…!
As fi putut sa va scriu sub alt nume, dar nu imi mai este frica de nimic. Cand cunosti anumite lucruri, devii invincibil si nici un rau nu te mai poate atinge, cand stii ca sfarsitul este aproape.
Va asigur 100% ca aceste lucruri se vor intampla. Acestia sunt ultimii 4 ani pentru a ne pregati. Luati-va arme si organizati-va in grupuri de supravietuire, si gasiti un loc in care sa puteti fi in siguranta pentru o vreme.
Intrebati-ma ce vreti si am sa va raspund atat cat stiu despre implicarile Norvegiei in toate acestea. Uitati-va imprejur: construiesc baze subterane si bunkere pretutindeni. Deschideti-va ochii. Intrebati guvernele ce construiesc, si ei vor spune ” Ah, e doar un depozit pentru hrana” si asa mai departe. Ei va orbesc, cu atatea minciuni.
Semne ale prezentei extraterestrilor antichristi , sunt si ele prezente si observ, destul de des, politicienii importanti din Norvegia ca nu sunt ceea ce spun ei ca ar fi. E ca si cum acestia ar fi controlati mental, si tot ceea ce spun este de fapt ce li s-a spus sa zica. Puteti sa observati aceasta in ochii lor si in mintea lor.
Amintiti-va ca aceia care se vor gasi in sau pe langa orasele mari, in 2012, vor fi primii afectati si vor muri primii. Mai tarziu armata va face curatenie printre supravietuitori, avand ordin sa ai impuste pe toti aceia care opun rezistenta, avand ordin sa ai aduca pe toti in campusuri, unde fiecare va fi marcat cu un numar si etichetat.
De asemenea am observat ca Benazir Bhutto a vorbit pe site-ul dvs. Moartea ei a fost una tragica. Am cunoscut-o pe Benazir, dupa cum puteti observa. Din fotografii veti observa ca m-am intalnit cu multi politicieni notabili si lideri mondiali.
Publicul nu va sti ce se intampla pana la sfarsit, deoarece guvernul nu doreste sa creeze panica. Totul se va intampla in tacere deplina, iar guvernul va disparea pur si simplu.
Dar, eu va spun acest lucru: nu umblati linistiti prin noapte. Luati masuri pentru a fi in siguranta impreuna cu familia. Uniti-va cu altii. Lucrati impreuna pentru a rezolva numeroasele probleme pe care le veti intalni.
Cu tot respectul
[Numele si dovada identitatii au fost furnizate]
Ca o continuare imediata a corespondentei, si ca raspuns la intrebarile noastre specifice, putem adauga urmatoarele clarificari, spuse de catre sursa noastra, cu propriile sale cuvinte:
Am vizitat mai multe baze subterane [numarul a fost specificat]. Am folosit “trenuri” ca sa ne deplasam. Doar cateva persoane speciale au fost selectate pentru a le vizita. Doar cei din elita cunosc aceste lucruri.
Detin dovezi cu privire la lucrurile pe care le sustin. Am incredere in sursele mele 100%, dar lor le este frica sa spuna ceea ce stiu. Oamenii se tem pentru viata lor, iar asta este adevarul. De asemenea, am dorit sa spun publicului ce se intampla. Nu imi este frica de moarte, sau de alte lucruri.
Toata elita de politicieni din Norvegia cunosc lucrul acesta. Ei stiu, de asemenea, ca daca vor spune ceva vor fi eliberati din functie si li se va refuza accesul la diferitele baze subterane, cand va sosi momentul.
Trenurile NOAH 12, sunt mijloace de transport intre diferite baze subterane. Au sisteme de acest fel, implementate de la baza la alta. Acestea sunt in principal utilizate de armata, acesta detinand in totalitate controlul lor. Exista simboluri, in forma de triunghiuri portocalii, in fiecare baza, iar verificarea la intrare se face prin trecerea, prin niste campuri de energie.
Viitorul copiilor mei inseamna totul pentru mine acuma – si al tuturor celorlalti copii care cresc in noua lume. Trebuie sa facem diferenta, pentru ca ei sa stie ceea ce au facut parintii lor pentru ei, cum ar fi aceste informatii pe care vi le-am dat unor oameni ca voi.
In 2009 guvernul FRP va prelua puterea si Siv Jensen va fi ales Prim Ministru. Acest lucru este deja cunoscut. Este important sa intelegeti acest lucru. Alegerile sunt toate false si aceleasi persoane, din elita puterii, sunt alese de fiecare data, pe rand. Cautati in istoria politica a Norvegiei si comparati cu oamenii care conduc tara acuma.
Va rog sa faceti publice aceste informatii pe internet. Atunci cand vine momentul, oamenii vor supravietui datorita informatiilor pe care le-au invatat de la diferite siteuri de pe internet.
Voi avea probleme datorita acestor postari, si de aceea nu vreau sa induc in eroare pe nimeni. Fac asta doar ca sa dau in vileag ceea ce se petrece in tara mea, si poate ca unii oameni vor reusi sa supravietuiasca vremurilor care vor urma”. sursa/http://info.po9t.com/content/o-scrisoare-de-la-un-politician-norvegian

http://ide4ortodox.blogspot.com/2010/08/baze-si-bunkere-subterane-pentru-elite.html

Citind acest articol,mi-am adus aminte despre sapaturile febrile de bunkere ce au loc peste tot pe aceasta planeta.Mi-am zis ca probabil guvernele lumii se pregatesc pentru supravietuirea dupa cel de-al treilea razboi mondial,ca pe undeva prin Norvegia s-a construit un bunker pentru seminte:”Arca lui Noe a plantelor a fost construita la Longyearbyen…” link-ul : http://www.scribd.com/doc/48267815/Seif-pentru-sfar%C5%9Fitul-lumii-Mi-4-1
Sau tastezi pe Google:”Seif pentru sfarsitul lumii” .
In fine,daca veti cauta informatii in acest sens,internetul va va oferi o multime de informatii despre constructiile febrile de bunkere post… Dar de ce i-a apucat aceasta graba teribila pentru a avea aceste bunkere? Am vizionat filmul “2012” : http://www.cinemagia.ro/filme/2012-19075/ pe care l-ati vazut probabil mai toti.Filmul:
“ Regia
Roland Emmerich
Cu
Chiwetel Ejiofor, John Cusack, are urmatoarea actiune: “Un scriitor de romane SF află ceea ce guvernul Statelor Unite ştie de câţiva ani de zile: că scoarţa terestră va fi distrusă din cauza unor colosale explozii solare, lucru prevestit de calendarul mayaş, care considera că lumea se va sfârşi în anul 2012. Pentru scriitor şi familia lui începe o cursă pe viaţă şi pe moarte pentru a ajunge pe una din navele construite de guvern, singura şansă de supravieţuire într-o lume în pragul colapsului.Ne aflam in anul 2012. Jackson Curtis este un tata divortat, a carui fosta sotie s-a mutat impreuna cu cei 2 copii ai lor la noul ei iubit. Angajat ca sofer de limuzina, dar aspirand la o cariera de scriitor, acesta isi ia copiii intr-un week-end pentru o mini-excursie la parcul National Yellowstone. Aici cei 3 descopera ca mai multe sectiuni ale parcului sunt inchise de catre armata si oameni de stiinta ai guvernului. Dupa ce il intalneste pe Charlie, un angajat la radio, care crede ca toate aceste semne indica o catastrofa majora ce va duce la sfarsitul lumii, Jackson devine suspicios. Pamantul incepe sa aiba fisuri ingrijoratoare in zona Los Angeles-ului,iar catastrofele naturale progreseaza mai repede decat ar fi anticipat cineva. Jackson se intoarce in L.A. pentru a o salva pe fosta sotie si pe iubitul acestuia, inainte ca Los Angeles-ul sa se scufunde in Oceanul Pacific. In timp ce milioane de oameni mor peste tot in lume din cauza cutremurelor ce pareau sa nu se mai opreasca, Jackson se intoarce iar la parcul Yellowstone, unde il cauta si il gaseste pe Charlie, tipul care i-a spus ca sfarsitul e aproape pentru a afla mai multe raspunsuri. Profetia care spunea ca sfarsitul lumii va fi pe 21 decembrie 2012, data ce marcheaza sfarsitul calendarului mayas se dovedeste pana la urma a fi adevarata, iar Jackson incearca tot posibilul sa-si salveze familia si sa asigure ca umanitatea nu va fi complet stearsa de pe fata pamantului”. Si in acest film se pune accent pe Arca de salvare,sinonima cu idea de bunker,unde anumiti oameni sunt selectati pe anumite criterii,pentru a continua civilizatia dupa…,etc. Aceeasi tema obsesiva de civilizatie post-conflict…
Citind profetia Pr.Ilarion Argatu,deja lucrurile mi-au devenit din ce in ce mai clare:
“Profetiile parintelui Ilarion Argatu,despre vremurile de pe urma.Fratilor,sa ne ajute bunul Dumnezeu,sa trecem cu bine prin toate.Sa nu uitam sfatul parintelui Justin Parvu:’Este vremea muceniciei…’
Va fi pustiu peste tot şi jumătate din Bucureşti va fi sub dărâmături
Am văzut o jumătate de Bucureşti sub dărâmături şi jumătate în picioare, dar pustiu şi gol, fără oameni. Pe străzi erau maşini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fără oameni. Puteai să-ţi alegi pe care voiai. Nimeni nu era şi nimănui nu-i trebuiau. Am văzut oraşe şi sate pustii, câmpii verzi dar pustii. Am intrat într-o casă, să mă dumiresc, dacă este cineva acasă. Nimeni. Pe aragaz, încă mai fierbea ceaunul cu mămăliguţă, masa era aranjată. Jos lângă aragaz un şorţ şi haine femeieşti, semn că a prins-o moartea pe gospodină făcând mâncare, iar pe scaune şi spătar haine bărbăteşti şi femeieşti, semn că stăteau la masă. M-am mirat şi eram stupefiat de acea linişte ca de mormânt şi de acel pustiu. Începând de la Galaţi şi până în nordul Moldovei, nu ştiu dacă am întâlnit vreo şapte oameni de toţi, aşa de rari şi de departe erau unii de alţii, poate la sute de kilometrii. Toţi erau îmbrăcaţi în haine albe, semn că numai atâţi drepţi s-au mai găsit printre oameni când s-a produs cataclismul. Am văzut până în Rusia. Până la Moscova, nu ştiu dacă or fi fost 7 oameni pe care i-am întâlnit şi aceia erau îmbrăcaţi în haine albe. Pe aici locurile erau arse, de parcă ar fi dat cineva foc la munţi şi la câmpii şi clădiri dărâmate ca la cutremur.
Ce va fi mai încolo !?
De la revoluţie încoace s-a întors totul pe dos. Nu mai este ruşine, nu mai este milă, dragostea s-a împuţinat şi va fi şi mai rău. Dacă această revoluţie pornea de la lumină, reuşeam noi, dar aşa, a pornit de la întuneric, de la reformatul acela şi ca să fie bine trebuie o contra revoluţie. Tot răul l-a adus libertatea avorturilor, dată de acel Petre Roman, suntem pe primul loc în lume cu uciderea de prunci.
Goliciunile pe care le vedeţi peste tot: în ziare, reviste, la televizor, sunt puse special ca omul văzându-le să-i strici mintea, iar violenţa pe care o arată ei în film sau la ştiri, e pusă special ca să-i strice omului inima şi odată câştigate acestea poţi să-l conduci pe om cum vrei. Toate relele se arată special, ca din lipsă de credinţă să intre diavolul. Ce-a ajuns ţara mea de râsul întregii lumi. Noi, trebuia să fim ca o floare în faţa tuturor, pentru că avem credinţa cea adevărată, nu ceea ce suntem acum.
Vă mai aduceţi aminte de Ştefan cel Mare, de Constantin Brâncoveanu, un creştin adevărat, ca să nu ne calce turcii în picioare credinţa noastră ortodoxă şi-a sacrificat proprii lui copii. Credeţi că i-a fost uşor ca tată, să vadă cum sunt martirizaţi copiii lui? Aţi văzut ce cuvinte frumoase spunea fiului celui mare: „ decât să trăieşti ca un păgân, mai bine mori ca un creştin”.
Azi ţara noastră e condusă de atei, prieteni cu turcii, cu arabii, chinezii – toţi păgâni. Fetele noastre sunt vândute de te miri cine, la turci pentru desfrânare. Nu mai este ruşine, nu mai este bunul simţ, respect, milă, iar dragostea s-a împuţinat.
Ce va fi mai încolo? Va fi mai rău! Va fi vremea de apoi. Se vor întâmpla următoarele:
1.-„ Viaţa de familie va fi la pământ”, soţii se înşeală, nu se mai respectă, copiii nu mai ascultă şi nu-şi mai respectă părinţii.
2.-„ La vremea de apoi: ne vom ţine cu mâna de burtă şi ne vom uita la cer”, au sosit timpurile acelea. Câţi n-au ce mânca sau cu ce să-şi crească copiii !?
3.-„La vremea de apoi, curvia va fi la drumul mare, în ziua mare fără nici un fel de ruşine” Vedeţi dumneavoastră singuri, la tot pasul, tinerii făcând tot felul de gesturi, cuvinte ruşinoase, fetele pe jumătate goale, nu se respectă între ei, se jignesc, nu mai e dragostea acea frumoasă dintre bărbat şi femeie cu respect, milă şi simţul sacrificiului unul pentru altul. Din cauza aceasta căsniciile, ori nu se mai fac, ori se strică foarte repede. Divorţurile care pe vremea mea nu prea auzeai de ele, azi sunt la modă, toată lumea divorţează.
4.- „La vremea de apoi, vor fi lacrimi în toate casele şi griji în servici”. Vedeţi câte nenorociri sunt în toate familiile: sărăcie, boli, copii fără servici, fac şcoli şi nu au unde să lucreze, şi griji în servici cu frica cu care stă omul zilnic m-o da afară sau nu m-o da.
5.- „La vremea de apoi, se vor sili dracii să ia la ei şi pe cei care sunt scrişi în cartea vieţii”, adică aceia care încă de la naştere au ţinut rânduiala lui Dumnezeu: botezaţi, spovediţi, împărtăşiţi, feciori, fecioare până la căsătorie, ţin posturile de peste an, merg regulat la biserică, fac fapte bune şi pe-aceia se sileşte diavolul să-i ia la el.
6.-„La vremea de apoi, urlă diavolul ca un lup căutând pe cine să apuce”
7.- „La vremea de apoi, copiii vor avea chipul balaurului”, adică un trup cu mai multe nume. Omul este dintr-un trup şi suflet. Balaurii au un trup şi mai multe capete.
Au ajuns părinţii din zilele noastre, când îşi botează copii să le dea mai multe nume 2-3-4 şi când îl strigă, îl strigă numai pe unul singur. Nu-şi mai pun nume de sfinţi la copiii lor, pun nume de actori, cîntăreţi..
Pe vremea mea era un obicei şi aşa este de fapt bine, să pui numele copilului tău, după numele sfântului în ziua în care s-a născut, ca sfântul să-l ocrotească de-a lungul vieţii, sau a sfinţilor cu cruce roşie care urmează: Sf Gheorghe, Sf. Nicolae, Maica Domnului este înaintea tuturor sfinţilor.
8.- „ La vremea de apoi, fetele vor avea servicii de-şi vor ridica poalele pentru şefii lor.
Vin vremuri grele
Vin vremuri grele pentru că s-a împuţinat credinţa. Din cauza sărăciei, oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, va dispare dragostea şi mila dintre oameni. Se vor contopi preoţii cu mirenii şi nu va mai fi cine să conducă pe credincioşi. Credincioşii vor rătăci, că nu vor mai găsi nici păstorul şi nici calea. Va conduce banul şi interesul de a câştiga averi. Nu va mai avea milă şi grijă de sufletele credincioşilor, nimeni. Totul se va reduce la o simplă afacere. Nu vor mai pune preţ pe mântuire, credinţă, frică de Dumnezeu, datorie, obligaţie, răspundere şi conştiinţă ci pe bani. Se vor vinde unii pe alţii. Răutatea în lume va fi de nesuportat. Frica de Dumnezeu se va împuţina. Vom trăi timpurile cele de pe urmă. Habar nu avem ce greutate vor avea. Habar nu avem ce ne aşteaptă pe noi şi pe copiii noştri. Pe copiii noştri, aceste timpuri îi vor prinde nepregătiţi să le înfrunte, pentru că părinţii din ziua de astăzi nu-şi mai educă copiii în frica de Dumnezeu şi ruşinea de oameni. Din cauza aceasta vor cădea victime multor răutăţi. Mamelor nu vă lăsaţi copiii în voia lor şi să-i ia valul acestui desfrânat veac. Veţi plânge veşnic, că nu v-aţi mântuit copiii şi ia-ţi făcut fii ai gheenei. Dacă lumea s-ar întoarce de la răutate, de la păcat şi necredinţă, aceste timpuri nu ar veni acum şi nu am fi noi cei care le-am trăi.

Pecetea lui Antihrist
Când va veni acel timp, timpul lui Antihrist, cei trei ani şi jumătate pe care-i va petrece pe pământ, timp în care toţi cei credincioşi lui Antihrist vor fi pecetluiţi, nu va fi după cum credem noi acum şi după cum scriu unii şi alţii prin cărţi. În primul rând, pecetea lui Antihrist nu va fi pusă de om ca o ştampilă sau după cum mai spun unii cu laser. Nu va fi pusă prin constrângere şi şantaj. Nu va fi pusă numai celor care acceptă s-o poarte şi celor ce nu acceptă li se va îngădui să n-o poarte în schimbul unei taxe. Nu va fi pusă sub formă de cip, sau altfel. Nimic din toate acestea nu vor fi. Bineînţeles că se pregăteşte calea venirii lui Antihrist de supuşii şi slujitorii lui, aşa cum a fost pregătită şi calea venirii Mântuitorului de către profeţi şi de către Înaintemergătorul şi Botezătorul Ioan. Aceşti pregătitori şi„înaintemergătorii” venirii lui Antihrist vor pregăti omenirea folosindu-se de: viclenii, năluciri, înşelătorii, de care se scrie astăzi prin cărţi, apoi cu frica, cu înfricoşetoare şi diabolice metode de care nu ne putem închipui. Mai întâi se vor împânzi şi vor lua amploare organizaţii şi curente satanice, de se va îngrozi lumea. Crima şi desfrâul va fi la drumul mare. Nici în munţi, nici în păduri nu vei găsi locul curat din cauza desfrâului şi a barbariilor care se vor face. Femeile vor umbla ziua în amiaza mare pe stradă goale. Şi în biserici vor intra despoiate şi neruşinate. Ce vezi că fac pe străzi haitele de câini umblând în călduri aşa vor face oamenii. Respectul şi mila faţă de om va dispărea. De Dumnezeu foarte puţini şi pentru puţin timp îşi vor aduce aminte. Cei ce vor vorbi de Dumnezeu, vor suferi de la cei necredincioşi: ocări, bătăi, prigoană, nedreptate, vor fi scoşi din serviciu, din case, alungaţi din comunitate ca pe un rău. Aceştia vor suferi atât de mult încât se vor duce la morminte şi vor striga: „ieşiţi voi din mormânt ca să intrăm noi, că nu mai putem suferi!” se vor duce la munţi şi vor implora ca muntele să-i acopere că nu mai pot răbda. Semnele apocaliptice trebuie să se împlinească. Cei mulţi vor fi fiii lui Antihrist şi cei foarte puţini vor rămâne fiii lui Dumnezeu.
Atât fiii lui Antihrist cât şi fiii lui Dumnezeu vor fi însemnaţi cu o pecete pentru a se deosebi de la distanţă. Fiii lui Antihrist vor fi însemnaţi cu semnul lui satana „666”- număr omenesc (Apoc.13,18), iar fiii lui Dumnezeu vor fi însemnaţi cu Semnul lui Dumnezeu „+”: „Nu vătămaţi pământul, nici marea, nici copacii, până ce vom pecetlui, pe frunţile lor, pe robii Dumnezeului nostru” (Apoc.7,3).
Când vor fi pecetluiţi, se va întâmpla în felul următor: cei ce au lucrat cu mintea, cu intelectul, cu propaganda, cu gura, împotriva lui Dumnezeu le va apărea pe frunte pecetea lui antihrist „666”; cei ce au lucrat cu braţele şi au alergat cu picioarele împotriva lui Dumnezeu le va apărea şi pe mâini pecetea lui antihrist „666”. Deci, nimeni nu le pune nici o ştampilă sau, să le facă cu laser, ci va apărea pur si simplu pe mâini şi pe frunte. Unii se vor îngrozi, când semnul de pe mâini şi frunte le va confirma că sunt însemnaţi ca fii a lui Antihrist şi vor încerca să scape de acest semn făcând operaţie, extrăgând bucata de piele cu pecetea, dar vor vedea că pecetea este imprimată şi pe os, iar prin pielea nouă cu care vor acoperi pecetea de pe os va pătrunde din nou pecetea şi nu vor putea să scape de ea. Aceştia se vor îngrozi şi mai tare încât vor căuta să-şi pună capăt zilelor şi nu vor putea. Dumnezeu va lua moartea de pe pământ în aceste clipe grozave. Se vor arunca în lama cuţitul şi vor vedea că lama cuţitului se îndoaie, funia se va rupe, glonţul va fi ca de mămăligă, piatra şi fundul prăpastiilor ca de ceară moale, muşcătura fiarelor şi a târâtoarelor din adâncuri va fi usturătoare ca de moarte şi nu vor putea scăpa de chinul ce va fi. Acesta va fi un „vai”.
Sa luam aminte sa nu fim inselati,sa ramanem in ortodoxie,sa ne rugam mai mult la Dumnezeu,sa aiba mila de pacatele noastre.
Mântuitorul însuşi ne-a avertizat: „Atunci de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi… Deci de vă vor zice vouă: Iată în pustie este, nu ieşiţi; Iată în cămări, nu credeţi. Că precum iese fulgerul de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi Venirea Fiului Omului” (Matei 24, 23-27).
Sfântul Apostolul Pavel spune: „Venirea lui este prin lucrarea Satanei, însoţită de tot felul de puteri şi de semne şi de minuni ale minciunii” (2 Tesaloniceni 2, 9). Iar Sfântul Chiril al Ierusalimului adaugă: „Fiind «tatăl minciunii» (Ioan 8, 44), va înşela închipuirea prin lucrări amăgitoare, aşa încât mulţimile să creadă că văd înviat un mort care nu e înviat şi şchiopi umblând sau orbi văzând, câtă vreme nu s-a săvârşit nicio tămăduire”.
In cartea Apocalipsei este scris: „Şi voi da putere celor doi martori ai Mei şi vor prooroci o mie două sute şaizeci de zile, îmbrăcaţi în sac. Aceştia sunt cei doi măslini şi cele două sfeşnice care stau înaintea Dumnezeului pământului. Şi de va vrea cineva să-i vatăme, foc iese din gura lor şi-i mistuie pe vrăjmaşii lor; şi de va vrea cineva să-i vatăme, acela trebuie tot aşa să fie omorât. Aceştia au stăpânire să închidă cerul, ca să nu plouă ploaie în zilele proorociei lor, şi stă¬pânire au peste ape să le schimbe în sânge şi să bată pământul cu orice fel de urgie, ori de câte ori vor voi. Şi dacă vor sfârşi mărturia lor, fiara care se ridică din adânc va face război cu ei si-i va birui si-i va omorî” (Apocalipsa 11, 3-7).
In cartea Proorocului Maleahi, unul dintre martori este numit în chip limpede: „Iată că Eu vă trimit pe Ilie Proorocul, înainte de a veni ziua Domnului cea mare şi înfricoşătoare” (3, 23).
Sfinţii Părinţi Efrem Siru şi Ioan Damaschin învaţă lămurit că acei „doi martori” (Apocalipsa 11,3) care vor veni înainte de sfarşitul lumii, sunt Sfinţii Prooroci Ilie şi Enoh.
Cuvântul lui Dumnezeu zugrăveşte în chipul următor venirea lui Antihrist la puterea lumii: pe faţa pământului, zdruncinată şi pustiită de război, „se vor ridica zece regi” (Daniil 7, 24). Şapte dintre ei vor fi de un cuget cu Antihrist şi îi vor supune lui toată puterea şi autoritatea. Ceilalţi trei cârmuitori vor încerca să-şi păstreze independenţa, însă Antihrist îi va înfrânge prin puterea armelor (Daniil 7, 8, 20, 24).
„Pentru Sfinţii lui Dumnezeu încercarea va fi cum¬plită: răutatea, făţăria şi minunile prigonitorului vor spo¬ri ca să-i înşele şi să-i amăgească. Prigoanele şi împiedi¬cările meşteşugit scornite, cumpănite şi învăluite cu vicleană ingeniozitate, precum şi puterea nemăsurată a chinuitorului îi vor pune în situaţia cea mai grea, iar numărul lor mic va părea cu totul neînsemnat în faţa în¬tregii omeniri… dispreţul tuturor, ura generală, cleve¬tirea, asuprirea, moartea silnică vor fi soarta lor… Vrăjmaşii lui Antihrist vor fi socotiţi drept răzvrătiţi, drept duşmani ai binelui şi ordinii sociale [„terorişti”], vor suferi atât prigoane ascunse, cât şi făţişe, vor fi supuşi caznelor şi uciderilor…”
Cele dintâi ucideri le va săvârşi Antihrist asupra acuzatorilor săi – Sfinţii Prooroci Enoh şi Ilie. „Şi dacă vor sfârşi mărturia lor, fiara care se ridică din adânc va face război cu ei şi-i va birui şi-i va omorî. Şi stârvurile lor vor zăcea în uliţa cetăţii celei mari, care duhovniceşte se cheamă Sodoma şi Egipt, unde a fost răstignit şi Domnul lor [Ierusalim]. Şi din popoare, din seminţii, din limbi şi din neamuri, vor privi la stârvurile lor zile trei şi jumătate, şi nu vor îngădui ca ele să fie puse în mormânt. Şi cei ce locuiesc pe pământ se vor bucura de ei şi se vor veseli, şi vor trimite daruri unul altuia, pentru că aceşti doi Prooroci i-au chinuit pe cei ce locuiesc pe pământ. Şi după cele trei zile şi jumătate, duh de viaţă de la Dumnezeu a intrat întru ei şi au stat pe picioarele lor şi frică mare a căzut peste cei ce-i vedeau pe ei. Şi au auzit glas mare din Cer zicându-le: Suiţi-vă aici! Şi s-au suit la Cer pe un nor, şi au privit la ei vrăjmaşii lor. Şi întru acel ceas s-a făcut cutremur mare şi a zecea parte din cetate a căzut şi au pierit în cutremur şapte mii de oameni, iar ceilalţi s-au înfricoşat şi au dat slavă Dumnezeului Cerului” (Apocalipsa 11, 7-13).
Răspunsuri
1. pe 04/01/2011 la 2:12 | Răspunde un_mare_pacatos
Este incredibila profetia Parintelui Ilarion Argatul. Pana la ora 12 ,adica pana cand am citit aceasta profetie nu credeam ca este posibil ca o bomba cu neutroni ,nu numai ca ucide instant oamenii ,ci si pulverizeaza pe loc tot ce este viu in jur. Dupa ce am citit aceasta profetie ,m-am pus pe documentat pana la aceasta ora 4 dimineata despre “bomba cu neutroni” In engleza puteti gasi o gramada de informatii despre aceasta bomba .
Inca o data,stiam ca aceasta bomba distruge orice este viu in jurul locului in care a fost bombardat cu aceasta arma, dar nu credeam ca aceasta arma va pulveriza orice este viu in asa fel incat sa para ca nimeni nu a murit desi in loc de om au ramas doar hainele de pe el.
Am incercat sa caut niste imagini cu aceasta arma asa cum au fost filmate primele bombe nucleare din lume. Nu am gasit acele imagini dar in schimb am gasit niste imagini dintr-un film serial . Acele imagini sunt incredibile desi ele provin dintr-un serial aparut in anii 1998-2001. Serialul se numeste Seven Days.
Va dau cateva imagini incredibile dintr-un episod din acel serial.
Prima parte,tastati pe you tube : Seven Days S03 E10- Adam & Eve & Adam (pt. 1)
Incepeti de la minutul 8:30 pana la minutul 9:20.
Urmeaza partea a doua : Seven Days S03 E10- Adam & Eve & Adam (pt. 2)
Incepeti de la minutul 1:40 pana la minutul 2:45.
Dupa ce ati vazut acele secvente ,nu-i asa ca ele seamana cu cele prezise de parintele Ilarion Argatul?”
http://garduldefier.wordpress.com/2011/01/03/profetiile-parintelui-ilarion-argatudespre-vremurile-de-pe-urma-fratilorsa-ne-ajute-bunul-dumnezeusa-trecem-cum-bine-prin-toate-sa-nu-uitam-sfatul-parintelui-justin-parvueste-vremea-muceniciei/
Aici Pr.Ilarion Argatu vorbeste despre un atac cu bomba de neutroni,unde toate raman neatinse,ca bunuri materiale ,insa disparand cu totul toate oranismele biologice vii.Acum vine intrebarea de un million: Daca la “ora zero” elitele masonice de pe intreaga planeta se pun la adapost in bunkere si lanseaza bombe cu neutroni pentru a-i rade pe cei de la suprafata? Dupa care revin inapoi sus pe scoarta terestra si repopuleaza pamantul cu organismele biologice conservate in bunkerele speciale amenajate in acest sens?
Oare mesajul “fratilor masoni iluminati(intunecati)” de pe “pietrele indrumatoare din Georgia”,care “profetesc” reducerea populatiei globului la cca.max.500 mil.de locuitori,se doresc a fi o marturie pentru cei ce vor repopula planeta,ca “ei” sunt zeii si puterea pentru noua umanitate? : http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/18/pietrele-indrumatoare-din-georgia-georgia-guidestones-si-directiva-unui-maxim-de-500-milioane-de-locuitori-pe-planeta/

Reclame

Responses

  1. uite ca suntem in 2014 si ce s-a schimbat? nimic


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: