Publicat de: Ovidiu Creanga | 25 august 2010

Dezvaluiri socante

 Fara a ne da seama, timpul se duce inaite si trist de cele mai multe ori, noi oamenii ramanem priponiti locului precum un cal neputincios, multumindu-ne cu „iarba” din perimetrul nostru limitat. Acum 66 de ani, pe data de 23 august 2010, doua partide istorice au savarsit un act de tradare nationala. Atat taranistii cat si liberalii, au refuzat sa participe la sedinta propusa de Maresalul Antonescu, sedinta la care, in prezenta ”regelui de mamaliga” care nu cu mult timp inaite facuse cadou pamant sfant al tarii ( Nordul Ardealului), trebuia sa participe si exponenti ai miscarii comuniste. Refuzul partidelor politice traditionale de a onora intalnirea, era unul singur…lovitura de stat programata pe 26 august 1944. La sedinta cu pricina au participat insa comunistii, ce fara a mai tine cont de propunerea Maresalului de evacuare, fara varsare de sange, a trupelor naziste: au trecut la arestarea abuziva a lui Antonescu. Regele nostru de mamaliga a tacut malc, precum un scolar pus la colt de invatatoare.
      Lovitura de stat a fost asadar ”furata” de comunisti, taranistii si liberalii ramanand cu buzele umflate iar regele cu traba mica in pantaloni. Pentru veridicitate, comunistii au preferat si o mica ”baie de sange”, ”baie” ce putea fi evitata total. Cam asa ceva s-au derulat evenimentele si in decembrie 1989, locul Maresalului luandu-l de aceasta data Nicolae Ceausescu, tovaras printre altele, dar nu cu aceia ce furau sistematic tara de cativa ani ci tovaras chiar cu poporul.
      Celor ce se intreaba cine si de ce a dorit lovitura de stat din decembrie 1989 si totodata, asasinarea urgenta a presedintelui Nicolae Ceausescu, le voi descrie in cele ce urmeaza, ”marea opera” a unor extrem de bine pregatiti tovarasi comunisti, momiti si convinsi de mirajul MASONERIEI si de bogatiile occidentale la care aveau limitat accesul.
      Cum bine se stie si binenteles se stia si in ultimii ani ai comunismului, raportarile productiei agricole era mult umflata. Motivul sa nu carecumva sa credeti ca era doar unul…erau doua. Doua si foarte bine legate intre ele. Primul il cunoasteti cu siguranta cu totii, raportarile agricole mari aduceau liniste in sufletul presedintelui Nicolae Ceausescu, ce ar fi ”turbat” sa stie ca-i sufera poporul de foame, liniste ce nu-l oprea ca surplusul sa-l directioneze la export. Cel de-al doilea motiv era insa unul cu bataie mult mai lunga…si pentru a intelege cat de lunga era ”bataia” va voi intrerupe un pic pt a va povesti un eveniment petrecut in 1983 la Uzinele Brasov.
      Productia slaba din ultima perioada a pieselor de schimb pentru tractoare si implicit valuta putina ce era incasata de aceste uzine, a atras atentia intr-un mod deosebit tovarasului Nicolae Ceausescu, care fara sa stea pe ganduri a convocat consiliul director si a facut o vizita la Uzinele Brasov. In sedinta respectiva Nicolae Ceausescu a fost extrem de dur dar si extrem de istet, sesizandu-le faptul ca este imposibil ca zecile de mii de tractoare exportate, combine si alte utilaje, in tarile arabe dar si in cele europene, sa nu aibe nevoie de piese de schimb si le-a recomandat  sa solutioneze de urgenta situatia ilogica creata.Tovarasii de la Brasov au remediat temporar situatia, limitand ”exporturile la negru” pana in 1987, an in care muncitorimea revoltata a incercat sa transmita un mesaj presedintelui Nicolae Ceausescu, un mesaj ca exporturile la negru au reinceput si orele suplimentare efectuate pentru aceste exporturi frauduloase nu le sunt platite. Securitatea ce era adanc implicata in aceste furturi colosale a avut insa de grija sa schimbe mesajul si sa linisteasca spiritele aprinse. In perioada 1983-1987 sumele cuvenite orelor suplimentare erau incasate de muncitori sub forma de prime si mare atentie!…necontabilizate, pentru ca altfel nu se putea justifica productia scazuta in raport cu orele muncite. Totodata Uzinele Brasov si multe altele din tara, pentru a ascunde Marele Jaf National pe care-l traiam noi cei de jos, aveau probleme cu energia si ca urmare era necesara oprirea ei, a energiei de la consumatorii casnici. Spun si alte uzine din tara deoarece ”boala dracului” de a face si export la negru alipit celui legal, impanzise Romania. Sute de containare ieseau din tara cu marfuri nedeclarate, marfuri ce din stadiul de productie erau neraportate de catre serviciul de contabilitate. Pentru producerea acestor marfuri se consuma energie, energie ce nu putea fi raportata scriptic si ca urmare ea trebuia luata de undeva…acel undeva eram noi celor ce stateam pe intuneric si-l injuram de mama focului pe Ceausescu. Tagma tradatorilor infiltrata cu grija in mai toate structurile produceau teroarea si interziceau vorbele acide la adresa celui ce habar nu avea ce se intampla cu adevarat. Raportarile false cu privire la productia industriala erau totusi inbucuratoare pentru Ceausescu, el nici macar banuind ca fabricile ce le ”facuse” fac de fapt de 2 ori mai multa ”miere” si ca implicit muncitorii muncesc de 2 ori mai mult. Cum oare ar fi putut banui cineva din exteriorul ”AFACERII ROMANIA” ca productia industriala e furata in acest mod, atata timp cat maestrii diversiunii infiltrati in securitate, flamanzeau poporul si totodata aveau grija sa faca cunoscut acestuia ca productia agricola e ”umflata”.
       Da drag roman ti-a fost aratat ”avionul” pe cer si mana hotului era in buzunarul tau!
       Haideti sa revenim acuma, impreuna, la cel de-al doilea motiv al exagerarii productiei agricole.
       Daca in cazul industriei, productia era raportata in minus, agricultura era necesar a fi raportata in plus deoarece:
Productie agricola mai mare presupune consum mai mare de carburant si…consum mai mare la piesele de schimb, la cauciucuri, la cablurile electrice la tot ce presupune uzura. Nu doar tractoarele arau fictiv, la fel trebuiau incondeiate si semanatorile si combinele. La fel se uzau de fictiv si celelalte utilaje angrenate in marea revolutie agrara cu care s-a  pacalit Ceausescu. Productia Fictiva Agrara era ”in pas de tango” cu ceea ce Industria nu declara! Ceea ce iesea la export ( la negru ma refer) era consumat fictiv de catre Agricultura! Naivitatea lui Ceausescu nu poate fi condamnata, decat daca acceptati ca si dv a-ti fost la fel de naivi, neintrebandu-va nici atunci dar nici pe parcursul anilor ce au urmat: CARE-I SMECHERIA!

       Acum ca a-ti aflat ce a fost pana in 1989, puteti intelege ura celor ce au pierdut o data cu lovitura de stat, controlul asupra AFACERII ROMANIA, si de ce au avut atata placere in a demola peste 1000 de intreprinderi.
       De ce a fost necesara asasinarea lui Nicolae Ceausescu …
       De ce a-ti fost mintiti ca industria nu e functionabila…
       De ce au fost demontate uzinele Romanesti si de ce inca si azi, se vand in tari straine strunguri, freze si alte utilaje ca fier vechi…pentru sume frumusele . De ce a fost demolat intreg sistemul de irigatii agricole si de ce CEAUSESCU, dupa platirea datoriei externe a dorit retehnologizarea industriei ROMANESTI si trecerea la o noua etapa…

      Pentru ca la fel ca el, nici voi nu stiati care-i „Afacerea Romania”. Pe el la asasinat in decembrie 1989 pentru ca daca nu o faceau,a-ti fi aflat atunci adevarul si v-ati fi trezit…
      Se pare insa ca adevarul e logic si mai devreme sau mai tarziu fiecare dintre voi il ve-ti putea percepe.
      Totul pleaca de la iubire si se poate opri numai atunci cand sentimentul indiferentei e mai puternic decat cel patriotic!
      Iubirea e viata vie si cei ce o cauta vor gasi adevarul.
      Cred si stiu ca si Iliescu se va elucida acum, in ce ”afacere” a intrat.
      Cand ve-ti intelege pe deplin ceea ce v-am descris, cu siguranta ve-ti fi dispusi sa aflati ce a urmat si nu in ultim rand sa incepem impreuna, a reconstrui o Romanie Noua si Demna!

23 AUGUST 2010
Radu Roncea pentru Romania!
Desteptati-va fratii!

www.ceausescu.cc

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: