Publicat de: Ovidiu Creanga | 31 decembrie 2010

Programarea prenatală a fătului prin hipnoză

Programarea prenatală a fãtului prin Hipnozã

Tu cititorule din momentul în care ai fost conceput, (şi de fapt noi toţi locuitorii acestei planete), pânã în momentul în care te-ai nãscut cu noua luni mai târziu, ai suferit un extraodrinar de mare numar de reacţii, transformãri şi stimuli. În momentul concepţiei ai primit 46 (23 de perechi) de cromozomi de la mãmica şi 46 de cromozomi de la tãticu, care conţineau ca un „hard disk” toate caracteristicile pe care le va avea fiinţa ta, pânã la cele mai mici amãnunte. Pânã şi o aluniţã pe care o ai unde nu bate soarele. Aceastã „memorie geneticã”, la rândul lor pãrinţii tãi a moştenit-o de la nenumãratele generaţii anterioare.

Cu alte cuvinte, dezvoltarea ta prenatalã a urmarit un program  asupra cãruia tu nu ai nici un control, deasemeni nici pãrinţii tãi. Totuşi, mama gravidã poate avea o imensã influenţã pozitivã sau negativã asupra fãtului sãu. De fapt totul ce o deranjazã pe mamã, îl deranjazã şi pe fãtul ei nenãscut cum ar fi fumatul, consumarea bãuturilor alcoolice, drogurile, malnutriţia, lipsa de axerciţiu, menţinerea corpului în stare de murdãrie, vre-o boalã, stare mintalã, sau orice alte injurii. Dacã mama îşi urãşte copilul nenãscut, îi e ruşine de starea ei, sau are alte gânduri negatave, este foarte dãunãtor pentru copil. Dacã tatãl este abuziv cu mama, o ceartã, o maltrateazã, o înjurã, o umileşte sau chiar o bate, (cum se întâmplã din pãcate de multe ori), este deasemeni foarte dãunãtor pentru copil. Cunosc personal cazuri din acestea  şi bietul copil s-a nãscut nervos, debil, şi cu alte tare.

Vali rãmãsese gravidã împotriva voinţei ei. Blestema viitorul copilaş care nu avea nici o vinã, şi fiind în România pe timpul lui Ceauşescu când era aspru pedepsitã o întrerupere de sarcinã, a fost nevoitã sã nascã. A nãscut la termen o fetiţã, care la prima vedere arata perfect normalã, şi era şi un copil foarte draguţ. Din pãcate era retardatã mintal. A fost cu ea la mulţi doctori, pânã la urmã a ajuns în Germania Federalã (unde a şi rãmas), dar nu s-a putut face nimic. Fetiţa, dacã mai trãieşte, ar avea acum peste 40 de ani şi tot timpul a fost o grea povarã pentru cei din jur, ce mare greşalã a fãcut Vali.

Mama poate sã-şi influenţeze fãtul prin gândurile pe care le are şi prin lichidul amniotic de care este înconjurat copilul. Deasemeni comportamentul altor persoane  ce locuiesc împreunã cu mama, pot influenţa copilul, în mod pozitiv sau negativ. Copilul „aude” tot ce se petrece în jurul lui. Prin vibraţiile provocate de gânduri, sau de sunete. Dacã pãrinţii plãnuiesc sã facã o întrerupere de sarcinã, copilul ştie cã va fi omorât.

Deaceia o femee gravidã trebuie înconjuratã numai cu gânduri bune, cu atitudini pozitive, cu cuvinte placute auzului, şi asta trebuie sã ştie în primul rând tatãl. Când copilul este gata sã fie nãscut, creerul lui conţine miliarde de celule ce sunt capabile sã proceseze o sutã de milioane de bits de informaţii în fiecare secundã. Aceste informaţii provin printre altele şi din multele radiaţii din corpurile astrale ale galaxiei noastre. S-a stabilit dupã minuţioase şi îndelungate cercetãri, cã din puterea totala a creerului, noi nu utilizãm decât, a milioana parte !!

Însã pentru a influenţa în mod pozitiv, atât situaţia mamaei cât şi a fãtului, se poate realiza uşor şi eficient prin Hipnozã. Se ştie cã în timpul Hipnozei, operatorul dupã ce aduce subiectul în stare de transã hipnoticã, ce este o stare de relaxare foarte adâncã, conştientul este estopat, şi subconştientul este cel ce stã în legaãturã cu operatorul. Însã dupã cum iarãş se ştie, subconştientul este cel ce coordoneazã toate funcţiile omului, cum ar fi sistemul limfatic, digestiv, sancvin, imun, etc. Deci dupã ce femeia gravidã este adusã în stare de transã hipnoticã, i se dã sugestii pozitive cum ar fi: Tu eşti o fiinţã foarte inteligentã, ai o mare forţã mintalã şi dexteritate psihicã. Ai o foarte mare putere a voinţei. Tu vrei ca toate celulele corpului tãu şi al copilului sã fie sãnãtoase şi puternice, şi tu poţi face acest lucru, etc. etc……

Textul utilizat poate fi modificat în funcţie de situaţie şi de dexteritatea hinoterapistului. Acest procedeu nu este nou, este utilizat şi de alţi hinoterapişti şi rezultatele sunt excelente. Dupã urma acestui prcedeu beneficiazã şi mama şi copilul. Mama se lasã de fumat, nu ami utilizeazã expresii negative, nu se mai ceartã cu soţul, şi cel mai important lucru, subconştientul lucreazã pe nesimţite, ameliorând satrea generalã a fãtului (şi al mamei).

Programarea prenatalã a fãtului prin Hipozã este poate cel mai bun exemplu de puterea de necrezut pe care o are Hipnoza, îmbunãtãţind nu numai o viaţã, ci doua dintr-datã.

Ovidiu Creangã

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: