Publicat de: Ovidiu Creanga | 1 octombrie 2010

Nu sunt sigur ca cele spuse in mesajul de mai jos sunt adevarate dar il public neluandu-mi nici o raspundere, ca sa fiu sincer eu aveam o parere buna de Elena Udrea Ovidiu Creanga

Aşa a devenit o ţigăncuşă curvă şi analfabetă – ditamai Prima Doamnă a Ţării şi miliardară în euro!

Motto: „Ce te ţii aşa măreaţă? Parcă nu ştim cine eşti Mă-ta vinde flori în piaţă Tac’tu-nchis la Văcăreşti!”

 

* Elena Udrea e fiica unui ţigan din Pleşcoi, şofer de autobuz (angajat la Întreprinderea Judeţeană de Transport Local Buzău, pe autobuzele 6 şi 7).
* Şoferul se numea Dumitru Udrea (Nea Mitică). Într-o zi, acesta a făcut o cursă lungă-lungă, pînă în comuna lui Nicolae Labiş, Mălini (jud. Suceava). Acolo a întîlnit-o pe tînăra Elena Vodă, femeie de serviciu la Dispensarul din localitate. Cei doi s-au căsătorit.
* La 26 decembrie 1973 s-a născut un copil de sex feminin, care avea să primească două nume: Elena Gabriela. Neîndoielnic, fata a făcut în scăldătoare, de-aia are atîta noroc la bani.
* Familia Udrea a locuit în gazdă, la Buzău, în casa unei femei pe nume Mariana Dragomir, contabilă la ADAS; soţul acestei femei lucra pe acelaşi autobuz, cu schimbul, cu Mitică Udrea.
* Atunci cînd Elena Gabriela Udrea era în clasa a VI-a, familia s-a mutat la o altă adresă.
* În ultimele clase de liceu, fata a început să-şi „alerge caii”, devenind, efectiv, prostituată. În mod concret, ea „presta” la o matroană pe nume Petruţa, care ţinea un bordel clandestin, în două apartamente, pe aceeaşi scară (unul lîngă altul), dintr-un bloc cu 4 etaje, situat în Cartierul Micro V din Buzău. „Tanti” Petruţa îi făcea „lipeala” şi cu clienţi din Bucureşti, unde „eleva” Găbiţa se ducea cu trenul, dar se întorcea cu limuzina, plină de bani şi atenţii. Miliţia de Moravuri din Buzău o avea în evidenţă. La şcoală, Ciocănitoarea Woodrea mergea tîrîş-grăpiş, fiind aproape repetentă.
* La începutul anilor ’90, juna Elena Udrea a fost văzută de nişte persoane, în Prelungirea Ghencea, în Dacia fotbalistului Ilie Stan, de la Steaua, făcînd „amor bucal”.
* În paralel, ea făcea şi trotuarul, în faţă la Hotelul Intercontinental, clienţii cei mai frecvenţi fiind arabi. A găsit, şi la Bucureşti, o matroană, care o trimitea la diferite adrese.
* Gurile rele spun că ţigăncuşa rea de muscă ar fi avut sifilis de 4 ori – boală pe care i-a dat-o şi lui Traian Băsescu, acesta făcîndu-i scandal, la un moment dat, chiar din motivul respectiv.
* În tot ceea ce face, de cel puţin 15 ani încoace, Elena Udrea se serveşte de practicile de „magie neagră” ale cunoscutei vrăjitoare Cati, de la Mărăcineni (aproape de Pleşcoiul natal al tatălui ei). Se pare că aşa le-a sucit minţile lui Dorin Cocoş şi Traian Băsescu.

Grupul de veghe „Vulturul Cruciat”

 

   

 


 

 

 

 


––––––––––––––––––––––––

Acest mesaj si orice fisier atasat pot contine INFORMATII CONFIDENTIALE adresate in exclusivitate destinatarului precum si persoanelor autorizate sa-l primeasca. In situatia in care nu sunteti destinatarul vizat, va rugam sa nu copiati, sa nu retransmiteti, sa nu dezvaluiti si sa nu faceti public continutul mesajului, in totalitate sau partial, prin nici o modalitate posibila. In situatia in care acest mesaj v-a fost trimis din eroare, va rugam sa-l anuntati de indata pe expeditor si sa stergeti apoi mesajul din sistemul dvs.
Acest mesaj a fost verificat impotriva virusilor cu
CA Antivirus.This e-mail message and any files or documents attached may contain CONFIDENTIAL INFORMATION intended solely for the use of the addressee and others authorized to receive it. If you are not the addressee, you may not copy, forward, disclose, otherwise use it or any part of it in any form whatsoever, nor deliver this to anyone else. If you have received this e-mail in error, please notify us immediately by replying to this message and then delete it from your system.
This message was scanned for viruses with CA Antivirus.

––––––––––––––––––––––––

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: