Publicat de: Ovidiu Creanga | 4 februarie 2011

Nu vine sfârșitul lumii (extrem de interesant)

Drunvalo Melchizedek, despre Sfarsitul Timpului
iulie 22, 2010 de karyn
“Calendarul mayaº este cel mai corect calendar descoperit vreodata în lume. ªi umanitatea se întreabã cum de un trib al unui popor atât de vechi poate fi atât de precis, mult mai precis decât lumea modernã ºi tehnologia ei. Acum toþi privesc calendarul mayaº pentru a înþelege data de 21 decembrie 2012. ªi mayaºii au rãspuns. O sursã înaltã, mult mai respectabilã decât preºedintele Americii, este liderul celor 440 de triburi din Mexic, Belize, Honduras ºi Guatemala, ºi numele lui este Don Alejandro Cirillo Perez. Astãzi voi traduce în limbajul lumii moderne ceea ce mayaºii înºiºi au de spus referitor la data de 21 decembrie 2012. Ei vor sã ºtiþi cã vorbesc în numele lor, ei mi-au dat autoritatea de a vorbi. Mayaºii vor sã ºtiþi cã lumea pe care o cunoaºteþi, cea în care trãiþi nu este ceea ce credeþi voi. Noi, cei moderni credem cã lumea este solidã ºi realã ºi cã nimic nu poate schimba asta, cã lucrurile vor merge aºa la nesfârºit, cu sau fãrã noi.

Mayaºii vor sã vã informeze cã asta nu este adevãrat. Cã lumea este compusã din imagini ºi cã poate fi controlatã cu ajutorul conºtiinþei. Este vorba mai ales despre conºtiinþa care e conectatã în mod direct cu inima. Aceasta nu este o transmisie publicã obiºnuitã. Dacã asta vã doreaþi, atunci aþi nimerit greºit locul. Sunteþi pe cale sã intraþi într-un mod de viaþã pe care numai lumea anticã l-a înþeles. Lumea modernã aproape cã nici nu ºtie despre ce vom discuta ºi nici nu ºtie de existenþa acestei lumi – ºi totuºi, acest mod de a fi este exact ceea ce voi, lumea modernã, aveþi nevoie în acest moment al istoriei, dar probabil cã nu ºtiþi acest lucru.

Umanitatea se afla acum într-o situaþie asemãnãtoare cu cea a unui fluture, care iese din cocon ºi tot ceea ce ºtia înainte, urmeazã sã se schimbe. O lume cu totul nouã este pe cale sã se dezvãluie. Numele meu este Drunvalo Melchizedek ºi probabil cã vã întrebaþi de ce un om alb stã în faþa voastrã, autorizat sã vorbeascã în numele mayaºilor. Asta va lua ceva timp pentru a fi explicatã, iar pentru a face asta, va trebui sã vã povestesc puþin despre viaþa mea. Apoi veþi înþelege de ce mã aflu aici.

Ca mulþi alþi oameni, pe la 20 de ani – deºi unii fac asta mai devreme – m-am întrebat de ce ne aflãm noi pe Pamânt ºi ce înseamnã viaþa. Ce este
aceasta planetã ºi stelele, de ce aflam aici ºi ce se întâmplã… Am început sã studiez ºi primul loc unde am fãcut asta, a fost liceul. Aici am ales fizica ºi
matematica. Nu pentru cã vroiam sã devin fizician sau sã fac bani, ci pentru cã am crezut cã fizicienii ºi matematicienii ºtiu ce sunt planetele ºi stelele. Am petrecut mulþi ani studiind, dar am ajuns la concluzia cã ei nu ºtiau mai mult decât mine. Aºa cã am trecut de la partea stângã a creierului la cea dreaptã ºi am început sã studiez artele. Istoria artelor ºi pictura. ªi am mai petrecut vreo 2 ani studiind asta ºi chiar mi- a ajutat.
Am învãþat istoria pornind de la epoca omului de Neandertal ºi pânã în timpurile noastre. Treptat am început sã-mi fac o idee despre partea femininã din mine, din creierul meu. ªi tot nu am reuºit sã aflu ce înseamnã viaþa. Nu eram nici mãcar pe aproape. În timpul liceului am început sã practic meditaþia. ªi am început cu hinduºii, cu mantre, am avut un guru hindus care m-a învãþat toate acestea ºi eu am devenit foarte preocupat de asta.

Într-una din zile, când mã aflam în meditaþie profundã, s-a întâmplat ceva în camera unde mã aflam. Ceva la care nu mã aºteptam ºi care nu cerusem sã se întâmple. Dar s-a întâmplat pur ºi simplu. Au apãrut douã sfere de luminã, au apãrut împreunã lângã mine, de o parte ºi de alta, erau foarte strãlucitoare, una era de culoare ultra-violet foarte frumoasã, iar cealaltã de un verde foarte strãlucitor. Nu ºtiam ce sunt. Douã sfere de luminã în camera mea. Apoi, în interiorul capului, în mod telepatic am auzit: „nu suntem separate de tine, suntem tu într-un alt nivel al existenþei”. Nu ºtiam ce înseamnã, dar a început o sfredelire a existenþei. Ele au început sã-mi ghideze viaþa ºi dupã aceastã experienþã am fost condus cãtre mai mult de 17 lideri spirituali din lume ºi am studiat aproape toate formele de meditaþie spiritualã de pe planetã. Dar în acelaºi timp, cele douã sfere de luminã m-au condus spre lumea indigenilor, pentru a înþelege modul lor vechi de viaþã. Apoi, cei doi îngeri, pentru cã la un moment dat am înþeles cã cele douã sfere de luminã erau îngeri, m-au condus în interiorul acestei lumi a indigenilor. Aici intervin mayaºii. Am fost lãsat într-un trib din New Mexico, numit Taos ºi am petrecut 14 ani cu ei. Unul dintre învãþãtorii de acolo lor, care a murit, era conducãtorul bisericii Peyority din întreaga Americã. El, dar ºi alti membri ai tribului au început sã mã înveþe. Unul dintre ei este Kasiki, un conducãtor spiritual ºi el m-a învãþat despre cristale ºi fetiºuri, despre cum sã înþeleg ºi cum sã schimb realitatea prin intermediul cristalelor ºi a fetiºurilor. Îþi poþi schimba chiar viaþa într-un mod pe care nimeni nu l-ar crede vreodatã. La el am vazut cum s-a întâmplat ºi nu pot sã neg cã este posibil. Astfel, dupa 14 ani de antrenament trãind cu indigenii, m-am transformat ºi am fost pregãtit apoi sã plec în lume ºi sã încep sã lucrez ºi cu alte triburi. Sferele de luminã m-au dus la Anastasi, ei sunt cei mai vechi, au trãit înaintea civilizaþiei hopi ºi a celorlalte pe care le cunoaºtem ºi i-am cunoscut într-o altã dimensiune. ªi am lucrat cu ei pentru un timp. Apoi am fost condus cãtre mayaºi. ªi în 1985, mi s-a spus sã merg in Yugatan ºi am început sã studiez acolo. ªi am fãcut ceremonii, am fost condus apoi în temple sacre peste tot în lume. A fost ca o iniþiere pentru mine. ªi mayaºii vedeau cum lucrez la acest nivel ºi câþiva ani mai târziu am întâlnit un om care se numea Hunds Butsman, un ºaman ºi preot mayaº care este legat de Consiliul Mayaº din Yugatan. El m-a învãþat modul de viaþã mayaº, care era diferit de cel al triburilor întâlnite in Statele Unite. M-a rugat sã fac ceremonii împreunã cu el. De-a lungul timpului am fãcut sute de ceremonii alãturi de triburile din America de Sud. Prin 2003 Huns Butsman m-a chemat sã facem ceremonii, iar acestea erau mult, mult mai profunde ºi participau reprezentanþi ai triburilor din toatã lumea.

Astfel, am început sã înþeleg ce înseamnã ceremoniile acestea, pentru ca pânã atunci nu ºtiam cu adevãrat. Abia de curând, în 2007…. liderul mayaº a venit la mine – ºi vom discuta puþin despre asta. ªtim cã acum conºtiinþa umanã evoluazã. ªtiinþa a observat acest lucru cu mult timp în urmã ºi este foarte atentã. Pe la sfârºitul anilor ’80 s-a descoperit cã dacã iei toatã cunoaºterea lumii, de la începuturi – ceea ce inseamnã civilizaþia sumerianã de acum 6 mii de ani – ºi iei tot ceea ce ai învãþat pânã acum, pânã în anii 1900, vezi cã sunt atât de mulþi biþi de informaþie, dacã e sã vorbim în termenii computerelor. Încet am învãþat, de-a lungul acestor 6 mii de ani atâtea lucruri. S-a descoperit cã din 1900 si pânã in 1960, am învãþat atât de multe lucruri, tot atat de multe pe câte am învãþat in cei 6 mii de ani de istorie. Cine ar fi ghicit asta? Apoi s-a mai descoperit cã aproximativ de prin 1950 ºi pânã prin 1970 am învãþat din nou tot atat cat am invatat in 6 mii de ani. In doar 20 de ani.

Apoi, din 1970 si pana in 1980 am invatat din nou cat in 6 mii de ani. Si totul continua sa se intample cu vitezã. De fapt, a fost un moment in care
NASA primea atatea informatii, incat nici nu mai avea timp sa le introduca in computere. Asta s-a intamplat timp de 8 sau 9 ani. In acest moment ne aflam pe o curba ascendenta, verticala a evolutiei. Acum invatam in aproximativ o luna, cat am invatat in 6 mii de ani. Pare imposibil dar e demonstrat daca verificati. Deci a fost o curba a evolutiei, in care am invatat treptat, din ce in ce mai mult si am devenit din ce in ce mai inteligenti si dintr-o data, pe masura ce ne apropiam de timpurile moderne, am intrat pe linia verticala. Mayasii spun ca suntem pe cale sa facem o schimbare in constiinta umana. Vom deveni ceva nou, o noua specie, va fi o noua modalitate de perceptie a realitatii. Despre asta este vorba in aceasta transmisiune. Despre aceasta schimbare de constiinta.

Daca privim in urma la culturile antice, vedem ca suntem mult diferiti fata de cei din vechime. Sa zicem fata de cei de acum 2000 de ani. E evident. Mayasii spun ca evolutia umana se face pe parcursul mai multor cicluri. Iar noi ne aflam acum foarte aproape de momentul in care evolutia umanitatii prinde viteza si va face un salt urias spre un nou nivel de constiinta. Vom deveni ceva mult mai frumos decat ceea ce numim acum om. Ne vom intoarce sa explicam ce spun mayasii cã vom deveni.

Nu vom intelege profetiile mayase, daca nu intelegem mai intai rolul ceremoniilor. De fapt, noi suntem uniti in mintea mayasilor. Ceremoniile
din vechime, erau mult, mult mai profunde decat ceea ce percepem noi, ca oameni moderni. Noi credem ca stiinta si logica sunt elementele cheie ale lumii in care traim. Credem cu tarie ca suntem superiori celor din vechime. Si ca tehnologia ne usureaza viata… Dar daca va inchipuiti ca tehnologia ne va salva de la ceea ce Mama Pamant este gata sa aduca umanitatii, si daca mayasii au dreptate, atunci veti fi surprinsi. Asa cum am spus si la inceput, viata nu este ceea ce pare. In Vedele sanscrite, scrise cu aproape mii de ani in urma, vorbeau despre timpurile in care omul va ajunge sa cunoasca electricitatea si magnetismul, despre cum va zbura pe cer in cutii de metal, iar acesta este chiar un citat, si tot in Vede se spune ca in numai o zi vom renunta la toate astea. Ca un copil care atunci cand creste, renunta la ursulet si cauta altceva, dintr-o viziune mai inalta.

Suntem pe cale sa facem acelasi lucru. Din punctul de vedere al mayasilor, tehnologia inalta nu este un semn al unei civilizatii avansate. Este un semn ca o civilizatie este pe cale sa devina avansata. La ce este buna tehnologia pentru oameni, daca ei descopera ca propriul lor corp si constiinta umana pot face tot ceea ce face acum tehnologia si chiar mai mult decat atat. Vom intelege toate acestea, din cate spun mayasilor. In primul rand ei vad pamantul ca pe o fiinta, constienta de tot ceea ce se intampla pe corpul ei. Noi, in schimb, il vedem ca pe o piatra. Ceremonia este o comunicare directa si o punte de legatura a omului cu Mama Pamant, cu Tatal Cer si cu toata viata de pretutindeni. Din timpurile stravechi s-a stiut ca inainte ca orice schimbare a omului sa aiba loc pe pamant, trebuie facuta o ceremonie. Aceasta leaga inima omului cu inima Pamantului si a Cerului si a Universului. Atunci cand popoarele vechi intrau in ceremonie, ei intrau de fapt intr-o lume sacra, plina de posibilitati.

Mayasii au prezis ca pe masura ce ne apropiem de 2012, umanitatea va intra intr-un mare haos. Dar nu este niciun motiv sa va fie frica, nu este sfarsitul, este inceputul, dupa cum va veti da seama curand. Este inceputul unui nou ciclu, frumos si plin de speranta. Daca ne uitam in urma, descoperim ca acum, in lumea moderna, totul se dezintegreaza, exact asa cum au prezis mayasii. De exemplu incalzirea globala si faptul ca ne apropiem cu repeziciune de epoca de gheata; lumea financiara care este in colaps la nivel planetar; bolile mortale cum sunt sida si alti virusi pandemici; razboaiele recente, cum sunt cele din Irak si Afganistan si altele care au loc pe planeta. Si cei peste 2 miliarde de copii care traiesc cu doar 2 dolari pe zi, sau cei care mor de foame. … Conform mayasilor, toate acestea au fost prezise cu mult, mult timp in urma. Si ne apropiem de sfarsitul unui ciclu de timp care a durat mult, si cand acest haos se va termina… el are loc mereu, acest haos face parte din ciclul viatii, este ceva normal. Mayasii spun ca haosul din lume este doar inceputul, iar ceva mult mai maret decat ne putem inchipui este pe cale sa apara pe Pamant.

Va rog sa intelegi ca profetiile care urmeaza sa fie dezvaluite nu sunt fantezii ale calendarului mayas, ci se bazeaza pe trecutul civilizatiei mayase. Trebuie sa intelegeti situatia in care ne aflam, timpurile pe care le traim si ceea ce urmeaza sa apara. Nu mai este timp sa traim ca inainte, sa traim asa cum consideram ca este normal. Nu este. Ceea ce noi consideram a fi normal, dupa cum spun mayasii, nu se va mai intoarce niciodata. Ceea ce va inlocui aceasta realitate, este cu mult, mult mai mãreþ.

Deci, sa fie sfarsitul epocii moderne, asa cum credeti conform calendarului mayas care prezice incalzirea globala si schimbari masive in 2012? Potrivit mayasilor, vor fi cutremure, dar vor fi si alte schimbari cu mult mai importante, extrem de frumoase si pozitive despre care nimeni nu vorbeste. Si nici oamenii de stiinta nu stiu despre asta. Dar sunt aspecte pozitive pe care mayasii si eu dorim ca voi sa le stiti. Daca sfarsitul acestui ciclu va fi un dezastru sau o binecuvantare pentru omenire, asta va depinde de oameni. In aceasta situatie totul depinde de felul in care oamenii percep aceasta experienta si cunostintele si intelepciunea unui corp constient care va conduce omenirea spre viitor.

Avem puterea de a ne decide viitorul acum. De fapt, aici si acum sunt singurele care ne dau posibilitatea sa facem posibila aceasta schimbare. Exista un secret despre cum sa trecem prin aceasta experienta. Si pot sa spun asta printr-o propozitie, chiar daca multi nu vor intelege. Am s-o spun totusi. Oamenii trebuie sa combine cunoasterea straveche cu cea moderna si asta va conduce la o constiinta mai puternica si mai evoluata. Acum traim in doua lumi separate una de cealalta. Cea veche si cea moderna. Traim unii langa altii si in acelasi timp avem nevoie unii de altii, de intelepciunea fiecareia dintre aceste lumi pentru a putea urca spre o constiinta mai inalta. Asta cere cooperare, iar lumea antica este gata sa o faca. Insa lumea moderna nu a inteles inca faptul ca are nevoie de stramosii sai, care sunt de fapt, lumea veche. De ce este importanta pentru stramosi supravietuirea noastra si de ce este importanta pentru noi supravietuirea lor?

In lumea moderna, traim o viata sintetica si ma refer la faptul ca traim separati de natura, in masini si cu toata tehnologia. Si din cauza mandriei
ca am realizat atat de mult in domeniul tehnologiei, nu ne putem da seama cum de oamenii acestia din triburi, care umbla desculti si abia se pot
hrani, pot totusi afecta in vreun fel lumea moderna, cu exceptia faptului ca ne enerveaza. Dati-mi voie sa explic de ce mayasii si alte triburi sunt
importante pentru existenta noastra.

Daca ne uitam in jur, vedem ca totul in natura, inclusiv corpul uman, contine o serie de numere matematice, ce parta numele de numerele Fibonacci. Voi vorbi despre geometria sacra pentru a intelege mult mai bine de ce este crucial ca lumea veche sa se combine cu cea moderna. Corpul uman contine aceasta serie de numere in milioane de locuri, in fiecare celula, ca sa nu mai vorbim de proportiile corpului nostru. Numarul de aur – 1,618… si el se întinde la infinit. Este o proportie. Iar ea se gaseste nu numai in corpul uman, ci si in stele, in planete, in plante.
Fiecare celula din corpul nostru contine numarul de aur, asa ca in corpul nostru avem miliarde de numere de aur. Prin urmare, numarul de aur este foarte important pentru creatie. El este doar o idee, un concept, el nu exista propriu-zis. Numerele Fibonacci – 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144 s.a.m.d. Avem un numar, pe care il adunam cu cel din spatele lui si obtinem un alt numar. Pe acesta il adunam cu cel anterior si tot asa mai departe. E simplu. Dar daca impartim numerele, vom avea proportii care se vor apropia de valoarea numarului de aur, fie cu putin sub, fie cu putin peste aceasta valoare. Si pe masura ce ajungeti mai sus pe sirul lui Fibonacci si impartiti 55 la 34 de exemplu, aveti o valoare din ce in ce mai apropiata de valoarea numarului de aur. Cochilia de melc contine in mod vizibil, in faliile sale, proportiile despre care vorbim.

Tineti minte ca discutia noastra a plecat de la intrebarea de ce lumea moderna are nevoie de cea straveche pentru a supravietui, asa cum spun
mayasii. Imaginea unei plante care atunci cand iese din pamant are o frunza. Apoi mai face una, apoi inca doua, apoi 3, apoi 5 frunze si apoi 8 flori. Sirul Fibonacci este evident in aceasta forma de viata. Intrebarea este: cum de a stiut aceasta planta ca dupa ce a facut 5 frunze, a trebuit sa scoata 8 flori? De ce nu 10, sau 12 sau mai multe? Raspunsul este ca s-a uitat in trecutul sãu si a vazut ca este 3, si ca daca adauga trecutul la prezent, care este 5, atunci rezultatul va fi 8. Stie exact care va fi viitorul. Si asta este exact ceea ce umanitatea va trebui sa invete sa faca acum. Este ca si cum lumea moderna este 5 si nu stie ce urmeaza, pentru ca este complet deconectata de la trecut. Dar cand se va reconecta cu trecutul,
cu vechea lume, atunci va sti exact catre ce se indreapta. Nu putem sti ca ne vom extinde constiinta daca nu avem ajutorul vechii lumi. Este esential. Nu este o optiune. Trebuie sa ne conectam cu acea lume. Iar ei sunt complet pregatiti si stiu ca au nevoie de noi, numai ca noi nu stim ca avem nevoie de ei. Poporul mayas avea cunostinte temeinice despre timp. Cat despre data de 21 decembrie, multi am auzit de ea nu stim cu adevarat ce inseamna. Iar pentru a avea o imagine mai curata a acestei date si pentru a o intelege, va trebui sa vorbim despre echinoctiu. Daca profetiile mayase sunt corecte, iar stiinta moderna confirma, atunci va fi o schimbare la nivel planetar. O schimbare a planetei si a constiintei umane. Ii pasa cuiva de asta? Mayasii cred ca da. Si ei spun ca in 2012 va avea loc nasterea noii umanitati. Dar aceasta parte a profetiilor a fost trecuta cu vederea. Asta vreau sa stiti si pentru asta ne aflam in acest moment, la o intalnire pe internet. Daca as scrie o carte ar dura cam un an si jumatate pana sa ajunga la voi informatia in toate limbile, iar voi trebuie sa aflati toate acestea cat mai repede. Le aflati chiar acum. Si cine stie, poate ca totusi vor scrie si o carte…

Voi incepe acest capitol prin a spune din nou: calendarul mayas este cel mai precis calendar din lume si asta i-a uimit pe oamenii de stiinta din
toata lumea. Si datorita acestei precizii, sute de mii de oameni incearca sa inteleaga sensul acestei date de 21 dec 2012. S-a tot spus ca atunci
vor fi cataclisme naturale si ca lumea se va sfarsi. Pentru a merge mai departe, trebuie sa va explic cine sunt membri Consiliului de Batrani mayasi din Guatemala. Exista 440 de triburi in Mexic, Honduras, Belize, Guatemala si fiecare dintre acestea au ales cate un conducator. Acesti 440 de batrani compun Consiliul, iar dintre ei, unul este ales sa conduca si sa reprezinte Consiliul si natiunea mayasa. Iar acesta este Don Alejandro Cirillo, el face parte din a 13-a generatie de samani. El stie mai mult decat, probabil, oricine altcineva de pe pamant despre poporul si cultura maya. Ca sa fie clar, mai sunt si alte consilii mayase, aºa cum este cel din care facea parte Huns Batsman despre care v-am vorbit, de asemenea, preot ºi ºaman. Acest consiliu reprezintã mai ales mayaºii mexicani ºi am fãcut multe ceremonii cu ei, dupã cum v-am mai spus. ªi munca lor este, de asemenea, foarte importantã pentru lume. Mai existã alte consilii, mai mici în Honduras, Belize ºi în alte pãrþi. Pentru a începe sã vorbesc despre ceea ce v-am explicat, vã voi spune o poveste pe care mayaºii mi-au spus-o mie pentru a v-o spune voua… este ca un râu curgãtor, schimbãtor dar care întotdeauna se îndreptã spre ocean.

Vom începe sã reducem prãpastia dintre modul în care lumea anticã înþelege ºi lumea modernã interpreteazã Soarele, Pãmântul ºi Universul. Dacã veþi asculta ceea ce spun din inimã ºi nu din cap, veþi înþelege ceea ce vã voi spune. În iulie 2007 Don Alejandro ºi soþia lui Elizabeth, au venit la mine în Sedona, pentru a mã întâlni. Vroiau sã îmi spunã despre profeþiile mayaºe ºi sã cearã ajutor pentru acestea. De ce tocmai eu? Sincer sã fiu, nu ºtiu. Dar aºa cum v-am spus am lucrat cu ei mult timp ºi cred cã au încredere în mine. Primul lucru pe care Don Alejandro mi l-a
spus a fost cã tot ceea ce am auzit, am vãzut ºi am ascultat despre cultura mayaºã ºi despre Calendarul mayaº nu a fost aprobat sau scris de cãtre mayaºi sau de cãtre consiliilor lor. Ceea ce ºtim despre poporul mayaº a venit de la universitãþi, guverne, religii, arheologi sau oameni normali ca Jose Aguellas, unii dintre ei mayaºi, dar ca lucrurile sã fie clare: Consiliul Naþional al Mayaºilor din Guatemala, dupã cum spune Don Alejandro nu a spus nimic de 526 de ani. O tãcere foarte îndelungatã.

Dupã cum vedeþi, întreruperea tãcerii mayaºe din aceastã perioadã este foarte importantã pentru lume. Mai mult decât atât…tot ceea ce se ºtie
despre mayaºi trebuie dat la o parte/uitat pentru a putea vedea adevãrul. Nu adevãrul inventat de strãini, care nu nimic de a face cu conºtiinþa mayaºã. Iatã ce mi-a spus Don Alejandro despre profeþia mayaºã din decembrie 2012. În primul rând este o fereastrã a timpului în jurul acestei date de 21 decembrie 2012, pe care mayaºii o numesc Sfârºitul Timpului ºi care dureazã 7 ani. Aceastã fereastrã a început, din câte am înþeles eu pe 24 octombrie 2007 dar nu ºtiu cu siguranþã când se va sfârºi. Ceea ce ºtiu cu siguranþã, este cã noi trãim acum în aceastã fereastrã, numitã Sfârºitul Timpului. Pe lângã asta, Don Alejandro a mai spus cã probabilitatea ca profeþia mayaºã sã înceapã la acea datã, 21 decembrie 2012, aºa cum cred cei mai mulþi, este destul de micã. A spus cã va începe undeva în timpul acestei ferestre a timpului, adicã în orice moment, de acum, ºi cã cel mai târziu în 2015. Nici una dintre profeþiile moderne nu a spus aceste lucruri. Mai departe, pentru a clarifica ºi mai mult lucrurile, trebuie sã înþelegem ce inseamnã de fapt decembrie 2012 ºi pentru asta trebuie sã vorbim despre Ordinea Echinocþiilor. Pentru unii dintre voi mayaºii folosesc cicluri de 5200 de ani; dacã înmulþiþi acest numãr cu 5 ajungem la 26.000 de ani – asta este lungimea aproximativã a Ordinii Echinocþiilor. Iar ciclul de 5200 de ani pe care mayaºii îl folosesc este de fapt puþin mai mic; în acest calendar sunt roþi care se învârtesc în alte roþi cu viteze de deplasare/rotire diferite – una dintre ele este Ordinea Echinocþiilor, pe care o vom explica, în detaliu, imediat ºi care se roteºte odatã la aproximativ 26.000 de ani. Aceºti 5200 de ani apar de 5 ori ºi nu se întâlnesc niciodatã cu Ordinea Echinocþiilor, decât o datã la 26000 de ani când sunt perfect aliniate – asta se va întâmpla pe 21 decembrie 2012.

Hai sã vorbim puþin despre timp, pentru a înþelege acest tabloul, cel al echinocþiilor ºi cum se îmbinã ele. Timpul este un concept uman, o iluzie;
ne uitãm la ceasuri ºi spunem…Oau este 4:32, dar mulþi dintre noi uitãm cã este legat de rotaþia Pãmântului, un lucru natural ºi nu unul electronic/digital. Ne uitãm la rãsãritul sau la apusul Soarelui ºi ne gândim cã acesta se miºcã, dar de fapt este o iluzie, pentru cã Pãmântul este cel care se miscã ºi care produce aceastã iluzie. Aceastã miºcare creeazã miºcarea noastrã zilnicã, Pãmântul trãieºte o revoluþie ºi noi experimentãm o zi; întreg ciclul este împãrþit în 24 de segmente pe care noi le numim ore. Toatã lumea ºtie asta; toatã lumea ºtie cã revoluþia Pãmântului se numeºte zi; al doilea ciclu pe care toatã lumea îl ºtie bine este revoluþia Pãmântului în jurul Soarelui – adicã un an sau 365, 25 zile;
unii oameni de ºtiinþã spun cã este 365, 44 de zile. Deci este clar cã noi calculãm timpul plecând de la rotaþia Pãmântului în jurul Soarelui. Mai existã ºi alte rotaþii ºi cicluri ale Pãmântului , dar care sunt ºi mai puþin înþelese de cãtre oameni ºi a cãror importanþã este cel puþin asemãnãtoare cu cea a orelor din viaþã noastrã. Dar pur ºi simplu nu ºtim. De exemplu: axa de înclinare a Pãmântului, faþã de Soare afecteazã viaþa fiecãrui om de pe Pãmânt, este de aproximativ 23,5o ºi se numeºte înclinare/deviere/abatere; ea este cea care creeazã anotimpurile noastre: vara, primãvarã, toamnã, iarnã; de fapt ea este variabilã – variazã între 21, 1o ºi 24, 5o într-o perioadã de 42000 de ani. Te gândeºti cã o perioadã atât de lungã nu are nici o legãturã cu viaþa de zi cu zi, dar de fapt astronomii trebuie sã þinã cont zilnic de aceastã axã înclinatã, atunci când exploreazã Universul cu telescoapele lor computerizate. Dacã nu o fac, se uitã de fapt la altceva decât la ceea ce ar trebui sã se uite, în altã parte. Nici rotaþia Pãmântului în jurul Soarelui nu este chiar aºa de simplã cum pare – forma orbitei, se schimbã ºi ea constant. Pãmântul se roteºte în jurul Soarelui, într-un cerc perfect, care iºi modificã forma în elipsã, probabil datoritã influenþei gravitaþiei lui Jupiter ºi Saturn.

Acest cliclu se schimbã foarte rar, odatã la 100.000 de ani ºi ceea ce este foarte interesant nu ºi-a modificat forma de la cerc la elipsã ºi apoi la cerc, din nou. Apoi este Ordinea echinocþiilor, un nou calcul realizat de oamenii de ºtiinþã în anul 2000, mai exact 25771, 5 ani dureazã ca axa sã facã o rotaþie completã. Iatã despre ce vorbim, dacã vã uitaþi la asta, veþi observa cã se roteºte în cerc, nu unul perfect ci este mai mult o elipsã ºi dureazã sa facã rotaþia în aproape 26.000 de ani.

Cauzele principale ale acestei rotiri sunt Soarele ºi Luna, dar sunt ºi alte corpuri cereºti care influenþeazã. Dar ºi Ordinea Echinocþiilor este schimbãtoare datoritã a ceea ce se numeºte ciclul Milancovitch. Ciclul Milancovitch sunt toate ciclurile Pãmântului dar ºi alte cicluri ºi care se pare cã se schimbã constant. Studiile ciclului Milancovitch s-au concentrat pe impactul pe care acestea le au asupra climei de pe Pãmânt…da, pentru ca a studia clima Pãmântului este necesar sã cunoºti ciclul Milancovitch. Pe lângã asta mai este si orbita Lunii, care determinã periodic fluxul ºi refluxul mãrilor ºi care afecteazã pe toþi oamenii care trãiesc pe lângã mare dar care afecteazã ºi ciclul Milancovitch. Aceste cicluri influenþeazã ºi emoþiile umane; sunt foarte multe cicluri pe Pâmânt care ne influenþeazã viaþa, cum este de exmplu, ciclul menstruaþiei feminine.
Toate aceste cicluri sunt chei de înþelegere a tot ceea ce se întâmplã ºi a profeþiei mayaºe. Dupã cum vedem sunt multe cicluri în rotaþia Pãmântului iar Ordinea Echinocþiilor este doar unul dintre ele ºi este influenþat de alte cicluri, aºa cum vã puteþi imagina. Dacã ar fi sã ne uitãm la aceste rotaþii, cu un tipar eliptic vom observa cã existã 2 puncte, cele mai depãrtate de centru, Appelge ºi Perogee) ºi care devin din ce mai importante pe mãsurã ce înaitãm.

Potrivit calculelor ºtiinþifice din 2000, aºa cum am spus, Pãmântului îi trebuie 25771, 5 ani pentru o rotaþie completã ºi pentru a trece prin toate cele 12 semne ale zodiacului; deci aceastã axã este inclinatã în dreptul semnelor zodiacale. Potrivit vechilor hindusi ºi tibetani, la fiecare trecere a Pãmântului printr-un semn acesta se schimbã într-un mod specific. Este puþin mai complicat, decât explic eu acum, pentru cã de exemplu hinduºi împart acest timp în perioade care se numesc Yuga, care sunt puþin diferite de semnele zodiacale. Deci pe 21 decembrie 2012, axa Pãmântului se va inclina în dreptul semnului zodiacal al Vãrsãtorului, ceea ce potrivit credinþelor vechi determinã o schimbare rapidã a conºtiinþei; potrivit mayaºilor aceastã schimbare nu începe neapãrat în acea zi ci undeva în fereastra de timp, pe care o trãim acum.

Sã vorbim puþin despre aceastã datã, 24 octombrie 2007, când sfârºitul timpului a început – ce a fost atât de deosebit la aceastã datã. Un alt trib indigen, din SUA, care se numeºte Hopi; oamenii de ºtiinþã cred cã acest trib a venit prin Strâmtoarea Bering din Rusia, prin Alaska, pe coasta canadianã ºi s-au oprit, în Arizona, unde sunt acum. Dar potrivit Bunicului Eric, din tribul Hopi ºi istoricul acestora – este de fapt ultimul membru al unei pãrþi a tribului – cã acest lucru nu este adevãrat; Hopi nu au venit de acolo, ci din Guatemala ºi la acel moment erau mayaºi ºi nu Hopi; din motive încã ascunse de Hopi ºi mayaºii au fost trimiºi cãtre Nord. Eu ºtiam acest lucru, dar ele mi-au fost spuse ºi de cãtre ei. În noiembrie 2007, când cãlãtoream cu autobuzul prin Guatemala cu Bunicul Eric, acesta m-a întrebat dacã am vãzut sfera albastrã de pe cer din octombrie 2007. Am spus cã nu am vazut-o dar a vazut-o fiica mea, când a apãrut. M-am uitat pe internet. M-a întrebat dacã asta ar putea fi profeþia Hopi a Pãsãrii Albastre care a fost fãcutã acum 200 de ani de cãtre ei. Nu ºtiam rãspunsul pentru cã nu sunt Hopi. Dar iatã ce s-a întâmplat: chiar înainte de 24 octombrie 2007 o cometã, Holmes, a trecut prin sistemul nostru solar. O cometã micã, pe care nici un astronom nu a considerat-o un eveniment astronomic, dar pe 24 octombrie 2007 aceastã cometã a explodat devenind o giganticã sferã albastrã, care a crescut ºi a crescut pânã a devenit mai mare decât Soarele. Acum a devenit cel mai mare corp ceresc care a fost observat în sistemul nostru solar. Apoi când Bunicul Eric s-a întors la indienii Hopi au discutat ºi au fost de acord cã aceasta a fost profeþia Hopi a Pãsãrii Albastre; mayaºii au fost de acord cã este începutul Sfârºitului Timpului. Dupã cum vedeþi nu a fost un eveniment întâmplãtor, ci cel mai mare eveniment de acest fel ºi pe care noi îl cunoaºtem.

Mai existã o parte a profeþiei Hopi, despre venirea stelei roºii. Mayaºii ºi Hopi nu au discutat cu mine despre acest eveniment, dar ºtiu câteva lucruri din cãrþi ºi sunt încrezãtor cã vom afla mai multe în viitor. Don Alejandro când a fost în Sedona, în iulie 2007 mi-a împãrtãºit o parte din profeþia mayaºã – o singurã parte dar sunt mult mai multe. A spus cã nu este singura parte; a mai spus cã va fi o inversare a Polilor Pãmântului, undeva la sfârºitul timpului. Nu este nimic nou, de vreme ce Edgar – Cayce a prezis acelaºi lucru, acum ceva vreme, prin anii 30. Edgar Cayce a spus cã undeva dupã iarna lui 88, axa Pãmântului se va schimba ºi chiar a prezis exact locul unde aceasta se va muta, undeva în Rusia, la aproximativ 16 grade . Edgar Cayce a fãcut aproximativ 12.000 de predicþii din 1920 pânã în 1970 ºi a greºit doar o singurã datã. A fãcut o datã o predicþie, el aflându-se în America pentru un om din Franþa dar, din greºealã, a fãcut predicþia pentru fratele sãu geamãn. Predicþiile lui Edgar Cayce se numãrã printre cele mai exacte din lume, iar ºtiinþa modernã a cercetat foarte atent aceastã posibilitate a inversãrii polilor. O inversare a fizicã a polilor este precedatã de o inversare magneticã, iar ºtiinþa modernã a observat cã, câmpul magnetic pãmântesc a început sã scadã acum aproximativ 2000 de ani, iar acum 400 de ani a avut loc o schimbare dramaticã, devenind din ce în ce mai slab. Apoi acum aproximativ 40 de ani, câmpul magnetic a început sã se schimbe astfel încât liniile magnetice care mult timp au fost stabile, au început sã devinã din ce în ce mai instabile ºi sã hoinãreascã/sã se deplaseze. Asta a fãcut ca balenele, care foloseau aceste linii pentru migraþie, sã eºueze pe tãrm ceea ce nu se mai
întâmplase înainte; liniile magnetice s-au deplasat de la locul lor ºi au ajuns în zonele de pãmânt, unde nu au mai fost niciodatã. Nimeni nu mai
vãzuse balene fãcând acest lucru ºi nici o modificare a liniilor magnetice.

Apoi pentru cã poziþia liniilor magnetice ale Pãmântului s-au modificat ca o consecinþã a scãderii câmpului magnetic pãmântesc, pãsãrile au început sã aparã în zone care nu fãceau parte din traseul lor migrator. Apoi în 1990, hãrþile astronomice ale Pãmântului…mã scuzaþi, hãrþile aeronautice folosite de avioane pentru aterizarea pe aeroporturi au trebuit sã fie schimbate în întreaga lume, pentru cã cele vechi nu mai erau bune iar astãzi liniile magnetice sunt atât de instabile, încât absolut la fiecare aterizare, hãrþile magnetice trebuie verificate pentru a verifica dacã
sistemul de ghidare funcþioneazã corect. În 2003, o televiziune a dat posibilitatea unei echipe de oameni de ºtiinþã sã vorbeascã despre o posibilã inversare magneticã a Polilor. Aceºti oameni de ºtiinþã sunt de pãrere cã o schimbare magneticã a Polilor va avea loc undeva în viitorul apropiat; asta a fost tot ce au spus. Apoi acum mai puþin de 2 ani oameni de ºtiinþã din toatã lumea care cerceteazã câmpul magnetic pãmântesc au intrat pe internet pentru a avertiza oamenii. Au fãcut acest lucru timp de 11 zile pânã când guvernele i-au redus la tãcere, probabil pentru cã erau preocupate de îngrijorarea/teama oamenilor faþã de acest subiect. Oamenii de ºtiinþã au spus cã atât de multe anomalii în câmpul magnetic pãmântesc vor duce în 25 de ani de acum încolo nu numai la deplasarea liniilor acestuia , dar îºi vor schimba ºi polaritatea, asta însemnând cã Polul Nord va deveni Polul Sud ºi invers. Apoi acum 8 sau 9 luni, au intrat din nou pe Internet ºi au avertizat din nou oamenii cã anomaliile au devenit atât de severe, încât se aºteaptã la o inversare magneticã a polilor, în orice moment. Ceea ce ºtiinþa a demonstrat este cã acum 13.000 a avut loc o inversare fizicã a Polilor ºi momentul în care ne aflãm acum coincide cu momentul invers din acest ciclu, de acum 13.000 de ani, în Ordinea Echinocþiilor. Ei cred ca Polul Nord se afla în Golful Hudson, înainte ca axa sa sã se deplaseze.

Apoi acum mai puþin de 26.000 de ani – exact în momentul opus în care ne aflãm noi acum, în Ordinea Echinocþiilor, sfârºitul timpului pe care îl trãim acum, aproape de 21 decembrie 2012 – polii pãmânteºti s-au inversat pentru a doua oarã. ªi dacã asta nu este suficient de ºocant, oamenii de ºtiinþã ºtiu cã inversarea magneticã a polilor dureazã doar 20 de ore, mai puþin de o zi. Acest lucru nu este spus de mayaºi, ci este demonstrat de ºtiinþa modernã. Te trezeºti într-o zi ºi în aceaiaºi zi lumea în care trãieºti este complet schimbatã. Sã se întoarcem la polii magnetici…tot ºtiinþa a demonstrat cã exact înainte de inversarea fizicã a polilor are loc o inversare magneticã, urmatã de o perioadã farã câmp magnetic. Ceea ce acum este doar o teorie, pentru cã omul modern nu a mai asistat la un asemenea eveniment…este de fapt singura care poate explica cum este
posibil. Dacã te gândeºti puþin…Pãmântul este masiv/dens ºi pentru a-ºi schimba axa este nevoie de o cantitate imensã de energie…iar asta este
aproape imposibil…oamenii de ºtiinþã nu au putut sã îºi dea seama cum este posibil aºa ceva…cantitatea de energie necesarã…ar fi ca ºi cum Luna
ar lovi Pãmântul, ceva de genul ãsta. Atunci, ar fi imposibil ca Pãmântul sã îºi schimbe axa? Dar de fapt nu este. Pãmântul ºi-a schimbat axa de sute de ori, în ultimele milioane de ani; doar oamenii de ºtiinþã nu iºi puteau da seama cum este posibil aºa ceva. Apoi recent a apãrut o teorie, acum 20 sau 30 de ani. Teoria spune aºa: suprafaþa Pãmântului are o crustã, nu foarte groasã de 20 – 30 de mile, iar sub aceastã crustã se aflã ceea ce se numeºte manta. Ceea ce se numeºte mantaua superioarã face legãtura între partea inferioarã a crustei ºi interiorul Pãmântului. Mantaua superioarã este formatã din piatrã. Ceea ce oamenii de ºtiinþã au aflat este cã dacã, câmpul magnetic devine zero, dispare complet, ceea ce se aºteaptã sã se întâmple curând, la vreo doua sãptãmâni dupã, aceastã formaþiune pietroasã din jurul Pãmântului devine lichidã, ca uleiul. În
acest moment, crusta Pãmântului este liberã sã se deplaseze în orice direcþie doreºte; totuºi va fi nevoie de o cantitate imensã de energie dar nu atât de multã cât ar fi necesarã pentru deplasarea axei Pãmântului. Deci…cum sã spun asta…ceea ce cred ei cã urmeazã sã se întâmple…gheaþa de la Polul Sud nu este centratã perfect; e o cantitate imensã de gheaþã – dacã ar fi ca gheaþa sã se topeascã, nivelul oceanelor din întreaga lume ar
creºte cu aproximativ 200 de picioare (60,958 m). Foarte multã apã. Astfel aceastã masã, atunci când suprafaþa Pãmântului se poate roti ºi care nu este perfect centratã…ei cred cã se va muta spre centrul balanþei iar crusta o va urma. Aºadar oamenii de ºtiinþã au calculat ºi ei cred ºi prezic cã locul în care axa Pãmântului se va muta este incredibil de aproape de cel prezis de Edgar Cayce. Destul de interesant. Edgar Cayce spune cã va fi la 16 grade în Rusia, într-un anumit punct iar matematicienii au calculat cam 17 grade, în aproape acelaºi loc. Deci, nu ºtim încã, este o teorie,
nimeni nu a mai vãzut un lucru asemãnãtor, cel puþin nu oamenii moderni.

Inversarea axei Polilor, care va avea loc, este legatã de ceea ce mayaºii vor sã vã spunã. Ei ºtiu cã va avea loc, ei îºi amintesc istoria lor ºi cele
doua inversãri ale Polilor pe care ºtiinþa le-a înregistrat. Mayaºii spun cã au trecut prin ambele ºi au fost pe Pãmânt cel puþin 26000 de ani. ªtiinþa nu poate contrazice acest lucru pentru cã nu ºtie de unde au venit ºi nu ºtie cine sunt ei. Don Alejandro spune cã în timpul ultimei inversãri a Polilor milioane de oameni au murit pentru cã nu ºtiau ce se întâmplã. Dacã ar fi ºtiut, ºi asta se întâmplã ºi acum, ar fi transformat aceastã experienþã într-una puternicã, frumoasã ºi graþioasã. Don Alejandro spune cã dacã nu înþeleg ce se întâmplã ºi se lasã pradã fricii, pot foarte uºor sã moarã. El vrea sã vã vorbeascã despre asta. Don Alejandro mai vorbeºte ºi cã vor fi 30 de ore de întuneric, la inversarea Polilor. ªtiu cã sunt unii care vorbesc de 3 zile de întuneric, dar mayaºii spun…nu, nu vor fi 3 zile ci 30 de ore. Don Alejandro spune cã va fi atât de întuneric încât nici macar stelele de pe cer nu se vor vedea, în timpul nopþii…cu alte cuvinte devenim orbi. El spune cã în acest timp foarte mulþi oameni au murit de fricã. Tot el spune cã dacã stai calm, nu îþi faci griji ºi stai relaxat totul revine, vezi din nou, totul revine la normal ºi nu dureazã decât 30 de ore. Acesta este un alt lucru pe care mayaºii vor ca voi sã îl înþelegeþi – în timpul schimbãrii, sa nu vã fie fricã, nu este nimic de care sã vã temeþi. Desigur dupã inversarea Polilor locul în care te afli pe Pãmânt este probabil complet diferit, faþã de Ecuator. Probabil acum trãiþi într-un mediu nou ºi complet diferit de pe Pãmânt. Aceasta înseamnã cã trebuie sã îþi dai seama imediat unde te afli altfel vei muri ori de cald ori de frig. Acesta este un alt lucru pe care ei vor sã îl ºtiþi – din profeþia mayaºã, numitã de oamenii Ziua Blestematã, existã o parte mult mai importantã – de unde sã ºtim cum sã ne comportãm în ziua inversãrii Polilor ºi imediat apoi. Pentru mayaºi ceea ce conteazã este vibraþia inimii, care este în rezonanþã perfectã cu Inima Pãmântului, Inima Soarelui ºi Inima Universului. Dacã învãþãm sã trãim în aceastã vibraþie Pãmântul Viu va avea grijã sã ajungem în Noua Lume. Un secret poate fi spus în cuvinte, dar trebuie sã îl trãieºti ca sã îl întelegi. Cuvintele vin din cap (din creier) dar ceea ce trebuie noi sã ne amintim nu are nici o legãturã cu capul/creierul. Este legat de inima umanã. Folosind cuvintele, aºa cum fac eu, aº spune cã în inima existã un Spaþiu Sacru, în care se creazã totul, iar trãitul în acest Spaþiu Sacru schimbã orice tip de relaþie din naturã ºi din Univers. Creierul are Ego care se percepe separat de realitate ºi de asemenea crede cã este cea mai importantã parte din realitate, dar în inimã nu eºti separat de realitate, devii una cu realitatea. Nu existã separare ºi toate pãrþile/segmentele sunt egale. Mayaºii vorbesc mereu despre acest lucru – nici o fiinþã umanã nu este mai presus de celelalte ºi noi toþi suntem la fel. Deci, dupã cum vedeþi cuvintele pot descrie ceea ce discutãm, dar nu poþi simþi acest lucru decât dacã intri în spaþiul sacru al inimii, simþind ºi devenind una cu aceastã vibraþie. Dar despre acest lucru vom vorbi altã datã.

Continua

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: