Publicat de: Ovidiu Creanga | 4 decembrie 2010

16 argumente forte pentru a nu te da niciodata batut

 16 argumente forte pentru a nu te da niciodata batut!

 

Van  Gogh a vândut un singur tablou pe perioada vieţii  lui. Şi acesta surorii lui, pe un preţ infim. Asta nu l-a oprit, însă, să  picteze peste 800 de tablouri.

In 1954, Jimmy Denny,  managerul lui Grand Ole Opry,

l-a concediat pe  Elvis  Presley după un singur concert. I-a spus: „Nu vei ajunge nicăieri,
fiule. Mai bine te-ai întoarce la condus  camioane”.

Beethoven a fost considerat de  către profesorii săi Ť fara nicio şansă ca şi compozitor ť. Nu i-a  ascultat însă, şi a compus 5 dintre cele mai bune simfonii ale sale fiind  complet surd.

Albert  Einstein nu a vorbit până la 4 ani şi nu a citit până la  7. Una din profesoare l-a descris ca fiind „încet la minte, nesociabil şi  pierdut pentru totdeauna în vise prosteşti”. A fost exmatriculat de la  şcoală şi a pierdut admiterea la Politehnica de la Zurich. Totuşi, a  învăţat să
vorbească, să citească şi chiar să facă puţină   <http://mate.nu/&gt; mate.nu ?

Michael  Jordan şi Bob  Cousy au fost daţi afară din echipa de baschet a liceului. Jordan spunea: ” Am eşuat de nenumărate ori în viaţă. De aceea  am reuşit.”

Un expert spunea despre Vince Lombardi că:  „Posedă cunoştinţe despre fotbal minime şi o totală lipsă de  motivaţie.”

In 1944, Emmeline Snively, directoarea unei  agenţii de moddeling, i-a spus
modelei aspirante Norma Jean Baker, „Mai  bine ai învăţa să fii secretară sau ţi-ai găsi un soţ”. Sunt sigur că  ştiţi că Norma Jean a devenit Marilyn Monroe. Acum. cine are habar  cine e Emmeline Snively?

Winston  Churchill a rămas repetent când era pe clasa a 6-a. De  fiecare dată când a candidat a fost înfrânt, până când a împlinit 62 de  ani şi a devenit Prim ministru. El a scris mai târziu: „Never give in,  never give in, never, never, never, never – in nothing, great or small,  large or petty – never give in except to convictions of honor and good  sense. Never, Never,
Never, Never give up.”

Sigmund  Freud a fost huiduit pe scenă când şi-a prezentat  pentru prima oară ideile comunităţii ştiinţifice din Europa. S-a întors la  biroul lui şi a continuat să scrie.

Charles  Darwin a renunţat la cariera în medicină şi i-a fost  spus, de către tatăl său: „Nu-ţi pasă de nimic în afară de prins câini şi  şobolani.” În biografia lui, Darwin a scris: „Am fost considerat de tatăl  meu şi de
toţi profesorii ca un băiat foarte obişnuit, de fapt chiar mai  jos decât standardul mediu de inteligenţă.” Cu siguranţă, a  evoluat.

Profesorii lui Thomas Edison spuneau  despre el că ” prea prost ca să înveţe ceva”. A fost concediat de la  primele două joburi ale sale, fiind
considerat neproductiv. Ca inventator,  a făcut 1000 de invenţii lipsite de succes, înainte de a reuşit să  inventeze becul. Întrebat de un reporter cum s-a
simţit să eşueze de 1000  de ori, Edison a spus: „Nu am eşuat de 1000 de ori. Becul a fost o  invenţie cu 1000 de paşi.”

Walt  Disney a fost concediat de editorul unui ziar pe motiv  că nu are imaginaţie şi idei bune. A dat faliment de mai multe ori până să construiască
Disney Land-ul. Dealtfel, Propunerea parcului a fost refuzată  pe motiv că
nu ar atrage pe nimeni.

La 21 de ani,  actriţei franceze Jeanne Moureau  i s-a spus de către un director de casting că are capul prea  curbat, că nu e destul de frumoasă şi
că nu e îndeajuns de fotogenică  pentru a face un film. A respirat adâng şi şi-a zis „În regulă. Atunci  cred că trebuie să fac totul în felul meu”.
După ce a făcut 100 de filme,  în 1997 a primit premiul Academiei Europene de Film pentru Realizările  de-a lungul Activităţii.

Charlie  Chaplin a fost iniţial refuzat de către studiourile din
Hollywood , pantonima sa fiind considerată un  nonsens.

Profesoara lui Enrico Caruso i-a spus  acestuia că n-are voce şi că nu poate să cânte deloc. Părinţii vroiau ca  el să devină un inginer.

Când Pablo Casals  a împlinit 95 de ani, un reporter l-a întrebat „Domnule Casals, aveţi 95  de ani şi sunteţi unul dintre cei mai mari violocenlişti din toate  timpurile. De ce încă mai exersaţi 6 ore pe zi?” Domnul Casals i-a  răspuns: „Pentru că încă cred că fac  progrese.”

Asadar,  nu te da niciodata batut!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: