Publicat de: Ovidiu Creanga | 27 Septembrie 2010

ROMANIA, o tinta a ocultei financiare

 

logo
ROMANIA – O TINTA A OCULTEI FINANCIARE PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
Dezvăluiri
Scris de Administrator   
Luni, 25 Ianuarie 2010 17:30
Moto : ” CEI CE GANDESC SINGURI POT FI MAI PERICULOSI DECAT TOATE ARMELE DIN LUME. „
ATENTIONARE!!!
In pagina acesta vom incerca sa aducem informatii despre activitatile oculte din Romania. Ne vom baza mult si pe voi, vizitatorii nostri. Ne puteti trimite e-mailuri la adresa cunoscuta orgsecret@yahoo.com ,unde puteti semnala orice aspect. Daca nu va exista o astfel de colaborare, nu vom reusi.
ORICINE ARE INFORMATII CARE TREBUIE CUNOSCUTE DE INTREG POPORUL ROMAN SI NU ARE POSIBILITATEA SA LE FACA PUBLICE PRIN CELELALTE MIJLOACELE MASS-MEDIA SA NE TRIMITA UN E-MAIL. MASONII din ROMANIA

„Deasupra francmasoneriei albastre, aceea a celor dintai grade si deasupra francmasoneriei gradelor superioare, exista o serie de societati internationale care constituie o a treia francmasonerie invinzibila, cu adevarat secreta chiar pentru cele precedente. Prin urmare, Francmasoneria, considerate in totalitate, este compusa de o suprapunere de societati si fiecare din ele este secreta pentru cele ce se afla sub dansa. In capul francmasoneriei, in varful gradelor si al asociatiilor se gaseste un grup de oameni care conduc toata aceasta colosala organizatie. Acest Consiliu Superior este condus de sefi necunoscuti, chiar dintre masoni avand gradele cele mai inalte ” (Dr. N.C. Paulescu – „Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria”)

” Societate secreta inainte de toate; ea nu a operat niciodata la lumina zilei. Intreaga lume ii cunoaste existenta, legaturile, adeptii, dar ignora adevaratele sale scopuri, adevaratele sale mijloace, adevaratii ei conducatori. Masonii sunt pretutindeni, ii descoperim ca politicieni, jurnalisti, oameni de afaceri, actori, functionari. Ei sunt organizati in mod secret si aceasta constituie conditia esentiala a succesului francmasoneriei. Francmasoneria poate fi succesiv monarhista, constitutionala, revolutionara, imperialista, republicana etc. In spatele acestei aparente scopul ramane invariabil si puterea oculta coordonatoare este singura care stie sa influenteze oamenii ce colaboreaza, astfel, inconstient la realizarea scopului acesteia .” (Leon de Poncins – „Les forces secretes de la Revolution”).

Scurt istoric al Francmasoneriei Romane :

1945 – Supremul Consiliu si Marea Loja Nationala din Romania reintra in activitate
iunie 1948 – La sfatul lui N.D. Cocea, Naradunghian si G.C. Grigoriu, doi cunoscuti lideri masoni hotarasc sa puna Ordinul Masonic Roman in adormire. Ministerul Agriculturii preia localurile, incepand cu cel din strada Bursei si o parte din arhive.

1948 – 1953 – Mii de masoni sunt arestati de autoritatile comuniste, suferind ani grei de teminta. Printre acestia s-au aflat Alexandru Paleologu, Amedeo Lazarescu, Constantin Bellu. Supremul Consiliu de 33 din Romania se reorganizeaza in exil, iar Ordinul Masonic Roman condus de Marele Comandor Marcel Schapira este recunoscut pe plan mondial de 42 Puteri Masonice.

1990 – In presa romana apar comunicate semnate „Grupul de la Paris”, reprezentand masoni din afara Ordinului. Se formeaza grupuri independente sau sub alte obediente in Italia si SUA. Marele Orient al Italiei instaleaza la Bucuresti Loja Concordia. Se constituie la Paris Marea Loja Nationala Romana, compusa din trei loji de baza : Romania-Unita, Steaua Dunarii si Solidaritatea, toate activand in exil. Mare maestru al Marii Loje Nationale din Romania in emigratie este ales Alexandru Paleologu.
Mai 1991 – Sub obedienta Marelui Orient al Frantei se instaleaza la Bucuresti loja Humanitas.

1992 – Lojile romane incep activitatea pe teritoriul tarii.

In februarie 1998, deputatul Vasile Matei (PUNR) afirma ca Petre Roman si Nastase fac parte din aceeasi loja masonica. (Evenimentul Zilei – 12 feb. 1998)

Imediat dupa revolutiile anticomuniste din tarile Europei de Est, iar uneori chiar inainte de declansarea acestora, francmasoneria a inceput sa se arate interesata de acest spatiu, pentru redesteptarea „fratilor” aflati in adormire. Iata ce publica in data de 6 ianuarie 1992 cotidianul italian „L’Unita” – ziarul Partidului Comunist Italian – sub titlul „Strategii oculte de dirijare a dezvoltarii fostelor tari comuniste” : „…A inceput o competitie pentru cucerirea Estului in care, cel putin pentru moment, se contureaza, ca principala protagonista, asa-numita masonerie (Rit Scotian Strabun Acceptat), prin traditie filoamericana si legata de unele sectoare ale CIA”. Articolul mai afirma ca reprezentanti italieni ai masoneriei „negre” americane au avut intalniri in tarile din Estul Europei printre care si Romania, ca „au impartit, fara sa faca economie, dolari” si ca „masonii au patruns in interiorul mecanismelor bisericilor ortodoxe, indeosebi pentru a impiedica o posibila apropriere dintre acestea si Biserica Catolica.” Primii reveniti in Romania au fost italienii, care, in vara anului 1990, au deschis sub obedienta Marelui Orient din Italia, loja „Concordia”. In mai 1991, in clandestinitate, Marele Orient al Frantei infiinteaza loja „Humanitas”. In toamna lui 1992, la Cluj, un membru al Marelui Orient al Ungariei pune bazele lojei „Kossuth”, loja formata numai din cetateni de nationalitate ungara. In data de 10 noiembrie 1992, doctorul ginecolog Jacques Orefice , Marele Maestru Adjunct al Marelui Orient al Frantei (gradul 33) tinea in sala de conferinte a Institutului Francez din Bucuresti o expunere de popularizare a idealurilor masonice.

Conforma Constitutiei Romaniei, asociatiile si societatile secrete sunt interzise prin lege. Masonii sustin ca organizatia lor nu are caracter secret, ci discret, aceasta urmarind pastrarea ritualului initiatic. Totusi, pentru a preintampina acuzatiile care i-ar putea aduce in situatia de a exista in ilegalitate, unele loje masonice s-au inscris, inca de la infiintare, ca persoane juridice. Astfel, prin sentinta civila nr.54 din 17 septembrie 1993 a dosarului nr.57/PJ/93, Judecatoria Sectorului 3 a Municipiului Bucuresti a acordat personalitate juridica „marii Loje Nationale din Romania”. Dupa ce a verificat actele depuse la dosar (printre care si avizul Ministerului Afacerilor Externe!) si a constatat ca societatea are ca scop „elevarea omului si a familiei, combaterea ignorantei, sprijinul mutual in toate imprejurarile vietii, sa sustina si sa apere patrimoniul cultural”, instanta a acordat personalitate juridica Marii Loje Nationale, cu sediul in strada Theodor Sperantia nr.104, bl. S 26, ap.2, sector 3.
Conform Legii privind siguranta nationala a Romaniei (legea nr.51/29 iulie 1991, aparuta in Monitorul Oficial nr.163 din 7 august 1991), constituite amenintari la adresa sigurantei nationale urmatoarele :
– planurile si actiunile care vizeaza suprimarea sau stirbirea suveranitatii, unitatii, independentei sau indivizibilitatii statului roman;
– tradarea sau ajutarea dusmanului;
– spionajul, transmiterea secretelor de stat unei puteri sau organizatii straine sau agentilor acestora, procurarea ori detinerea de documente sau date secrete de stat, in vederea transmiterii lor unei puteri straine ori organizatii straine ori agentilor acestora sau in orice scop neautorizat de lege, precum si divulgarea secretelor de stat sau neglijenta in pastrarea acestora.
Problema loialitatii fata de stat a francmasonilor se pune vizavi de juramantul depus de acestia fata de organizatie. Carui juramant i se da intaietate? Celui depus catre tara, sustin masonii; insa dusmanii lor spun ca pentru membrii acestei organizatii votul masonic este mai presus de orice. Teoretic, exista posibilitatea ca, in anumite cazuri, sa apara un conflict datorita dublei subordonari a masonilor care detin functii in stat. Aceasta posibilitate da de mult timp batatie de cap specialistilor in masonerie. Un politist sau orice om al legii ar putea fi obligat, conform meseriei, sa se confrunte cu un infractor, mason si el, care se identifica dupa alfabetul si semnele masonice ca fiind „frate”. Sau este posibil sa faca parte din aceeasi loja cu el. Conform principiilor masonice el este obligat sa-si ajute fratele, indiferent de conditii. Daca nu-l ajuta, el va fi renegat de ceilalti „frati”. In acelasi timp, daca o face, incalca legea. O dilema din care nu se poate iesi foarte usor.

                                                                 *
                                                         *                *

Masonii din România – informatii inedite :
 
Prioratele au apãrut în istorie plecînd de la interese de ordin material, în urma unor întelegeri dintre RUSIA taristã si maltezi, în ceea ce priveste controlul financiar al unor zone cucerite de rusi si în care maltezii aveau multe investitii. Astfel, a fost acceptatã ideea existentei unor priorate autonome, cu reprezentanti ortodocsi si catolici. Italienii au fost interesati de acoperirea tuturor spectrelor religioase, iar rusii, si apoi americanii, pentru îngrãdirea unor prerogative papale. Primele priorate au fost înregistrate legal, în 1911, în SUA, iar în 1954 Marele Maestru era printul NICHOLAS DE EGNY – LUXEMBURG. În 1955 a fost luatã o decizie importantã, respectiv recunoasterea dreptului de existentã a federatiei, însã a fost specificat în documente cã aceastã structurã nu încalcã si nici nu are vreo legãturã cu Ordinul Suveran de Malta, recunoscut de Papalitate. Institutia papalã acceptã existenta prioratelor, dar nu le recunoaste oficial. Marele Maestru actual este contele MICHAEL PIERRE DE VALITEH, despre care se afirmã cã ar suferi de boala ALZHEIMER si, în aceste conditii, a fost numit un înlocuitor cu titlul de regent, respectiv DON LORENZO DE VALITCA, arhiepiscopul jurisdictiei catolice a NEW YORK-ului. Potrivit reprezentantilor unor medii masonice, în România prioratele au pãtruns pe 3 cãi, respectiv:
– datoritã unor colaborãri ccu Asociatia Internationalã a Serviciilor de Gardare si Securitate (IBSSA), fenomen întîlnit si în alte tãri din Europa de Est;
– prin LEONIDA TEOHARI, regent pentru ROMÂNIA si REPUBLICA MOLDOVA al „ASOCIATIEI NATIONALE A CAVALERILOR CRUCIATI, TEMPLIERI SI DE MALTA”, despre care se comenteazã cã, în perioada în care locuia în CANADA, s-ar fi aflat în relatii apropiate cu un anume LEONID RAMENENCO, fost ofiter KGB. În România s-a ocupat cu atragerea de noi adepti, sistemul asociativ reusea, prin practici mafiote, sã devalizeze douã bãnci private, achizitionarea unor societãti comerciale fãrã licitatii, precum si expatrierea unor importante sume în valutã;
– pe linia mafiei si masoneriei italiene „”P2” (Propaganda Due), prin ordinul condus de LIGIO GELLI, ADOLPHO PETRUCCI, LUCIANO LONARDONI si SERAFINO CAIUMI, care l-au numit pe IONEL BARA, nãscut la 29 iulie 1951, în Timisoara, domiciliat în ORADEA, Str. Penes Curcanul nr. 22, bl. R25, ap. 2, judetul BIHOR, prior pe prioratul creat în România la ORADEA, care (tine) apartine „Ordinului Cavalerilor de Malta”, necunoscut în interiorul si în exteriorul tãrii. Latura infractionalã a acestei organizatii a fost probatã atît în ITALIA, cît si în ROMÂNIA. Alãturi de alti masoni, precum CONSTANTIN GRIGORIU DAN, PETRE NEIDONI (relatia lui TALPES si VIRGIL MÃGUREANU, implicat în contrabanda cu petrol si tigãri prin Portul Constanta) si SEBASTIAN TELBISZ, IONEL BARA a fãcut afaceri ilegale cu petrol (contrabandã), încãlcînd embargoul impus asupra IUGOSLAVIEI, cunoscute generic sub denumirea de „AFACEREA JIMBOLIA”.
Printre persoanele care au legãturi cu aceste priorate au fost identificate:
– CONSTANTIN IAVORSKI – fost ministru al RResurselor în Republica Moldova, agent al Serviciilor de Informatii ruse, prieten al ministrului DAN IOAN POPESCU, pe care l-a mituit cu sume mari de bani;
– ILIE BOTOS – fost procuror militar, PROCURORUL GENERAL AL ROMÂNIEI;
– PETRE LITIU – fost atasat militar la TIRRANA si candidat la PRIMÃRIA CLUJ-NAPOCA în 1992;
– CONSTANTIN BUZATU – patronul SC ARCONS SSECURITY SRL din ARAD, societate de pazã si protectie;
– IOAN ZAHARIA CIORBÃ – ofiter; – REMUS ALBU si OVIDIU PORUTIA – angajati la Camera de Comert din CLUJ-NAPOCA.
Asociatia Internationalã a Serviciilor de Gardare si Securitate (IBSSA) este o organizatie mondialã specializatã a societãtilor care desfãsoarã activitãti cu profil de pazã si gardare, ai cãror membri provin din rîndul militarilor activi si în rezervã din sistemele de apãrare, ordine publicã si sigurantã nationalã ale tãrilor de apartenentã, respectiv Germania, Austria, Ungaria, Slovenia, Cehia, Rusia, Republica Moldova, Israel, Marea Britanie, SUA, Libia etc.
Membri:
– GEORGE POPPER (Ungaria) – presedinte exeecutiv al IBSSA;
– CIACOMO SPARTACO BERTTOLETTI (Italia) – prim-vicepresedinte al IBSSA si editorul revistei oficiale a asociatiei „DE SPORTIVO”;
– RONI KLUGER (Israel) – secretar general;;
– JOZSEF POLYAK (Ungaria) – seful Departammentului de Protocol;
– GIUSEPPE MORABITO (Italia) – seful Deparrtamentului Diplomatic;
– MIKLOS VARGA (Israel) – seful Departamentului de Pregãtire Profesionalã;
– LEVENTE GYENES (Ungaria) – coordonator pentru Europa Centralã si de Est si presedintele IBSSA Ungaria;
– ALEXANDER HEVESI – presedintele IBSSA Austria, de origine românã;
– ZEEV GEFFEN – presedintele Colegiului Israelian pentru Securitate si Investigatii, membru IBSSA;
– ION SICRIERU – presedinte IBSSA Republicca Moldova;
– J.L. MACZKO (Canada) – seful Departamentului Antidrog al IBSSA;
– IULIAN MOISESCU – presedintele IBSSA România, patronul SC „INTERNATIONAL PROD GUARD”, mason;
– MIROSLAV FRIDRISEK (Cehia);
– FRITZ WENDLAND (Germania);
– FLORENTIN MARINESCU (România) – membru onorific al IBSSA;
– ELENA TOADER – sefa Departamentului Relatii al Congresului;
– VIOREL MOISESCU, GABRIEL GHERASIM si CEZZAR GEVOIU (România) – membri;
– ABDURRAUF TALHA – reprezentant IBSSA penntru Libia;
– ILIE BOTOS – fost procuror militar;
– VLADIMIR MOROZOV – seful unei societatii de detectivi din Rusia;
– LIVIU GORGONETU – fost ofiter SRI.
Data 26 ianuarie 2004

________________________________________________________________

O carte interesanta!…scrisa de THOMAS CAROTHES, absolvent al Universitatii Harvard (fost consilier in Departamentul de Stat al SUA) si aparuta la Editura Carnegie Endowment, Washington, 1996.

-pagina 22 – tabel cu „donatiile” in dolari, in beneficiul partidelor din CDR, intre 1990 – 1994, in valoare totala de 13.552.000 $.
-pagina 83 – guvernul SUA a pus la dispozitia ziarului „ROMANIA LIBERA” o instalatie moderna de tiparit in valoare de 350.000 $, iar din partea „International Media Fund” acelasi ziar a primit fonduri de aproximativ 800.000 $, intre 1990 – 1993.
-pentru postul de televiziune SOTI, care s-a dovedit un faliment jalnic, americanii au cheltuit circa 1 milion $.
-pagina 24 – fundatia evreului-ungur George Soros, care a platit in medie 10 milioane dolari anual pentru reteaua de agenti de influenta din Romania.
________________________________________________________________
Ei ar fi cei mai bogati 10 romani
Ioan Niculae
Are afaceri in agricultura (cele mai multe), alcool, asigurari, sport, petrol, industrie chimica, agrement. De curand a cumparat societatea Tutunul Romanesc. Cifra de afaceri pe care o deruleaza firmele sale este estimata la 300 milioane de dolari.
Dan Voiculescu.
Proprietar al Grupului GRIVCO, format din societati private ce desfasoara activitati de comert international, servicii financiar-bancare, productie, petrol si mass-media. Foarte probabil, in curand, de divizia mass-media se va ocupa fiica sa cea mare, Camelia Voiculescu.
Viorel Catarama
. Comertul cu mobila, o banca, o societate de valori mobiliare, un fond de investitii, un fond privat de pensii, presa sunt afacerile importante in care a aparut numele politicianului. Conform declaratiilor sale, cifra de afaceri este in jurul a 100 milioane de marci.
Adrian Sarbu.
De-a lungul ultimilor zece ani, a construit un imperiu media care include post de televiziune, de radio, agentie de presa, tipografie, reviste si ziare, studio de film, precum si multe alte firme-satelit. Si-a cumparat, impreuna cu sotia sa, Janina Stefan, resedinte la Cannes, Paris si Londra.
Gelu Tofan
Detinator al Tofan Group, ce desfasoara activitati in domeniul productiei si reconditionarii de anvelope, precum si al distributiei de cauciucuri, actionar al unei firme de comunicatii prin satelit, dar si partener al unei societati de transporturi internationale cu camioane.
Sorin Ovidiu Vintu.
Considerat de foarte multa lume ca fiind cel mai bogat roman, s-a ocupat de afaceri in domeniul financiar-bancar. Insa, in ultima vreme, sustine ca si-ar fi vandut toate afacerile.
Ioan Becali.
Catalogat drept omul fara de care nu se face nici un transfer important in fotbalul romanesc, Giovani este implicat in afaceri imobiliare, drepturi de televizare a partidelor din Divizia A, dar nu trebuie uitate nici comisioanele rezultate din trecerile jucatorilor de la un club la altul.
FRATII MICULA.
Sunt proprietarii holding-ului bihorean European Drinks (bauturi alcoolice, racoritoare si ape minerale), firma despre care se spune ca este cea mai mare din estul Europei.
Ioan Micula mai are, impreuna cu fratele sau, o retea de distributie si de alimentare pentru suc de rosii.
ION TIRIAC
Afacerile in Romania sunt in servicii bancare, reprezentante auto, licente rent-a-car, asigurari, servicii aviatice, Metro cash&carry, mass-media, productie de componente interioare din lemn pentru Mercedes, asociat Lufthansa, Siemens, Mobil Oil.
FRATII VIOREL si GEORGE PAUNESCU.
Sunt patronii mai multor hoteluri din Capitala (Lido, Intercontinental), dar si din tara (Rex in Mamaia si Teleferic in Poiana Brasov), iar mai nou s-au implicat, mai tare, si in domeniul mass-media. Viorel e si presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua.
ANUL 2004
_____________________________________________
S.O.V.

Sorin Ovidiu Vantu – cine este?
La data scrierii acestui articol lume deja a uitat de el. Puterea presei poate face acest lucru. Nu vom face decat sa prezentam niste informatii sintetice despre acest personaj si implicatiile lui in lumea financiara.
Nu am putut sa concluzionam daca acest personaj este sau nu o „eminenta cenusie”, dar oricum in tot acest scandal, cineva s-a bagat coada. Orice economist va va spune ca sistemul bancar-financiar al unei tari este cheia relansarii economice.
Banii grupului SOV, banii asiguratiilor, se ridica la suma de 27 milioane dolari (sursa : Romania Libera, articol publicat in 4 ianuarie 2002). Firmele implicate in transferul sau detinerea acestor bani sunt :
ASTRA
BTR (7.500.000 $)
BRS (4.500.000 $) – Capitalul social al bancii este în prezent de 100 de miliarde de lei, iar valoarea de piata a bancii este estimata la 8 milioane de dolari. Structura actionaritatului este în momentul de fata urmatoarea: grupul financiar Gelsor – 69%, SIF Transilvania – 10%, SIF Oltenia – 6%, Fartec – 6%, Prescon – 6%, Romradiatoare – 6%, restul de 1% fiind detinut de persoane fizice.
BID (3.800.000 $)
RAPTOR SRL
RAPCOL SRL
ROMCUART
SIVAMO
GELSOR
Persoane fizice : Daniela Mandru; Serban Marin; Anghel Gabriela; Cristian Lungu; Stefan Virgil Iliescu; Claudiu Doros. Banii de la aceste persoane fizice au intrat la BUCURESTI INTERNATIONAL SECURITIES (firma de brokeraj), urmand mai departe calea altor persoane fizice : Ana Maria Gabor; Clitemnestre Gadea; Teodor Nicolaescu; Ion Vadeanu; Emil Achimescu si Doina Freciu.
_____________________________________________

George Soros – unul din agentii Ocultei Financiare care nu lasa Romania in pace!

George Soros s-a nascut in Ungaria, la Budapesta, in anul 1930. A supravietuit ocupatiei naziste si a parasit Ungaria comunista in 1947, emigrand in Anglia. „Fiind evreu ungur, as fi putut fi omorat de nazisti, si daca as fi ramas in Ungaria in timpul regimului comunist, viata mea ar fi fost mizerabila. Astfel incat la 17 ani, am decis ca nu sunt de acord
cu regimul comunist, si am plecat,” a spus George Soros.
    

Cinci ani mai tarziu, in 1952, George Soros a absolvit Scoala de Studii Economice de la Londra (London School of Economics). La Londra, el a luat contact cu opera filozofului Karl Popper, promotorul conceptului de societate deschisa. Ulterior, ideile lui Karl Popper au avut o profunda influenta asupra gandirii si activitatii filantropice a lui George Soros.
„Pana la varsta de 17 ani, fusesem deja expus de doua ori la ce inseamna totalitarismul, astfel incat atunci cand am citit cartea lui Popper „Societatea deschisa si inamicii sai” mi-am spus, da, acesta este lucrul de care cu adevarat imi pasa, societatea deschisa.”
In 1956, Soros s-a stabilit in Statele Unite, unde a inceput sa acumuleze o avere considerabila prin fondul de investitii international pe care el insusi l-a fondat si condus. In prezent, George Soros este presedintele Fondului de Management Soros LLC, o firma privata de management al investitiilor care serveste ca principal consultant Fondurilor Grupului Quantum.
Fondul Quantum este in general recunoscut ca fiind unul dintre cele mai de succes fonduri de investitii care a existat vreodata, rata profitului fiind in medie de 31%, de-a lungul celor mai mult de 30 de ani de existenta. In iulie 2000, George Soros a realizat fuziunea Fondului Quantum cu Fondul Quantum pentru Crestere Economica, creand astfel Fondul de Investitii Quantum.
George Soros a facut primii pasi ca filantrop inca din 1979, cand a oferit finantari studentilor de culoare pentru a urma cursurile Universitatii Cape Town, in zona de apartheid din Africa de Sud. In prezent, Soros este presedintele Institutului pentru o Societate Deschisa (Open Society Institute) si fondatorul unei retele de organizatii filantropice care activeaza in mai mult de 50 de tari. Aceste fundatii actioneaza in principal in Europa Centrala si de Est si fosta Uniune Sovietica, dar si in Africa, America Latina, Asia si Statele Unite, avand ca scop construirea si mentinerea structurii, mentalitatii si institutiilor unei societati deschise. In 1992, Soros a creat Universitatea Central Europeana care isi are campusul principal in Budapesta.
George Soros este autorul a opt carti, cea mai recenta fiind „The Bubble of American Supremacy”. Alte carti: Despre Globalizare, 2002; Alchimia Finantelor, 1987; Deschiderea Sistemului Sovietic, 1990; Garantand Democratia, 1991; Soros despre Soros, 1995; Criza Capitalismului Global – Societatea Deschisa in Pericol, 1998; Societatea Deschisa: Reformarea Capitalismului Global, 2000. Articolele si eseurile lui George Soros despre politica, societate si economie apar in mod frecvent in majoritatea ziarelor si revistelor din lumea intreaga.
A infiintat in Republica Moldova „Fundatia Soros Moldova” si in Romania o alta fundatie numita : „Fundatia pentru o Societate Deschisa Romania”.
Activitatea acestor fundatii pare, la prima vedere, o activitate nonguvernamentala de intrajutorare a situatiei celor doua tarii. In realitate sunt instrumente de modelare psihosociala a poporului roman.
Averea lui George Soros se estimeaza la 7 miliarde de dolari, intr-un studiu realizat in 2003 de revista Forbes, situandu-l printre primii 28 de oameni bogati din SUA.
Supranumit „Omul ce a prabusit Banca Angliei”, dupa ce a lansat o operatiune financiara impotriva lirei sterline in septembrie 1992, ce i-a adus castiguri de miliarde de dolari, este modelul speculatorului financiar. Totusi a suferit si pierderi puternice in caderea Bursei din 1987, in criza din Rusia in 1998 etc.
Multe voci afirma ca activitatea sa filantropica nu este decat o falsa fatada pentru acoperirea interventei CIA si a Statului Israel in lume.
La inceput Quantum Fund era administrat de reprezentanti ai Lordului Jacob Rothschild, ai Sir-ului James Goldsmith (ce a fost deputat european) si ai lui Edmond Safra (principalul negociador de arme al Israelului).
George Soros face parte din Carlyle Group, unul din grupurile ocultei financiare, si participa activ la sedintele CFR-ului.
Prin Open Society Institute (OSI) a infiintat alte doua fundatii de prestigiu : Human Rights Watch si Internacional Crisis Group.
Recent a investit 12 milioane de dolari in campania publicitara impotriva presedintelui George W. Bush cu ocazia alegerilor electorale 2004 din SUA.
_____________________________________________
IBSSA – o caracatita a structurilor infomative
IBSSA – este o asociatie internationala de paza si protectie, la care sunt asociati, din partea Romaniei, patronii firmelor SSI : PROTGUARD, NATIONAL PROTGUARD, HCS ROMTRADE, UTI-SECURITY SYSTEMS, SECURENT.
Site-ul international al IBSSA-ului este : http://www.ibssa.org
Aceasta asociatie este o acoperire pentru activitatea de spionaj si diversiune realizata pe teritoriul Romaniei de structuri oculte.
Cititi mai despre persoanele care activeaza in acest aceasta structura si veti vedea cata influenza si putere au.
Persoanele din Romania care activeaza in conducerea IBSSA :

1). Florentin Marinescu – presedinte IBSSA – Europa (cu birou operativ la Budapesta), sef Departament International Etica al IBSSA, patron al firmei „Shihan Safety International” (cu sediul în Bucuresti); cetãtean american cu o biografie complexã în România lui Nicolae Ceausescu (a fost angajat in batalionul DIA si USLA). Este vicepresedinte al Federatiei Romane de Arte Martiale, al carei presedinte este Radu Vasile.

2) Tiberiu Urdãreanu – director-coordonator al Departamentului International Tehnic al IBSSA, patron al UTI – SECURITY SYSTEMS;

3) Mihai Parascan – director-coordonator al     Departamentului International de Transporturi     Speciale al IBSSA, patron al HCS Romtrade;

4) Pavel Florescu – membru al conducerii     Departamentului    International al IBSSA de     Securitate Bancarã, patron al firmei                   „Protguard”;

5) Iulian Moisescu – membru al conducerii     Departamentului      International Reguli de     Competitie, Comitetul Tehnic, patron al firmei         „National Protguard”.

*  Pentru „echipele” IBSSA nu este nici o problemã în a  penetra obiectivele securizate de UTI (peste 300     de firme si obiective, printre care: MApN,     Aeroportul Otopeni, Palatul Parlamentului, Centrala     de la Cernavodã, Renel, Ministerul de Externe,     Bancorex, Banca Comercialã Românã, Romgaz,     Muzeul National de Istorie etc. ) .
Director al SSI (Sisan Safety Internacional) este Mihai Ghezea, „ziaristul” de la agentia „Universul”, unde director general este Sorin Ovidiu Bãlan, a cãrui sotie este redactor-sef la „Politia Românã” si membrã în structurile informative ale Ministerului de Interne. Agentia „Universul” a lui Sorin Vîntu este una din firmele proprietarului de la „Gelsor”. Mihai Ghezea, alaturi de Florentin Marinescu, au fost implicati in afacerea TIGARETA II si in actiunea de scoatere din tara a colonelului Trutulescu.
IBSSA are cea mai puternicã structurã în statul maghiar, filiala IBSSA din Ungaria avînd în conducerea ei ministri, generali de politie, înalte personalitãti ale lumii politice si sportive.

  Structura IBSSA pe plan internacional ,

– români implicati:
·        *               Coordonator pentru Europa al IBSSA – Florentin Marinescu;
·        *               Departamentul de Securitate Bancarã – Florescu Pavel, membru;
·        *               Departamentul de Echipament si Tehnologie de Securitate -Tiberiu                            Urdareanu,coordonator international;
·        *               Departamentul Transporturi Speciale – Mihai Parascan, coordonator                             international;
·        *               Departamentul Concursuri, Competitii – Iulian Moisescu, membru.

– strãini implicati:
·                       Andora – Joan Manel Guerra,
·                       Austria – Franz Strauss,
·                       Belgia – JonnyVansimpsen,
·                       Benin – Paraiso Y. Mohamed,
·                       Brazilia – Edgar Ferraz De Oliveira,
·                       Bulgaria – Vassil Nikolov,
·                       Bielorusia – Yuri Zadolya,
·                       Canada – Jean Frenette si Ron Yamanaka,
·                       Camerun – Godefroy M’Balla,
·                       China / Taiwan – Ching Yen Chiu,
·                       Congo – Alexandre Boumbou  Balex,
·                       Curacao – M. William Millerson,
·                       Cehia – Oldrych Ohnut,
·                       Coasta de Fildes – NÕGoran Kassi Pascal,
·                       Danemarca – Henryk Brandt,
·                       Elvetia – Silvere Salvisberg / Luka Colic,
·                       Egipt – Nader I. Sherif,
·                       Finlanda – Auvo Niiniketo,
·                       Franta – Jacques Chenal,
·                       Germania – Vlado Schmidt,
·                       Georgia – Givi Sindjikashvili,
·                       Olanda – Eric Van De Wall,
·                       Ungaria – Levente Gyenes / dr.  Sandor Kecskemety / dr. Ferenc                         Toth,
·                       Iran – S. Jamalladin Nekoofar,
·                       Israel – Avi Bleier ,
·                       Italia – Giacomo Spartaco Bertoletti,
·                       Iordania – dr. Mahmoud Abu Baker,
·                       Japonia – Nagamoto Yamaoka,
·                       Kazahstan – Vjacheslav Savckiv,
·                       Letonia – Genadij Seibutis,
·                       Macao – Jose Martins Achiam,
·                       Macedonia – Branislav Radovanovic,
·                       Malaiezia – Alex C.N. Sham,
·                       Monaco – Andre Durain,
·                       Panama – Matilde de Jesus Pitty Hernandez,
·                       Filipine -Manuel (Pocholo)W V Veguillas,
·                       Polonia – Miroslaw Peter Ciesielski,
·                       România – Florentin Marinescu,
·                       Rusia – Vladimir Morozov,
·                       Slovacia – Peter Richter,
·                       Africa de Sud – P.H. Brotherton
·                       Suedia – Hans Greger,
·                       Tunisia – Kallel Mohamed,
·                       Turcia – Aybars Kilichan,
·                       Ucraina – John Bokotely,
·                       SUA – Peter Dedich, Uzbekhistan -Vladimir Mironov,
·                       Yugoslavia – Marko Nicovic
– Analiza de mai sus a fost realizata in cursul anului 1998 –

Preluare dupa http://orgsecret2004.host56.com

Comentarii

<!–Sort by Date Rating Last Activity

–>

Dupa postare, va rugam sa asteptati pana cand comentariul dvs. va fi aprobat de catre administratorul site-ului

Nume *
Email
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions

Trimite comentariul

 

 

Reclame

Responses

 1. autoverzekering vergelijken autoverzekeringen http://derechtsbijstand.nl/ juridisch loket het rechtshulp bootverzekering

 2. Greetings! This is my first comment here so I just wanted to
  give a quick shout out and say I really enjoy reading
  through your blog posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover the same topics?
  Thanks a ton!

 3. Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was
  super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying
  your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything. Do you have any tips for beginner blog writers? I’d certainly appreciate it.

 4. Your mode of explaining everything in this post is truly
  pleasant, all be able to easily understand it, Thanks a lot.

 5. Thank you for some other wonderful post. Where else could anyone get that type of info in such an ideal
  manner of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I’m at the search for
  such info.

 6. Witth havin so much content and articles do you ever run innto any issues of plagyorism orr copyright infringement?
  My website has a lot of exclusive content I’ve either written myself or outsourced but it
  looks like a lot of it is popping it up all over the web without my agreement.
  Do you know any solutions to help reduce content from being stolen?
  I’d truly appreciate it.

 7. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d certainly
  donate to this excellent blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to
  my Google account. I look forward to new updates and will share this blog with my Facebook group.
  Chat soon!

 8. Though there are certain negative sides but online games are considered as
  just one of the many different ways to enjoy the Internet.
  It’s fun due to the fact that you are going to play with other players around the world.
  This presents a problem ‘ when your children reach a suitable age, they are likely to want to spend time on a computer, and probably
  go online.

 9. Rozkminiasz kim jest Barczyk Michał? Teraz już go znasz!
  To wysokiej renomowany SEO specjalista, który od dawna zajmuje się|
  Google. W 2013 roku postanowił wyjść z podziemia i pokazać się
  ludziom. Specialist SEO to Barczyk Michał! Człowiek z pasją i radością działa dla oddanych mu rzeczy!

 10. I appreciate, result in I found exactly what I was taking a look for.

  You have ended my 4 day long hunt! God Bless you man.
  Have a great day. Bye

 11. The Sulphur is Activity, Energy, Desire; Mercury is Fluidity, Intelligence,
  the power of Transmission; Salt is the vehicle of these two forms of energy, but
  itself possesses qualities which react on them. You could use love tarot readings to find out
  whether you are in the right relationship, whether you should proceed to the next step,
  the future of your relationship etc. Diffusing your power between decks will only
  hurt your development both as a seeker and a reader.

 12. I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this blog.

  Thanks , I will try and check back more frequently.
  How frequently you update your site?

 13. Thank you a bunch for sharing this with all of us you actually know what you are talking about!
  Bookmarked. Kindly also discuss with my web site =).

  We may have a hyperlink exchange agreement between us.

 14. This page definitely has all the information and facts
  I needed concerning this subject and didn’t know who to ask.

 15. Thanks for another magnificent post. Where else could anyone get that
  type of information in such a perfect manner
  of writing? I’ve a presentation next week, and I am on the look for such info.

 16. Hello my friend! I wish to say that this article is amazing,
  great written and come with almost all significant infos.
  I would like to look more posts like this .

 17. I like the helpful info you provide in your articles.

  I’ll bookmark your weblog and check again here regularly.

  I am quite sure I will learn many new stuff right here!
  Good luck for the next!

 18. Hi friends, how is the whole thing, and what you desire to say regarding this paragraph, in my view its truly remarkable designed for me.

 19. Amazing blog! Is your theme custom made or did you download it
  from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out.
  Please let me know where you got your theme. Bless you

 20. This is really interesting, You are a very skilled blogger.
  I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post.
  Also, I have shared your website in my social networks!

 21. Internet marketing has become a complicated discipline that involves a
  great deal of theoretical knowledge in combination with applied
  techniques. Basically, you can attract traffic by means of online tools like
  blogs, which will improve your marketing offline. Both reach and
  targeting are very important factors to be
  considered when drafting digital marketing plans as they significantly affect the effectiveness of the plan.

 22. Hi! I’ve been reading your website for a long time now and finally got the bravery to go ahead
  and give you a shout out from Kingwood Tx! Just wanted to
  tell you keep up the excellent job!

 23. What’s up Dear, are you really visiting this web page on a regular basis, if so after that you will definitely take pleasant knowledge.

 24. Heya i’m for the first time here. I found this board and I find It really
  useful & it helped me out much. I hope to give something back and help others like you aided me.

 25. Amazing blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?

  A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog
  shine. Please let me know where you got your theme.

  Thanks

 26. WOW just what I was searching for. Came here by searching
  for max thermo burn and beta force dosage

 27. I’m curious to find out what blog system you are working with?

  I’m having some minor security issues with my latest
  blog and I would like to find something more safeguarded.

  Do you have any solutions?

 28. Aw, this was an incredibly nice post. Taking a few minutes and actual effort to
  produce a really good article… but what can I say… I hesitate
  a lot and don’t manage to get anything done.

 29. Nice blog right here! Also your web site rather a lot up fast!
  What host are you using? Can I am getting your
  affiliate hyperlink in your host? I want my web site loaded up as quickly as
  yours lol

 30. I read this piece of writing fully regarding the difference
  of most up-to-date and preceding technologies, it’s remarkable article.

 31. I blog frequently and I genuinely appreciate your
  content. The article has truly peaked my interest. I’m going
  to bookmark your website and keep checking for new information about once per week.
  I opted in for your RSS feed as well.

 32. Hi there everyone, it’s my first go to see at this web page, and piece of writing is really
  fruitful in favor of me, keep up posting these types of articles.

 33. Hey there! Quick question that’s totally off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly? My
  website looks weird when browsing from my iphone 4.
  I’m trying to find a theme or plugin that might be able to fix this problem.
  If you have any recommendations, please share.
  Appreciate it!

 34. of course like your website but you need to test the spelling on quite a few of your
  posts. Many of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to inform the reality then again I will certainly come back again.

 35. As a result, companies are being advised not to commit more than 75% of their requirement of advance purchasing of room nights at discounted corporate rates.
  This helps in selecting a location that can optimize your
  trip to London. Are you thinking of buying property in London as a pied a terre or an investment property in London. With corporate travel soaring inexorably, the latest entrant in the Indian hospitality industry has earned the plaudits of the business community primarily because of its inimitable comfort and
  privacy.

 36. Accounting is an art of correctly recording the day to day business
  transactions: It is a science of keeping the business records in a regular and most systematic
  manner so as to know the business results with minimum
  trouble. Leaseback ‘ A lease arrangement wherein the seller’s ownership to the property will be reduced to a lessee status
  after selling the property to a buyer–in which case the seller becomes the occupant who pays periodic rental payments.
  If you are an employee of such a company, you
  need to preserve the company. All this may appear to be trivial things,
  but trust me one when you actually sit down to calculate all the transaction you will find that this small things are the ones that turn out to be more time consuming then the
  others.

 37. Many who were unable to obtain financing from any other source have successfully bootstrapped their way to business success.
  At the end of this period, if you choose to buy, the money you have paid will go towards the deposit.

  That way a lot of furniture can be bought up front alongside lesser
  financing. It will show your projected sales and profits and cash flow, out
  of which we build the financing strategy.

 38. Piece of writing writing is also a excitement, if you bee acquainted with afterward you
  can write if not it is complex to write.

 39. My old company once contracted a freelancer to do the search engine optimisation and not
  long after the blog had lost a lot of traffic, not
  a good sign I assume?
  Posted this on my Facebook, very interesting!

 40. Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you, However I am
  experiencing problems with your RSS. I don’t understand the reason why I can’t join it.
  Is there anybody else getting the same RSS problems? Anyone that
  knows the answer can you kindly respond? Thanx!!

 41. I believe that is one of the such a lot significant info for me.
  And i am glad studying your article. But should
  commentary on some normal things, The site taste is wonderful,
  the articles is actually excellent : D. Just right process, cheers

 42. Remarkable! Its in fact amazing article, I have got much clear idea
  on the topic of from this post.

 43. What’s up friends, how is all, and what you would like to say regarding this article,
  in my view its really remarkable designed for me.

 44. What’s up, its nice article on the topic of media print,
  we all understand media is a fantastic source of facts.

 45. The sport allows number of heroes like Taichi Panda, Treasure Hunter,
  Superb Warrior and Fox Mage.

 46. Finally, new kinds of advertising and discounting may blend to form
  a fresh approach to looking.

 47. Not only is a harmonious color most pleasing, matchig colors may bee a building
  code or homeowners’ association requirement. The size of the project in its raw stage is also
  something to think about. Thee efficiency of computer-controlled equipment increases the production rate.

  In order to build a playhouse you need wopodworking plans because wijthout tgem your version of a playhhouse might get foreclosed on by your kids.

 48. Its really difficult finding a quality search engine optimisation business at the
  moment, have been thinking about doing it myself
  Added a post on Facebook, hope you dont mind

 49. Howdy I am so delighted I found your website, I
  really found you by accident, while I was searching on Bing for
  something else, Anyhow I am here now and would
  just like to say thank you for a fantastic post and a all round
  entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it
  all at the moment but I have book-marked it and also included your RSS feeds,
  so when I have time I will be back to read much more, Please do
  keep up the superb jo.

 50. It’s appropriate time to make a few plans for the future and it is time to be happy.
  I have learn this publish and if I could I wish to recommend you some attention-grabbing things or tips.
  Maybe you could write subsequent articles regarding
  this article. I want to learn even more things
  approximately it!

 51. グルコサミンは生活する上で必要なもので、関節が気になるでもグルコサミンサプリを飲むことで、立ったり座ったりが改善します。クッションが減った際にサポートするためにグルコサミンサプリを飲むことも一つの手段ですし、N-アセチルグルコサミンサプリは毎日続けられて実践した人も多いです。第二の人生をエンジョイするために、簡単に続けられるサプリを試しませんか。

 52. If you are interested in topic: easy way to earn money online
  india – you should read about Bucksflooder
  first

 53. Hi mates, how is the whole thing, and what you want to say about this paragraph, in my view its truly
  amazing in support of me.

 54. No vídeo, Bruna mostra os seios durante uma cena muito quente, que
  ainda não foi exibida pela Orbe. http://www.salonetoday.com/paralympics-president-hoping-for-better-trumpet-newspaper/

 55. That was very helpful and appealing appreciate it!

  Now this blog page is among my favorite alongside https://en.gravatar.com/ratedbystudents I’m lucky I’ve
  found it! How long are you currently blogging and site-building?

 56. Appreciate it! This is definitely an awesome online site! http://Wrestlingmemes.com/groups/contemporary-bunk-bed-or-traditional-hardwood-bunk-bed-it-is-a-personal-choice/

 57. Your tips is extremely intriguing. http://telsiu-verslininkai.lt/component/k2/author/3485

 58. Merely checked out several of your pictures (: i’m really glad i reached
  job darkness you. You’re excellent! http://www.sevgilimsin.net/index.php/author/karltalley9/

 59. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a colleague who has been doing a little homework on this. And he actually ordered me breakfast due to the fact that I discovered it for him… lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending time to talk about this issue here on your web site.

 60. Thank you for sharing excellent informations. Your web-site is very cool. I’m impressed by the details that you have on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the info I already searched everywhere and simply couldn’t come across. What an ideal website.

 61. May I simply just say what a comfort to find a person that
  genuinely understands what they are discussing over the internet.

  You definitely understand how to bring a problem to light and make it important.
  A lot more people have to check this out and understand this side of your story.
  I was surprised that you are not more popular because you definitely possess the gift.

 62. Ich bin gerade zufaellig auf Ihrer Webpage gelandet (war eigentlich auf
  der Suche nach einer anderen Seite). Ich moechte diese Seite nicht verlassen, ohne Dir ein Lob zu dieser klar
  strukturierten und schick designten Page zu hinterlassen! Gratis Videofilme im Web sehen

 63. you are actually a good webmaster. The website loading velocity is
  incredible. It sort of feels that you are doing any unique
  trick. Also, The contents are masterwork. you’ve performed a great process
  on this topic!

 64. I think your page needs some fresh articles.
  Writing manually takes a lot of time, but there is tool for this time consuming task,
  search for; ssundee advices unlimited content for your blog

 65. Fantastic blog you have here but I was wanting to know if
  you knew of any discussion boards that cover the same topics discussed in this article?
  I’d really love to be a part of online community where I can get responses from other knowledgeable
  people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know.
  Cheers!

 66. Want to know what eCom Success Academy is?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: